تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 40 اولاول ... 25313233343536373839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 398

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

فکر کنم بعضی از دوستان راضی بودن از عملکرد تیم رو با خوشحال بودن از شکست اشتباه گرفتن !
    فکر نمی کردم اگه جمله ای میگیم باید تفسیرشم کنیم!
    دوستان بارسایی اگه یه جالدوز به بقیه میزنید, یه سوزن هم به خودتون بزنید! همه رو دعوت به دوری از تعصب میکنید
    بعد میگید پنالتی درست بوده و آکوییلانی هم باید اخراج میشده, اون حرکت یه کارت زرد مسلم برای ژاوی داشت
    بعد از صحنه آهسته وقتی داور رفت طرف داور پشت دروازه با خودم گفتم آفرین, میخواد بش بگه ژاوی دایو کرده دیدم نه بابا
    این بش گفته پنالتیه!! به نظر شما آکوئیلانی باید ژاوی رو رها میکرد حال خودش؟ یا شایدم باید دست راستش رو قطع میکرد میداد
    به آباته براش نگه داره تا این راحتر میرفت توپو از ژاوی بگیره!
    تفسیر شما از اون آفساید هم جالبه, البته من خودم اون صحنه یادم رفته بود. وقتی دوستان عکسشو گذاشتن یادم افتاد.
    به نظر من داور اونجا هم باید آفساید اعلام میکرد. مسیر توپ برای بازیکنی بود که تو آفساید بود, پس باید پرچم میزد. طوری میگید
    فن بومل باید اجازه میداد توپ به ژاوی برسه که آفساید بشه انگار اینا کامپیوتر هستن, تو همچین صحنه هایی بازیکن تو صدم ثانیه
    باید تصمیم بگیره, فن بومل از بودن حریف پشت سرش 100 درصد خبر داشت به همین خاطر مجبور شده عکس العمل نشان بده و
    این یعنی تاثیر بازیکنی که تو آفسایده تو بازی. من تا حالا 1 میلیون صحنه شبیه این دیدم که آفساید اعلام شده.
    شما خودت قضاوت کن, یه توپ بلند برای بازیکن تو آفساید میاد, توپ به پای مدافع میخوره, بعد از انحراف کوچیک در ادامه موقعیت تک
    یه تک برای اون بازیکن میشه, حالا وظیفه کمک چیه؟ 100 درصد آفساید میگیره.
    اینجا کسی منکر بازی زیبای بارسا نمیشه, شما هم منکر این موضوع نشید که چند سالیه مسیر اشتباهات یا به عمد یا به سهو (!)
    به نفع بارساست.

2. 7 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب در مورد این بحث اخیر ( البته واضح و مبرهن هست که ما در جبهه ی هیچ طرف نیستیم )

اول با داوری شروع کنیم ( " آخ جون الان میره سر بازی نیمه نهایی با چلسی و هنینگ اوربوی کچل !!! و ... ") :

خوب خوشبختانه اشتباهات داوری در فوتبال اروپا جزوی از بازیه هنوز ، نه مثل فوتبال ایران که بازی جزو اشتباهات داوریه ( یاد خداداد به خیر ) /

به هرحال کیفیت بارسا حتی اشتباهات فاحش رو هم تحت تاثیر جدی خودش قرار میده ، با اینکه شخصا همیشه یک چرای بزرگ دارم برای نوع قضاوت اوربو در دوسال پیاپی ؛ یکی برای نیمه نهایی چلسی - بارسا ( برگشت) و دیگری برای بایرن - فیورنتینای فصل بعدش ( که هر دو تیمی که فوتبال شناور ارائه میدادند تا مرز حذف رفتند ) ، اما معتقدم قهرمان نشدن بارسا در لیگ قهرمانان اروپا در اون فصل جفای جدی به روح و ذات فوتبال میبود / حتی با اینکه هیدینک کبیر یک پای مبارزه بود .

من معتقدم به جای پرداختن به داوری ( که از نظر من همونقدر که خطای روی ژاوی سختگیرانه بود ، به خطای روی فابرگاس وقعی نهاده نشد ) و اخطار ها و اخراج ها ، شاید بهتر باشه که دوستان میلانی به کیفیت تیمشون ببالند و بدون شک این میلان در ادامه ی همین لیگ قهرمانان اروپا حرفهای جدی داره برای گفتن ، و بدون شک خیلی کم هستند تیمهایی مثل میلان که بتونند با این کیفیت بارسا رو تحت فشار قرار بدن .

