تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 91 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 901

نام تاپيک: های-فای ... های-اند... سیستم های استریو

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

درود klipsch گرامی.. یه سوالی داشتم.. این فول رنج ها برای ساختن اسپیکر هورن فکر کنم خیلی خوب جواب میده.. درسته؟
    یک جفتش چقدر هستش؟

سلام
    اگه منظورت فول رنج فیلپس باشه که باید بگم فوق العاده هستن. میتونید مقایسه قیمت و قابلیت های این فول رنج با قیمت مناسب رو با یکی از گرونترین فول رنج های 5 اینچ ببنید که در پست های قبلی گذاشتم. قیمت این فیلیپس ها بصورت آکبند همونطور که در تصاویر می بینید هر عدد 100 هزار تومانه که برای همچین یونیتی بسیار مناسبه. حتی از خیلی از مدلهای هم رده خودش از برندهای دیگه مثل فاستکس هم بهتر عمل میکنه. برای این فول رنج چندتا طرح میشه اجرا کرد ... یعنی 7-8 مدل مختلف میشه با این فول رنج ساخت ولی بهترین طرح ساخت بلندگویی شبیه آوانگارده... من توضیحاتش رو میزارم ولی اگه مدلهای دیگه هم جلب توجه کرد بگید که به تفصیل توضیح بدم

Big Horn HF + Bass Bin
    در این طرح باید از هورن گرد بزرگ برای فول رنج استفاده کرد. نیتجه کار چیزی شبیه بلندگوهای برندهایی همچون آوانگارد و Oris و Cessaro خواهد شد. یه باکس مجزا برای ووفر یا ساب وفر مناسب ساخته میشه و هورن گرد بزرگ روی اون تعبیه میشه. میشه از فیلترپایین گذر و بالاگذر (کراس اور) برای جداسازی فرکانسی استفاده کرد هم میشه بخش پایینی و بالایی رو بصورت مجزا تغذیه کرد (یعنی با دو آمپلی فایر مجزا) که اینجوری نتیجه بهتر میشه. با استفاده از فول رنج فیلیپس و با توجه به اینکه دامنه فرکانسی این بلندگو تا 20 کیلوهرتز گسترش داره، اصلا نیازی به استفاده از تویتر نیست، پس نتیجه نهایی یه اسپیکر 2 راهه میشه بجای 3 راهه، مزیت اصلی هم پیوستگی میدرنج با فرکانس های بالاست... بخش Bass Bin رو میشه بصورت دایرکت یا بصورت هورن ساخت. ساخت هورن این بخش خیلی مشکله ولی قابل ساخته و بهترین نتیجه میتونه ساخت جعبه ای شبیه Klipsch La Scala باشه یا ساخت هورن فرانت کونیکال که این هم بسیار عالی میشه.
    نمونه های این طرح:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

