سلام
بهتره با توجه به نیازت و کارت ( استفاده از انواع نرم افزار ها ) بین 50 تا 100 گیگابایت در نظر بگیری
هارد ویندوز من با نصب نرم افزار های مورد نیاز و اپدیت ها و بدون نصب بازی در این هارد حدود 44 گیگابایت استفاده شده.
سلام
بهتره با توجه به نیازت و کارت ( استفاده از انواع نرم افزار ها ) بین 50 تا 100 گیگابایت در نظر بگیری
هارد ویندوز من با نصب نرم افزار های مورد نیاز و اپدیت ها و بدون نصب بازی در این هارد حدود 44 گیگابایت استفاده شده.
Core i7 - 2.0GHZ - 6MB 8GB - DDR3 1000GB nVIDIA - GT 540M - 2048MB - N/A LED - 15.6 DVD+RW CHINA 2.6Kg DOS حداکثر 158,000,000 ت حداقل 15,450,000 ت برای تاریخ : 1391/04/27
سلام دوست عزیز سعی نکن حجم درایو ویندوز کم کنی و به درایو های دیگه اضافه کنی چون سرعت کامپیوتر و ویندوز پایین میاره !!!
در ضمن هیچ وقت به تعداد زیاد درایو درست نکن چون به مرور زمان باعث آسیب دیدن به هارد و بوجود آمدن بد سکتور ( BAD SECTOR ) در هارد میشه!!
تشکر یادتون نره
سلام این لب تاب با تو کارت گرافیک هست gt540 و gt630 کدوم قوی تره ؟
بعد میتونه همه بازیها رو روی high رون اجرا کنه ؟
سلام
gt540 m gt630 تقریبا نزدیک به هم هستند و تفاوت زیادی ندارند
این مطلب رو بطور دقیق و علمی میتونی در سایت زیر مشاهده کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله بازی ها رو میتونی رو بهترین کیفیت اجرا کنی فقط مهمترین مسله افزایش دمای سی پی یو که ترجیحا بهتر در این حالت زیاد فشار به سیستم نیاری و در فواصل زمانی استراحت بدی و یا درصد سی پی یو رو تا 50 بیاری پایین
موفق باشی
سلام
دوستان مشخصات هارد من اینه:
WDC WD5000 BPVT - 22HXZT3
این مال کدوم شرکت میشه؟
وسترن دیجیتال آیا؟
سلام
بله .
ظاهراً تو صفحه کلید.
فرق های ظاهریه زیادی داره .
ریویوهاشون رو ببینید فکر کنم متوجه بشید :
5755 :
و 5750 :
5750 بدنه ی ضد خش داره ولی 5755 بدنه ی صاف داره و کیبوردش از کیبورد های سونی الگوبرداری شده و تایپ کردن باهاش راحت تر شده و آشغال و گرد و خاک هم بین کلید ها نفوذ نمیکنه و . . ..
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)