سلام
چطوره بازیش؟
موندم اینو اول بگیرم یا کال آف رو.
سلام
چطوره بازیش؟
موندم اینو اول بگیرم یا کال آف رو.
بازیش چطوریه ؟ ارزش بازی کردن داره ؟ تو چه سبکیه ؟
رفیق بازی نکنی از دستت پریده
یعنی واقعا از دستت پریده
تو پردیس گیم معمولا بازی ها خیلی امتیاز بالایی بگیرن 9.5 هست
این تو 10 گرفت
این تو مثل اساسینس نیست که حیونا سفید شن
یه هو میپرن سرت
توصیه میکنم حتما بازی کن
داستان بازی نسبت به 2 فارکرای بهتر شده
نه داداش
رو کیفیت خوب نمیشه بازی کرد
رو medium یا low میشه
یکی ملحق شدن به سیترا و یکی دیگه نجات دوستان که اگه نجات دوستان رو انتخاب کنید همراه باهاشون از جزیره میری و دیگه نمیتونی بری تو جزیره بگردی و اگر هم ملحق شدن به سیترا رو انتخاب کنی میتونی آزادانه بگردی تو جزیره ولی پیشنهاد میکنم از همین الان از سیوات یه بک آپ بگیر شاید خواستی قبل از تموم شدن داستان جزیره رو بگردیمحتوای مخفی: خطر لو رفتن پایان بازی
CoD به نظر من بعد از MW2 خز شده... خیلی تکراری و مسخره، گرافیکش هم ارتقای زیادی نداشته، تازه این بازی در سبک فارکرای نیست داستانش، این داستان قشنگ و زنده ای داره تو محیط باز، ولی CoD مثل همیشه چارتا چرت و پرت میگه و شروع میکنی به بکش بکش الکی.
از نظر من که هر دو رو بگیر ولی فارکرای صد شرف داره بش، خودت مقایسه کن بازی رو که بعد از 4 سال کار بیاد تا بازی که ورژن قبلیش شاید کمتر از یه سال پیش اومده باشه.
از نظر من COD بعد از MW2 و BF بعد از 2142 و Medal of Honor بعد از Airborn = 5 مردن... دیگه حوصله ی بازی کردنشون رو ندارم...
فعلا که بازی های خوبی که امسال دیدم Alan Wake و Mass Effect 3 و Far Cry 3 و The Walking Dead بوده بقیه ی بازی ها هم یا بازی نکردم مثل Max Payne 3 یا کلا پسندم نبودن.... پس بچسب به Far Cry که از دستت نره
من گفتم اجرا میشه یا نه کیفیتش که مطمئنا LOW خواهد بود دز صورت اجرا... چون من کار 9500 رو دیدم چه برسه به کارت ایشون که 9400 هست.
خلاصه میشه با سیستمم بازی کرد یا خیر ؟ رو حالت low بدون لگ اجرا میشه ؟
بچه ها پچ هاشو شما ها گرفتید ؟
اره بابا
البته برای اطمینان رزولوشن بازی رو هم تا جایی که مطمئن بشی پایین بیار
80% اجرا بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)