پیرو پست قبلی درباره ساخت هورن گرد >>>

البته ساخت یه بلندگو به همین راحتی هم نیست. کپی کردن یه طرح امکانپذیر نیست به همین راحتی در غیر اینصورت کمپانی ها ورشکست میشدن. طراحی یه بلندگوی هورن به اطلاعات و مطالعه بسیار بسیار زیادی نیاز داره از فیلدهای مختلف، از فیزیک صوت تا تئوری هورن ها تا طراحی باکس و... صرف اینکه ما بدونیم مثلا بلندگوی Avantgarde حساسیت 104 دسی بل با رنج فرکانسی 20 هرتز تا 20 کیلوهرتز داره نمیتونم اقدام به ساخت چیزی مشابه اون بکنیم! دقیقا مثل اینکه ما میدونیم مثلا فلان مدل اتومبیل لامبورگینی شتاب 0-100 مثلا 3 ثانیه داره و در هر 100 کیلومتر 12 لیتر بنزین مصرف میکنه، نمیتونیم اقدام به ساخت اتومبیل مشابه اون بکنیم! من خودم شخصا سورس ها و مطالب زیادی رو در مورد تئوری هورن ها، فیزیک صدا و مطالب مرتبط مطالعه کردم و هرچی بیشتر سعی میکنم مطالب جدید به دانسته هایم اضافه کنم. اگه از روی آگاهی و با مطالعه پیش بریم میتونیم نتایج در خور تحسین با DIY بگیریم که با برندهای بسیار گرونقیمت برابری میکنه. بخشی از مساله مربوط به "پول" میشه. در حال حاضر شخصا پروژه ای در سر دارم که بلندگویی با حساسیت 115 دسی بل میشه ولی نزدیک به 5 میلیون برام هزینه داره!!! این بلندگو قطعا حساس ترین بلندگوی دنیا خواهد بود. ولی خب اگه ما 5 میلیون هزینه کنیم و صدای عالی بگیریم هنر نکردیم. الان من روی همین فیلیپس دارم کار میکنم که بوسیله هورن گرد Tractrix یا Spherical بتونیم تفکیک نزدیک به 100 دسی بل بگیریم. اگر این مهم تحقق پیدا کنه، با ساخت یه باکس برای یه وفر مناسب که فرکانس های زیر 120 هرتز رو ساپورت کنه با یه آمپلی فایر مناسب، بصورت bi-wire و استفاده از فیلیپس بهمراه یه هورن گرد مناسب میشه یه صدای عالی و بسیار خطی گرفت. بهترین حالت اینه که هورن بوسیله یه آمپلی فایر سینگل لامپی درایو بشه و بخش bass bin توسط آمپلی فایر مجزا...
    اصلا بعید نیست که با استفاده از فول رنج فیلیپس بشه به efficiency بالای 100db@1w/1m دست پیدا کرد. این فول رنج همین حالا بدون استفاده از هیچ هورنی تفکیک 95.585 دسی بل داره که این فوق العادست. با استفاده از یه آمپلی فایر 2 وات میشه spl قابل توجه نزدیک به 100 دسی بل رو ازین فول رنج کوچک گرفت. هورن از طریق افزایش directivity باعث افزایش حساسیت کلی بلندگو میشه. یعنی اگه فول رنجی 95 دسی بل حساسیت داره در حالت عادی، وقتی پشت هورن مناسب قرار بگیره وقتی بهش 1 وات پاور میدیم همون 95 دسی بل صدارو ایجاد میکنه ولی هورن باعث افزایش فوکاس و دایرکتیویتی صدا به سمت خروجی (شنونده) میشه و در نتیجه ما بیش از 95 دسی بل صدا خواهیم داشت و این عملا یعنی حساسیت بلندگو بیشتر شده! در واقع بلندگو کاری نکرده جز همون کاری که در حالت عادی انجام میداده ولی هورن اینجا نقش آمپلی فایر طبیعی رو بازی کرده و حساسیت بلندگو رو بیشتر کرده!! این خیلی عجیب و عالیه. البته به همین سادگی نیست و تئوری هورن ها بیشتر گسترده و پرمحتواست.

4. 3 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه janajana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    پارسیان پهناور

پيش فرض

با درود فراوان ... من هم یه جفت از این فول رنج فیلیپس میخوام...ر. من هم میتونی حساب کنی...

6. این کاربر از janajana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با درود فراوان ... من هم یه جفت از این فول رنج فیلیپس میخوام...ر. من هم میتونی حساب کنی...

سلام
    بروی چشم یک جفت هم برای شما در نظر میگیرم، احتمالا آخر هفته یه تعدادی میگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

ببخشيد كه وسط بحث شيرين و جالب هورن و آمپ لامپي دارم اين سوال بي ربط به بحث جاري رو ميپرسم ولي بهتر از اينجا و خبره تر نيافتم

دوستان باند hs77-f پايونيير ارزش خريدن داره ؟ يجا دست دو رو داره ولي به نظرم قديميه ؟ نظر شما چيه و چند مي ارزه ؟
    و با چه آمپي ميشه مچش كرد مثلا 821 پايونيير خوبه ؟

426 و 606 جامو چطورند ؟ (اينجا بحث موزيكال و فرونت هاش منظورمه)

و با توجه به اينكه دوستان در اين تاپيك همگي اقدام به ساخت ميكنند تا خريد نظر كليتون چيه و با چه هزينه اي ميشه مثلا صدايي معادل 606 جامو يا بهتر را ساخت
    با تشكر

داره خودمونی میشه ali.cheguevara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود بر شما دوست عزیز.
    من شخصا بازار کل ایران رو زیر و رو کردم؛چیزی شبیه iMOD پیدا نکردم که نکردم.
    سفارش دادم از امریکا واسم آوردن.چاره ای جز این کار ندارین.یه دونه واسه سونی یه دونه هم واسه اپل دارم.
    یه سوال.من دارم HisoundAudio studio V میگیرم با RSA MUSTANG واسه EX1000 و یه دونه احتمالا RSA HORNET یا iBASSO D6 واسه HD650.ضمن اینکه آیفون 4S دارم و یه دونه آیپاد کلاسیک هم احتمالا تهیه کنم.چون دقیقا نمیدونم IMOD بهتره یا سورس بهتر نظیر HisoundAudio.
    میخوام ببینم این فیش که شما دنبالشین؛به چه دردی میخوره.اگه به کار ست آپ من هم میاد؛یه دونه تهیه کنم؟
    موفق باشید.

10. 2 کاربر از ali.cheguevara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    پارسیان پهناور

پيش فرض

البته یکی از مهمترین موارد ساخت باکس هستش که به نظر من برای گرفتن صدایی بهتر خیلی مهم هستش...در هر حال اگه از هورن رو ساختی ما رو هم از صداش بی نصیب نذار... تصویر هم حتما بذار تا ببینم به چه صورت هستش...

12. 2 کاربر از janajana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

البته یکی از مهمترین موارد ساخت باکس هستش که به نظر من برای گرفتن صدایی بهتر خیلی مهم هستش...در هر حال اگه از هورن رو ساختی ما رو هم از صداش بی نصیب نذار... تصویر هم حتما بذار تا ببینم به چه صورت هستش...

اتفاقا ساخت باکس برای ووفر برای گرفتن فرکانس پایین راحت ترین بخش کاره با داشتن T-S ووفر و داشتن دیتاشیت میشه براحتی باکس رو تیون کرد. کاری سختی نیست. بارها اینکارو انجام دادم. طرح نهایی که من در نظر گرفتم برای ساخت Oris Orphean هست که قیمتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست. البته با ذکر این مطلب که Oris یه کمپانی بزرگ نیست، بلندگوهای هورن ساخت این کمپانی حتی از برندهای معظم دیگه مثل آوانگارد، سزارو، آکاپلّا و غیره هم معروف تر هستند. بلندگوهای هورن Oris فی الواقع Efficientترین بلندگوهای دنیا هستند! 114 دسی بل صدا فقط @ 1 وات با 300 میلی وات میشه صدایی نزدیک به 90 و خرده ای دی بی ازین بلندگو گرفت، یعنی معادل صدایی که با مثلا یه Pioneer hpm100 باید بالای 100 وات بهش تغذیه کرد.
    بلندگوی Oris Orphean این شکلیه:

همونطور که مشخصه بالای باکس زاویه داره که قرار گرفتن هورن رو تسهیل میکنه و اسپیکر به طور کلی فضای کمتری رو میگیره. همچنین از نظر ظاهری هم زیباست. البته ووفرهایی که Oris استفاده میکنه 15 اینچ هستند و از نوع Luxury (به هرحال باید توجیهی برای قیمت11000 یورو داشته باشه) من برای ووفر قصد دارم از JBL M115-8A استفاده کنم که رنج فرکانسی 20h-1.2khz رو ساپورت میکنه. ووفری 15 اینچ و بسیار خوش ساخته و برای استفاده ما بسیار مناسب. قیمتش در اینترنت حدود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی من اینجا بصورت آکبند با قیمت خیلی مناسب میتونم تهیه کنم... جعبه هم مطابش شکل ساخته میشه فقط سایز جعبه ممکنه یه کمی کوچکتر یا کمی بزرگتر از Oris باشه تا با ووفر سازگار بشه (البته خیلی تفاوت نمیکنه) این ووفر اکتیو خواهد بود، بوسیله دو آمپلی فایر 200 وات اکسترنال تغذیه میشه. همچنین بخش بالایی هورن هم بصورت مجزا با آمپلی فایر اصلی تغذیه میشه.
    باید قبول کنیم که سخت ترین بخش کار ساخت هورن بود متاسفانه ساخت هورن گرد به این بزرگی بوسیله چوب امکانپذیر نیست در ایران، فایبرگلس کار حرفه ای هم پیدا نکردم که بتونه همچین شکلی برامون بسازه. تنها چیزی که به ذهنم رسید استفاده از هورن های تجاری بود. ولی این هورن ها تماما Expotential هستند و برای شوت صدا به فواصل دور برای همین در مساجد و هیئت ها ازشون استفاده میشه. ولی حداقل بدنه آلومنیومی داشتند که بیس کار بود. من از هورنی بسیار بزرگ استفاده کردم و هورن Tractrix که مورد نیاز بود رو طراحی کردم که پارامترهاش به شرح زیره:

طبق این پارامترها تونستیم قالبی فولادی بسازیم و هورن Exponential رو زیر پرس هیدرولیک به این شکل در بیاریم!!! کار بسیار سختی بود. به دلیل اینکه Flare radius هورنی که ما نیاز داریم نسبت به هورن Exponential خیلی باز تره، بعد از پرس هیدرولیک هورن ترک های زیادی خورد و مجبور شدیم وقت زیادی رو صرف پر کردن شکاف ها با filler یا بتونه فلزی کنیم و پس از اون ساعت های زیادی صرف سمباده زنی شد. نتیجه نهایی رنگ الکترواستاتیک خورد و بالاخره زحماتیمون به بار نشست و این هورن زیبا متولد شد:

(برای مقایسه ابعاد، ووفری که در پایین هورن می بینید 15 اینچ معادل 38 سانتی متره... قطر خروجی (Mouth) هورن 50 سانتی متر دقیقا به اندازه Oris )

Last edited by klipsch; 11-06-2012 at 09:28.

14. 6 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    پارسیان پهناور

پيش فرض

سپاس از شما... عکسهای زیبایی هستند...

16. 2 کاربر از janajana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تصاویر بیشتر از بلندگوهای Oris... روی هر عکس کلیک کنید تا وارد صفحه مربوط بهمراه توضیحات بشید

18. 4 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •