تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 113 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

قیمت روز این لپ تاپ چنده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

قیمت روز این لپ تاپ چنده؟
    بر اساس گارانتی های موجود بین 1400 تا 1560

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

به روز رسانی درایور گرافیک های سندی بریج

اینتل با عرضه درایور به روز شده گرافیک های سندی بریج، باعث افزایش قدرت ۳۷% پردازنده های ULV در گیم شد.

اینتل: با دانلود و به روز رسانی درایور پردازنده های سندی بریج خود، توان پردازشی آنها را افزایش خواهید داد. نسل دوم پردازنده های اینتل با نام سندی بریج، دارای پردازنده های گرافیکی مجتمع Intel® HD هستند که با این درایور به روز شده در پردازنده های فوق کم مصرف یا ULV، توان پردازشی گرافیک تا ۳۷% در گیم افزایش خواهد یافت. البته این افزایش بازدهی و توان پردازشی منحصر به ULV ها نیست. ضمنا این درایور از تکنولوژی های جدید عرضه شده در سال ۲۰۱۱ همچون Intel® Clear Video HD و Quick Sync Video و Intel® Wireless Display و InTru™ 3D نیز پشتیبانی میکند. برای دانلود ورژن ۶۴ بینی [

با عرض معضرت
    لینک ناصحیح بود و حذف شد .....
    Last edited by arash boss; 24-09-2011 at 02:33. دليل: لینک ناصحیح ب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

[QUOTE=hamedmn1987;6487003]هنوز رو درایو جدیده هیچی نریختم ، میشه به درایو C اضافه کرد یا باید دوباره ریکاور کرد ؟

Partition Wizard Professional Edition 5.2
    نام یک نرم افزار پارتیشن بندی رایگان درایو می باشد که با پشتیبانی از سیستم عامل های ۳۲ و ۶۴ بیتی شامل اکس پی ، ویستا و سون ، به شما این امکان را می دهد تا به سادگی هرچه تمام تر هارد درایو های مورد نظر خود را بسازید و یا تغییر دهید . از قابلیت های مهم و اساسی این نرم افزار می توان به تبدیل پارتیشن ها ، کپی کردن ، فرمت ، تبدیل ، مخفی کردن و حذف آنها اشاره نمود .
    با استفاده از
    Partition Wizard Home Edition دیگر هیچ نگرانی بابت از بین رفتن فایلهای در هنگام پارتیشن بندی هارددیسک خود نخواهید داشت و به طور مثال می توانید تنها با چند کلیک فضای یک درایو خود که دیگر جایی برای انباشته کردن اطلاعات را ندارد ، افزایش دهید بدون آنکه نیازی به تهیه بک آپ داشته باشید .

داره خودمونی میشه dvd2org's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بر اساس گارانتی های موجود بین 1400 تا 1560
    1375 با گارانتی 3 روزه گرفتم

---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------

به روز رسانی درایور گرافیک های سندی بریج

اینتل با عرضه درایور به روز شده گرافیک های سندی بریج، باعث افزایش قدرت ۳۷% پردازنده های ULV در گیم شد.

اینتل: با دانلود و به روز رسانی درایور پردازنده های سندی بریج خود، توان پردازشی آنها را افزایش خواهید داد. نسل دوم پردازنده های اینتل با نام سندی بریج، دارای پردازنده های گرافیکی مجتمع Intel® HD هستند که با این درایور به روز شده در پردازنده های فوق کم مصرف یا ULV، توان پردازشی گرافیک تا ۳۷% در گیم افزایش خواهد یافت. البته این افزایش بازدهی و توان پردازشی منحصر به ULV ها نیست. ضمنا این درایور از تکنولوژی های جدید عرضه شده در سال ۲۰۱۱ همچون Intel® Clear Video HD و Quick Sync Video و Intel® Wireless Display و InTru™ 3D نیز پشتیبانی میکند. برای دانلود ورژن ۶۴ بینی [

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کسی نصب کردهخ؟ من دارم دانلود میکنم 85 مگه مشکلی پیش نیاره با سیستم؟

---------- Post added at 09:47 AM ---------- Previous post was at 09:44 AM ----------

در مورد خارج تهران اطلاع ندارم. ولی شاید زیگورات در آنجا نمایندگی داشته باشد. به دفتر تهرانش زنگ بزنید و جویا شوید.
    در مورد ریفوربیشد هم شما به جز کمپانی دل از هرجای دیگر بخرید احتمال این موضوع هست پس باید خودتان شخصا تست کنید موارد را.
    در مورد پست ریفوربیشد هم راستش خودم بار 2 بار خوندم تا کامل متوجه شدم. درست است مطلب سنگین است ولی چون جامع است باید با دقت خوانده شود تا موضوع کامل دست آدم بیاد. ساده تر نمیشود بیان کرد چون همان است. شما کمی وقت بذارید و مطالعه کنید کامل متوجه میشوید.
    کسانی که تهران هستند به من بزنگن خودم از جایی که خریدم رو معرفی میکنم 09127684935
    همون جا تست میشه قسمت فنی شرکت

---------- Post added at 09:50 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------

Service Tag: 8YLQRQ1

برای منم یکی داره ولی کل سیستم رو چک کردم هیچ مشکلی نداشت همش ok بود.
    ولی 2تا خیلی مشکوک!
    طبق نوشته اول صفحه وقتی 2تا rداره ریفورب هست و دیگه به بقیه مطلب نگاه نکن همین جا کار تموم میشه.

---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------

یعنی من اشتباه نصب کردم!!!
    دقیقا میگی کدوم رو دانلود کنم؟

هم بلوتوس هم وایر لس

---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------

برای من رو تا 21-10-2012
    خوب من زبل زرنگی کردم دیگه اون موقع که که داشت طرف برام تست میکرد گفت تو ایران 3 ماه بیشتر ساپورت نمی کنه خارج ایران 1 سال منم به فکرم رسید با وی پی ان اگه وصل شم آی پی خارج میندازه و همون یکسال رو رجیستر میکنه و همینطورم شد هه هه

6. این کاربر از dvd2org بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dvd2org's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کلا تا الان راضی بودم از این لپ تاپ خیلی خوشگلو با کلاسه و قوی

8. این کاربر از dvd2org بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام به همه خوبایی که انقد باحال رو 502 بحث کردن تا من دبروز خریدمش . دمتون گرم لپ تاپه خوبیه . فقط من یه مشکل دارم . موقعی که بالا میاد بعد یکم استفاده یهو متوجه میشم یچیزی حدود نیم سانت از بالای دسکتاپ غیر قابل استفادس .. خوده دسکتاپ کامل هست . اگه چیزیم فول اسکرین کنی کامل کل صفحه رو میرگه ولی اگه پنجره هارو از اون دکمه ی ماکزیمایزشون بزنی کل صفحرو بگیرن اون نیم سانت گرفته نمیشه . اونجا والپیپر پشتش معلومه .
    این دیگه چیه ؟؟؟
    لوگ آفم میکنی درس میشه ولی نمی فهمی چی میشه که دو باره همین طوریه .
    واسه شماها که اینطوری نیست ؟؟؟؟
    اینگار مثلا یه نرم افزاره که یه چیز هیدن شده اون بالا میزاره .... نمیدونم والا این دیگه چیه ؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بچه ها بازی The Witcher 2 کمر لپ تاپمو شکست !
    رو Ultra افت فریم شدید دارم. تا driver cpu رو دانلود کنم نتیجه بهتون بدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[/COLOR]

خوب من زبل زرنگی کردم دیگه اون موقع که که داشت طرف برام تست میکرد گفت تو ایران 3 ماه بیشتر ساپورت نمی کنه خارج ایران 1 سال منم به فکرم رسید با وی پی ان اگه وصل شم آی پی خارج میندازه و همون یکسال رو رجیستر میکنه و همینطورم شد هه هه[/QUOTE]

منم با وی پی وصل شدم ولی 1ماه بیشتر فعال نکرد!!

2011/10/22

البته انتی ویروس خوبی هم نیست عوض کنم بهتره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این درایور روی لپ تاپ من اجرا نشد! میگه فرق داره GPUت با این درایور
    Last edited by M.Amorous; 23-09-2011 at 18:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •