قیمت روز این لپ تاپ چنده؟
قیمت روز این لپ تاپ چنده؟
بر اساس گارانتی های موجود بین 1400 تا 1560
به روز رسانی درایور گرافیک های سندی بریج
اینتل با عرضه درایور به روز شده گرافیک های سندی بریج، باعث افزایش قدرت ۳۷% پردازنده های ULV در گیم شد.
اینتل: با دانلود و به روز رسانی درایور پردازنده های سندی بریج خود، توان پردازشی آنها را افزایش خواهید داد. نسل دوم پردازنده های اینتل با نام سندی بریج، دارای پردازنده های گرافیکی مجتمع Intel® HD هستند که با این درایور به روز شده در پردازنده های فوق کم مصرف یا ULV، توان پردازشی گرافیک تا ۳۷% در گیم افزایش خواهد یافت. البته این افزایش بازدهی و توان پردازشی منحصر به ULV ها نیست. ضمنا این درایور از تکنولوژی های جدید عرضه شده در سال ۲۰۱۱ همچون Intel® Clear Video HD و Quick Sync Video و Intel® Wireless Display و InTru™ 3D نیز پشتیبانی میکند. برای دانلود ورژن ۶۴ بینی [
با عرض معضرت
لینک ناصحیح بود و حذف شد .....
Last edited by arash boss; 24-09-2011 at 02:33. دليل: لینک ناصحیح ب
[QUOTE=hamedmn1987;6487003]هنوز رو درایو جدیده هیچی نریختم ، میشه به درایو C اضافه کرد یا باید دوباره ریکاور کرد ؟
Partition Wizard Professional Edition 5.2
نام یک نرم افزار پارتیشن بندی رایگان درایو می باشد که با پشتیبانی از سیستم عامل های ۳۲ و ۶۴ بیتی شامل اکس پی ، ویستا و سون ، به شما این امکان را می دهد تا به سادگی هرچه تمام تر هارد درایو های مورد نظر خود را بسازید و یا تغییر دهید . از قابلیت های مهم و اساسی این نرم افزار می توان به تبدیل پارتیشن ها ، کپی کردن ، فرمت ، تبدیل ، مخفی کردن و حذف آنها اشاره نمود .
با استفاده از Partition Wizard Home Edition دیگر هیچ نگرانی بابت از بین رفتن فایلهای در هنگام پارتیشن بندی هارددیسک خود نخواهید داشت و به طور مثال می توانید تنها با چند کلیک فضای یک درایو خود که دیگر جایی برای انباشته کردن اطلاعات را ندارد ، افزایش دهید بدون آنکه نیازی به تهیه بک آپ داشته باشید .
1375 با گارانتی 3 روزه گرفتم
---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
کسی نصب کردهخ؟ من دارم دانلود میکنم 85 مگه مشکلی پیش نیاره با سیستم؟
---------- Post added at 09:47 AM ---------- Previous post was at 09:44 AM ----------
کسانی که تهران هستند به من بزنگن خودم از جایی که خریدم رو معرفی میکنم 09127684935
همون جا تست میشه قسمت فنی شرکت
---------- Post added at 09:50 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------
خوب من زبل زرنگی کردم دیگه اون موقع که که داشت طرف برام تست میکرد گفت تو ایران 3 ماه بیشتر ساپورت نمی کنه خارج ایران 1 سال منم به فکرم رسید با وی پی ان اگه وصل شم آی پی خارج میندازه و همون یکسال رو رجیستر میکنه و همینطورم شد هه هه
کلا تا الان راضی بودم از این لپ تاپ خیلی خوشگلو با کلاسه و قوی
سلام به همه خوبایی که انقد باحال رو 502 بحث کردن تا من دبروز خریدمش . دمتون گرم لپ تاپه خوبیه . فقط من یه مشکل دارم . موقعی که بالا میاد بعد یکم استفاده یهو متوجه میشم یچیزی حدود نیم سانت از بالای دسکتاپ غیر قابل استفادس .. خوده دسکتاپ کامل هست . اگه چیزیم فول اسکرین کنی کامل کل صفحه رو میرگه ولی اگه پنجره هارو از اون دکمه ی ماکزیمایزشون بزنی کل صفحرو بگیرن اون نیم سانت گرفته نمیشه . اونجا والپیپر پشتش معلومه .
این دیگه چیه ؟؟؟
لوگ آفم میکنی درس میشه ولی نمی فهمی چی میشه که دو باره همین طوریه .
واسه شماها که اینطوری نیست ؟؟؟؟
اینگار مثلا یه نرم افزاره که یه چیز هیدن شده اون بالا میزاره .... نمیدونم والا این دیگه چیه ؟؟؟؟؟؟![]()
بچه ها بازی The Witcher 2 کمر لپ تاپمو شکست !
رو Ultra افت فریم شدید دارم. تا driver cpu رو دانلود کنم نتیجه بهتون بدم.
[/COLOR]
خوب من زبل زرنگی کردم دیگه اون موقع که که داشت طرف برام تست میکرد گفت تو ایران 3 ماه بیشتر ساپورت نمی کنه خارج ایران 1 سال منم به فکرم رسید با وی پی ان اگه وصل شم آی پی خارج میندازه و همون یکسال رو رجیستر میکنه و همینطورم شد هه هه[/QUOTE]
منم با وی پی وصل شدم ولی 1ماه بیشتر فعال نکرد!!
2011/10/22
البته انتی ویروس خوبی هم نیست عوض کنم بهتره.
این درایور روی لپ تاپ من اجرا نشد! میگه فرق داره GPUت با این درایور
Last edited by M.Amorous; 23-09-2011 at 18:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)