تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 56 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 558

نام تاپيک: FIFA 12 - DEMO

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با دکمه LB میتونی بری تو این حالت .
    البته بگم توی Legendary بیشتر بدرد میخوره و همین طور هم توی این درجه سختی خیلی استفاده ازش سخته . چون double pressing توی legendary خیلی زیاده . یعنی همون پرس دونفره .
    تو همچین موقعیتی میتونی از این حالت استفاده کنی و با توپ توی رنج بسیار کمی مانور بدی تا فضای خالی واسه پاس دادن یا فرار ایجاد بشه .
    البته در هر حالتی میشه ازش استفاده کرد . با pace control هم فرق داره . خیلی هم من باهاش حال میکنم . ولی واقعا سخته که توپ رو نگه داری .

کلا من با سیستم هجومی امسال خیلی حال میکنم . درسته که گل زدن سختتر شده ولی سختیش به دل میشینه .
    ولی سیستم دفاعی جدید واقعا مسخره است توی legendary . مهاجم های حریف تند تند دریبل میکنن و گل میزنن . تا تکل هم بکنی یا خطا یا اوانتاژ .
    sسلام یه مقدار توضیح بده (LB که همون pace control هست )
    باتشکر...

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

سلام

شرمنده نمیدونم چرا گفتم آرمان

منظور من از Axis های Right و Left این دو تا دکمه ی فشاری هست که تو عکس مشخصشون کردم :

واسه این بهشون گفتم Axis چون وفتی تو تنظیمات فیفا 11 این دو تا رو تنظیم میکردم واسه Pace Control و Finesse Shot با نام های Axis چپ و راست سیوشون میکرد.

آرمین جان اگر زحمتی نیست میتونی این فایل ButtonData رو به این ترتیب برام درست کنی ؟ :

شرمنده جای Sprint و Trigger Run رو برعکس زدم

ببخشید اگه خیلی ضایس

دسته شبیه دسته ی Xbox هستش.

موفق باشید
    اگه گیم پدت فراسو FGP660 هست که مثل مال منه
    این فایل رو فقط تو اون سه تا پوشه کپی کن درست میشه
    البته من جای Finesse Shot با Sprint فرق میکنه با شما و جا به جا هست ولی خب خیلی راحت درست میشه
    اول دانلود کن ببین بقیه درست هست
    اگه درست بود اونم میگن چیکار کنی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Kamyar_AnathemA; 17-09-2011 at 14:12.

3. 4 کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بچه ها یه پچی بود تو آرنا بجا رونی مسی رو میاورد
    نمیشه ویا رو آورد
    یا پاتو رو
    یه چیز دیگه
    دیگه با هایبرنیت کردن بازی ارور نمیده

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    مسعود جان انگار دسته کامیار هم عین مال توئه الته منم از این فراسو FGP660 دارم اما به دلیل ایرادشو توی تریگرهاشون استفاده نمی کنم یه مشکل دیگه این FGP660 ها اینه که تریگرهاشون خیلی در اومده بیروم انگشت های آدم پدرش در میاد بخواد از تریگرهاش استفاده کنه... RT و LT رو که همزمان میگیری انگار هیچ دکمه ای فشار داده میشه که یک باگ هست برای این دسته ها... ولی خوب شب رات کانفیگ می کنم خوشبختانه خودمم دارم از ای گیم پد ها بنابراین خیلی راحت و تست شده می تونم بذارم البته اگه از کانفیگ کامیار راضی بودی که هیچ ولی به نظرم مال کامیار شاید نگاشتش کاستومایز شده باشه چون خودش گفت از داخل بازی تغییر نمیده این خوب نیست حالا رو نگا نکنید که دمو هست و تغییرات شما داخل بازی سیو نمیشه چون توی پوشه مای داکیومنت پروفایل اختصاص نمیده نسخه اصلی شما یه دفعه از داخل بازی جای فاینس شوت و اسپرینت رو عوض کنی دیگه اون سیو میشه بهتر دکمه ها درست تنظیم بشن که توی تیوترایل ها به مشکل بر نخورید شما اگه از باتون دیتا درست نگاشت نکنید توی تیوترایل میگه آبی رو بزن در حالیکه چون شما سلیقه ای نگاشت کردی باید قرمز رو بزنی ولی اگه از داخل بازی درست کنی دیگه این مشکلات رو نخواهی داشت.

من شب برات 2 تا فایل درست می کنم یکیش واسه دمو که دیگه هی مجبور نشی تغییر بدی از داخل بازی
    یکیشم آماده می کنم واسه نسخه اصلی این رو نگه دار نسخه اصلی اومد از نگاشت درست استفاده کن

6. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من دسته XBOX 360 وقتی وصل کردم بدون مشکلی وارد بازی شدم کار کرد
    نوع تنظیمات داخیل بازی روی کلاسیک گذاشتم خیلی راحت تر از بقیه سری پایین بود
    فقط این دریبل نمیتونم بزنم چنندتا شانسی زدم ولی به نظر کمی فرق کرده نسبت به نسخه قبل میشه چندتا دریبل اسون و کار امد معرفی کنید
    این تیم بقیه نمیشه باز کرد ؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بچه ها با این دسته رو تبدیل به دسته 360 کنید
    toca edit xbox 360 controller emulator 2.0.2.101 beta
    راستی یه چنتا اسکیل کارامد و البته راحت بگید

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

sسلام یه مقدار توضیح بده (LB که همون pace control هست )
    باتشکر...
    نه عزیزم LT میشه pace control و LB میشه ضربه چیپ یا Precise dribble . خودت امتحان کن .

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

سلام
    مسعود جان انگار دسته کامیار هم عین مال توئه الته منم از این فراسو FGP660 دارم اما به دلیل ایرادشو توی تریگرهاشون استفاده نمی کنم یه مشکل دیگه این FGP660 ها اینه که تریگرهاشون خیلی در اومده بیروم انگشت های آدم پدرش در میاد بخواد از تریگرهاش استفاده کنه... RT و LT رو که همزمان میگیری انگار هیچ دکمه ای فشار داده میشه که یک باگ هست برای این دسته ها... ولی خوب شب رات کانفیگ می کنم خوشبختانه خودمم دارم از ای گیم پد ها بنابراین خیلی راحت و تست شده می تونم بذارم البته اگه از کانفیگ کامیار راضی بودی که هیچ ولی به نظرم مال کامیار شاید نگاشتش کاستومایز شده باشه چون خودش گفت از داخل بازی تغییر نمیده این خوب نیست حالا رو نگا نکنید که دمو هست و تغییرات شما داخل بازی سیو نمیشه چون توی پوشه مای داکیومنت پروفایل اختصاص نمیده نسخه اصلی شما یه دفعه از داخل بازی جای فاینس شوت و اسپرینت رو عوض کنی دیگه اون سیو میشه بهتر دکمه ها درست تنظیم بشن که توی تیوترایل ها به مشکل بر نخورید شما اگه از باتون دیتا درست نگاشت نکنید توی تیوترایل میگه آبی رو بزن در حالیکه چون شما سلیقه ای نگاشت کردی باید قرمز رو بزنی ولی اگه از داخل بازی درست کنی دیگه این مشکلات رو نخواهی داشت.

من شب برات 2 تا فایل درست می کنم یکیش واسه دمو که دیگه هی مجبور نشی تغییر بدی از داخل بازی
    یکیشم آماده می کنم واسه نسخه اصلی این رو نگه دار نسخه اصلی اومد از نگاشت درست استفاده کن
    والا چیزیو که من تنظیم کردم فکر کنم همونجوریه که طبیعی هستش
    ار داخل بازی هم تنظیمات کلاسیک رو انتحاب می کنم و مشکلی هم نداشتم
    فیفا 11 هم همینجوری بازی کردم
    فکر کنم در نتظیمات ایکس باکس سرعت یا سپرینت همون RT هست و فاینس شوت RB
    منم هینجوری تنظیم کردم
    داخل بازی هم روی تنظیم کلاسیک که میری سپرینت روی RT نتظیم شده
    تنها تفاوت نتظیم من فکز کنم تغییر جای شوت و سانتر باشه که شوت دکمه آبی رنگ هست و سانتر دکمه قرمز
    که مسعود جان هم توی عکس همینجوری خواستن

11. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

خوب بعد از حدود سه روز دمو بازی کردن نظرمو میگم !
    بازی برای من اوایل کار بسیار نامانوس و ناامید کننده بود !بعد از 2 یا 3 ساعت قابل بازی کردن شد و الان بعد از 3 روز میتونم بگم شبیه سازیی که این بازی از فوتبال ارائه کرده از شبیه ساز MS Flight sim که شبیه سازه پرواز هم شبیه تره به واقعیت !
    EA امسال یه بازی عرضه نکرده یه شبیه ساز بسیار بسیار طبیعی از فوتبال عرضه کرده که به طور قطع افرادی که طرفدار یه بازی واقع گرایانه باشن رو به خودش چذب میکنه .
    تعادل بین قدرت ها ( قدرت بدنی ، تکنیک و سرعت) به شدت عالی شده. الان دیگه قدرت بدنی عامل برتر بودن بازیکنا نیستش و کسی که حد معقولی از قدرت های بدنی و تکنیکی رو داره یک بازیکن ایده ال هستش در بازی
    حتما نظر جامع ترمو با یه نقد میگم راجع به بازی اما الان فقط میگم بیخود نبود که سیباس بعد از تجربه بازی اعلام کرده بود که FIFA امسال از PES بسیار شبیه تره به واقعیت
    +
    کجان کسایی که دم از گرافیک بالای PES میزدن ؟!

13. 9 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirhoseinn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

سلام
    به نظرتون اين سيستم من جوابگو fifa 12 هست؟

کسی از دوستان جوابما نمیده؟!؟!؟!؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by amirhoseinn; 17-09-2011 at 17:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •