صد در صد ارزششو داره مخصوصا صفحه نمایش من فول کانفیگو یه ماه پیش 1680 گرفتم. هارد اولی 5400 دوره که خوب نیست. در ضمن سعی کن با ویندوز بخری
صد در صد ارزششو داره مخصوصا صفحه نمایش من فول کانفیگو یه ماه پیش 1680 گرفتم. هارد اولی 5400 دوره که خوب نیست. در ضمن سعی کن با ویندوز بخری
دوست عزيز به احتمال 90% داريد تو سرعت هارد ها اشتباه و جفتشون 7200 اند
لااقل اچ دي پلاسي كه زير دست من ه 7200 ه
مگر اينكه شركت ها ي متفرقه كانفيگ هاي جديد وارد كرده باشن
اگه ما به التفاوتش رو مي تونيد هزينه كنيد حتما فول اچ دي بگيريد
سي پي يوش بهتره
رزولوشن صفحه بالاتر و در نتيجه صفحه با كيفيت تره
ويندوز ارجينال خواهيد داشت
همين ها كلي مي ارزه اما خب همه اين مقدار رو نمي تونن هزينه كنن
الان مدل n55 sf فول کانفیگ چنده؟!
بستگی به انصاف فروشنده ها داره. با این وضع بازار اختلاف قیمت خیلی زیاده بین مغازه ها.ولی حول و حوش 1800.با گارانتی
ببخشید این 55sf کلا مشکل صدا داره اخه برای همه دچار مشکل شده اسپیکراش
من داشتم انتخابمو قطعی میکردم که اینو دیدم کلا نظرم برگشت
نه هنوز. من که ندیدم.
از اسپیکراش نیست...وقتی صداش رو بالا میبری دکمه های کیبورد که یکمی شل هستند میلرزند..به نظر من از دکمه هاست چون وقتی دستمو میزارم رو دکمه های اطراف صدا کمتر میشهببخشید این 55sf کلا مشکل صدا داره اخه برای همه دچار مشکل شده اسپیکراش
من داشتم انتخابمو قطعی میکردم که اینو دیدم کلا نظرم برگشت
اونم میتونه تاثیر گذار باشه ولی فک نمیکنم در حدی باشه که DISTRACTION یا noise ایجاد کنه خود اسپیکر ها وقتی روی حداکثر قدرت قرار میگیرند یخورده مشکل کیفیت و شفافیت صدا براشون بو جود میاد که بنظر من :
ایسوس نباید قدرت رو حداکثر تنظیم میکرد جوری که کاربر بتونه از همه قدرت اسپیکر استفاده کنه باید جوری تنظیمش میکرد که صدای 90 % یعنی بیشینه صدایی که ما در اونجا هیچ گونه nise ــی در محیط نداریم تنظیم میکرد و حدااکثر صدا رو اونجا قفل میکرد
گوشی خودمم تو android رو اسپیکر رو اخرین صداش خیلی خش خش میکنه ولی تو maemo رو حدااکثر ضداش اصلا خش خش نداره چون تو maemo حداکثر رو جوری تعریف کردن که 90% android بشه 100% maemo و مسکلی پیش نیاد
بنظرم ایسوس هم باید همینکارو میکرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)