نکته : دقت کردید در بازی - میلان بارسا ، خبری از مانور تلویزیونی روی درصد تصاحب توپ نبود ؟ بارسا 59 درصد ، میلان 41 درصد / آیا سابقه داشته در این 3 فصل اخیر که بارسلونا در اوج بوده تیمی بتونه 41 % از زمان بازی رو مالک توپ باشه اون هم در برابر بارسا ؟

یا به آمار موقعیت های ایجاد شده روی دروازه ها دقت کردید ؟ بارسا 16 (6) --- میلان 13 ( 3 ) ، چند تیم در سه فصل اخیر تونستند این همه موقعیت روی دروازه بارسا ایجاد کنند ؟ ( صرفنظر از بازی 3 دفاعه بارسا )

به نظر من هرچند شکست خورد میلان در این بازی ، اما فقط میتونیم بگیم میلان نتیجه رو باخت ، اما از لحاظ ارائه بازی در برابر این بارسا ، به نظر من قابل احترام ترین بازی ای بود که یک تیم میتونه در برابر بارسا ارائه بده ، و از تئوریسین قوی ای مثل الگری شخصا چنین چیزی رو انتظار نداشتم و فکر میکردم نهایتا چیزی مثل بازی رفت ارائه میده .

در مورد زلاتان هم فقط میتونم بگم چقدر بازیکن خوبیه ، به خصوص وقتی در بارسا نباشه ! : دی

اون بخش حواشی هم به هرحال جزو جذابیت های رسانه ای فوتباله / به خصوص وقتی پای رختکن بارسا در میون باشه

4. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آرش عزیز وقتی توپ به ژاوی نرسیده چجوری آفساید ژاوی رو بگیره؟
    یعنی واقعا ندیدی که در این چند ساله کمک داورا صبر میکنن تا ببینن توپ به کی میرسه؟ عجیبه واقعا

در مورد خطای پنالتی هم فکر نمیکردم دوستان ایتالیایی پنالتیهای کاملا قانونی کولینا رو فراموش کرده باشن
    اولا که چون برخورد بود نباید به ژاوی کارت میداد بعد هم شرایطی که ژاوی داشت یه فشار کوچولو هم کافی بود تا داور پنالت بگیره که آکوئیلانی بی احتیاطی کرد و با هر دو دستش ژاوی رو گرفت پنالتی واضح بود

یه نکته جالب اینه که دوستان میلانی تکل ماسکرانو رو پنالت میدونن اما تک به تک ژاوی و دست گذاشتن واضح آکوئیلانی رو خطا نمیدونن

در کل فکر میکنم فضا برای پیش رفتن منطقی بحث فوق العاده بسته و کم عمقه به همین خاطر ادامه ندیم بهتره

6. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من وقتی شروع کارم در این انجمن تا حالا رو مرور میکنم بدون تعصب فکر میکنم بیش از همه دوستان طرفدار تیمهای دیگه هستن که بردهای بارسا رو به هر شکلی که شده کم ارزش میکنن نمونه هاش واقعا زیاده
    اما مثلا رفتار دوستان بارسایی در مقابل همین میلان
    پستهاش هست هم بعد از دیدار رفت و هم برگشت
    خود من بعد از بازی رفت به احترام میلان تمام قد ایستادم پست من هست
    خیلی از دوستان در انجمنهای بارسا برای میلان احترام فراوانی قائل شدن همین پستایی که شما نقل قول میکنید نشونه احترام و منطق دوستان طرفدارای بارسلوناست البته طرفدارای زرد همه جا پیدا میشه

اما در طرف مقابل هر بردی که بارسا میاره به نوعی زیر سوال میره جالبه که بارسا در این چند ساله کلی برد فوق العاده در برابر تیمهای بزرگ اورده اما من هنوز ندیدم یا خیلی کم بوده که به این بردها احترام گذاشته بشه
    کافیه یک بار از خودتون سوال کنید که مگر میشه یک تیم اینهمه قهرمانی بیاره و همیشه پای داورها و پلاتینی در میون باشه؟
    وقتی میگم چشمامون رو بشوریم منظورم همینه

فوتبال برای لذت بردنه و واقعا با چشمهای شسته بهتر میشه از فوتبال لذت برد
    من طرفدار لیورپولم تیم نخست منه به قول سینا نامبر وان
    خیلی از خاطره ها ، شکوه و غرور تیم من به خاطر هوش و استعداد مربیگری فرگوسن فراموش شدن و به تاریخ پیوستن اعتراف میکنم لحظات کوتاهی دلم میخواد زمان برگرده و فرگوسن نیاد منچستر اما هر موقع به عنوان یه طرفدار فوتبال به کارنامه سرآلکس نگاه میکنم جز برخاستن به احترامش کار دیگه ای نمیکنم اصلا به خودم اجازه نمیدم یک برد منچستر رو کم ارزش کنم
    چون به فوتبال خدمت کرده و تاریخ فوتبال رو ورق زده

در مورد گل اول فکر نمیکردم منظورتون این صحنه باشه و روی این گل اعتراضی داشته باشین
    قانون کاملا روشنه
    کمک داور باید صبر کنه تا ببینه نهایتا توپ به چه کسی برخورد میکنه
    ژاوی پرس نکرد و فشاری هم نیاورد در ضمن فن بومل میتونست به جای اینکه توپ رو بزنه توی گل توپ رو بزنه به ژاوی اون موقع کار ژاوی میشد دخالت در بازی
    گل اول یه گل به خودی کاملا سالم بود که شکی درونش نیست و در این مورد بحث رو ادامه نمیدم

در مورد پنالتی که روی ژاوی شد هم مهم نیست که انرژی چقدر باشه وقتی ژاوی در حالت تک به تکه معنی نمیده دستهای مدافع میلان روی شونه ژاوی باشه برای خطا بودن یه صحنه نیازی به خشونت نیست گاهی یه هل دادن ساده با نوک انگشت میتونه خطا باشه و بسته به منطقه بازی حتی اخراج بازیکن رو هم در پی داشته باشه
    پنالتی هم به نظر من کاملا درست بود البته نه فقط به نظر من که اکثر کسایی که این بازی رو دیدن از سران هر دو تیم تا تماشاگرا بهش اعتراضی نداشتن یا لااقل من ندیدم کسی اعتراضی داشته باشه
    و البته آکوئیلانی هم صد در صد باید اخراج میشد حداقل باید کارت زرد دوم رو میگرفت

در مورد خطای ماسکرانو که هرچند فکر میکنم اصلا خطا نبود و یه تکل کاملا سالم بود اما موقتا حرف شما قبول پنالتی بود

در مورد خطا روی فابرگاس فکر میکنم تنها چیزی که میشد شما نظرتون رو نگید همین بود که بگید اون صحنه رو ندیدین که البته طبیعیه که بعضی مواقع بعضی صحنه ها از دست آدم در میره
    اما کافیه یک بار صحنه رو ببینید و البته دوستان میلانی هم توی همین تاپیک تایید کردن که خطا روی سسک حتی از خطای اول واضحتر بود پس روی این موضوع هم حرفی نیست

کارتهای داده نشده به خطاهای مشابه میلانیها و خطای خشن ابراهیمویچ هم بماند

حالا اشتباهات داوری اینجوری میشه
    یک پنالتی گرفته نشده در نیمه دوم و اخراج نکردن یک بازیکن میلان در نیمه اول برای بارسا
    و یک پنالتی برای میلان

حالا چه کسی بیشتر از داوری ضربه خورده که دوستان میلانی اینجور از دست داوری آه میکشن و ناله میکنن
    اگر دارم این مسئله رو کش میدم به این خاطر که فکر میکنم درست نیست که برد یه تیم رو با یه جمله کوتاه و کلیشه ای شده ی «از داوری چیزی نگیم بهتره» کم ارزش کرد
    من که از این به بعد سعی میکنم اگر چنین جملاتی دیدم سوال کنم ودلیلش رو بپرسم

دوست من میخوای ویدئوی چند بازی فوق العاده بی اهمیت رو با حریفای ساده برات بزارم که گواردیولا همین شور و تحرک رو روی نیمکت داشته
    بعد هم استرس چی؟ نهایتش این بود که میلان یه گل میزد و بازی مساوی میشد چه فرقی میکرد بارسا که بازم اول بود اصلا هدف بارسا این بود که در پایان این بازی تیم نخست گروه باشه
    بعد شما چرا اواخر بازی رو مثال میزنید
    در همون نیمه اول در حالی که بارسا یک صفر جلو بود روی هر موقعیتی که از دست میدادن پپ به هوا میپرید
    اما حرف مهمتر اینه که چرا شما مصاحبه بازیکنا رو به پای استرسشون میزارید چرا یک درصد احتمال نمیدید این مصاحبه ها احترام باشگاه بارسا و بازیکناش برای حریف کلاسیکی مثل میلان باشه
    ما که مثل سران میلان با یک جمله تمام فوتبال بارسلونا رو زیر سوال نمیبریم و تمام بردهای میلان رو شانسی نمیدونیم
    سوال دیگه اینه که ما به میلان احترام میزاریم چرا خودتون به تیمتون احترام نمیزارید؟

بازم باید سوال آخرم رو تکرار کنم
    چرا ارزش تیم خودتون رو برای زیر سوال بردن برد تیم حریف کم میکنید؟
    میلان یک جنازه هم باشه بازی کردن باهاش سخته
    چون قبل از اینکه با تیم میلان و بازیکناش بازی کنید باید با شخصیت و پشتوانه تاریخی این تیم بازی کنید
    بعد هم مگر تا حالا بارسا کم متوقف شده؟
    همین چند هفته پیش توی لالیگا بارسا دقیقه 92 از شکست فرار کرد اونم در مقابل تیمی که هیچ ستاره ای درونش نبود
    بارسا به هرکولس هم باخته سال پیش به آرسنال باخت به رئال باخت
    چرا تیم بزرگی مثل میلان باید حتی بعد از باختن به بارسا هم خوشحال باشه
    حدود 15 یا 16 سال پیش زمانی که کانتونا در اوج خودش در منچستر بود یه مصاحبه ازش میخوندم که چنین جمله رو ازش به خاطر دارم:
    بازیکن بزرگ بعد از یک اشتباه صورتش سرخ میشه
    فکر میکنم تیمهای بزرگ هم بعد از باخت باید اینچنین باشن

در این که این سالها متعلق به بارسلونا بوده و عصر گورادیولا شکی نیست
    ولی حرف اصلی اینه که تیمی میتونه به این حکومت پایان بده که از بازی بارسا لذت ببره نه تیمی که موفقیتهای این تیم رو کم ارزش کنه
    این اشتباهیِ که خوشبختانه خیلی از تیمهای فعلی در اروپا در حال انجام دادن اون هستن
    من وقتی شروع کارم در این انجمن تا حالا رو مرور میکنم بدون تعصب فکر میکنم بیش از همه دوستان طرفدار تیمهای دیگه هستن که بردهای بارسا رو به هر شکلی که شده کم ارزش میکنن نمونه هاش واقعا زیاده
    اما مثلا رفتار دوستان بارسایی در مقابل همین میلان
    پستهاش هست هم بعد از دیدار رفت و هم برگشت
    خود من بعد از بازی رفت به احترام میلان تمام قد ایستادم پست من هست
    خیلی از دوستان در انجمنهای بارسا برای میلان احترام فراوانی قائل شدن همین پستایی که شما نقل قول میکنید نشونه احترام و منطق دوستان طرفدارای بارسلوناست البته طرفدارای زرد همه جا پیدا میشه
    سلام....
    از همون اول هم نه من نه سایرین نخواستیم درباره داوری صحبت کنیم.اصرار شما باعث شد این مسائل باز بشه
    بله پست های شما رو بعد از بازی رفت یادم هست.اما بعضی از دوستان شما سرمست بعد از پیروزی با حالت تحقیر آمیز گفتن که برید خدا رو شکر کنید که تونستید همچین نتیجه ای بگیرید و ...

چرا ارزش تیم خودتون رو برای زیر سوال بردن برد تیم حریف کم میکنید؟
    میلان یک جنازه هم باشه بازی کردن باهاش سخته
    چون قبل از اینکه با تیم میلان و بازیکناش بازی کنید باید با شخصیت و پشتوانه تاریخی این تیم بازی کنید
    بعد هم مگر تا حالا بارسا کم متوقف شده؟
    همین چند هفته پیش توی لالیگا بارسا دقیقه 92 از شکست فرار کرد اونم در مقابل تیمی که هیچ ستاره ای درونش نبود
    بارسا به هرکولس هم باخته سال پیش به آرسنال باخت به رئال باخت
    چرا تیم بزرگی مثل میلان باید حتی بعد از باختن به بارسا هم خوشحال باشه
    آخه کی ما از باخت میلان به بارسا خوشحال شدیم؟؟ انوقدر ناراحت بودیم که به قول sir0c0 یادمون رفت از درصد مالکیت و حفظ توپ میلان توی این بازی بگیم!
    این پست خود من بعد از بازی هست!
    به هر حال میلان باخت و ما هم ناراحتیم ولی امیدوار شدیم به میلان....
    خب نستا مصدوم بود و با درد بازی میکرد-جانشینش هم مچ دستش شکسته بود( مکسس) اون یکی دیگه هم بونرا هم در حد شیث رضایی هست!
    خب چکار کنیم؟؟ اینو ذکر نکنیم؟؟ نگیم گتوسو نبود؟؟ گتوسویی که فصل پیش کریس رونالدو رو مهار میکرد؟؟
    کاسانو یکی از بهترین بازیکنای این فصل میلان دچار سکته مغزی شده-بازیکنی که همین طوری داشت پاس گل میداد
    اما افتاد رو تخت بیمارستان.مطمئنا اگر اینا بودن قضیه فرق میکرد.البته در درجه اول تقصیر مدیران میلان هست.بعد هم بزارید روی بد شانسیمون
    با بونرا و سیدروف 36 ساله که نمیشه به جنگ تیم ها توی ucl رفت!!
    Last edited by H A M A S; 26-11-2011 at 17:14.

8. 6 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جناب گرافیکار...(شرمنده اسم شریفتون رو نمیدونم)
    بعد بازی اینجا اصلا کسی در مورد بازی صحبت کرد؟!
    هیچ حرفی گفته نشده بود و اکثرا خبر بود که یکی از دوستان زحمت کشیدن و یک سری صحبتهای خاص رو عنوان کردن
    پس جماعت میلانی این وسط بی تقصیره

یعنی واقعا ندیدی که در این چند ساله کمک داورا صبر میکنن تا ببینن توپ به کی میرسه؟ عجیبه واقعا
    شما صحنه رو نگاه کنین
    تنها مقصدی که میشد توی اون صحنه برای پاس در نظر گرفت همون ژاوی بود
    توپ هم دقیقا مسیری رو طی میکرد که به ژاوی میرسید...فن بومل هم توپ رو رها میکرد قطعا جلوی پای ژاوی بود
    دیگه از این واضح تر؟!

با این حال من هم موافقم...این بحث داوری به جایی نمیرسه
    پیروزی مبارک دوستان بارسایی که بهشون تبریک نگفتیم...الان با تاخیر تبریک گفتم
    امیدوارم مرحله بعد بتونیم از شما انتقام بگیریم
    Last edited by B3HZ@D; 26-11-2011 at 18:39.

10. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست عزیز من (ببخشید اسم شریفتون یادم رفته ) , من خیلی ارادت دارم نسبت به شما و البته همه
    دوستان. خیلی از جاها با شما هم عقیده بودم طوریکه زمانی بوده شما حرف دله منو زدی و چیزی کم نزاشتی منم
    کاری جز اینکه یک تشکر بزارم پای پستت کاری از دستم بر نیامده.
    ولی تو این مورد, واقعا نمیتونم قبول کنم که پنالتی و گل درست بوده باشن.
    آکوئیلانی برای تحت فشار گذاشتن ژاوی باید بش نزدیک شه, برای اینکار باید فاصله ای که دست راستش ایجاد میکنه (در حالت عادی)
    رو حذف کنه, دوتا انتخاب داره یا دستشو بالا بگیره یا حالت 90 درجه. مطمئنا تو درگیری تن به تن که نمیتونی یه دستتو بالا بگیری,
    مجبوری حالت 90 درجه بگیری که تو این شرایط دستت رو بدن حریف قرار میگیره. اگه قرار بود هر دستی رو بدن قرار بگیره خطا باشه
    که بازیکنا باید تو زمین پینگ پنگ بازی میکردن تا هیچ تماسی با هم نداشته باشن. همین قانون دست به توپ و توپ به دستم به این
    دلیل گذاشته شد. بازیکن که نمیتونه دستش رو بیرون زمین بزاره بیاد بازی کنه. و حتی به تایید کارشناسی مثل نصیرزاده این حرف
    رو میزنم, باید واقعا نیرویی وارد شه که خطا بگیره داور. تو اون صحنه انگار ژاوی منتظر بود کوچکترین تماسی رخ بده تا خودشو زمین
    بزنه و این اتفاق هم افتاد. حتی نحوه زمین خوردنشم طوری بود انگار تکل دوپا زدن زیر پاش, هر دوپا همزمان از زمین بلند شد و بعد
    خودشو زمین زد در صورت اگه آکوئیلانی رو به جلو نیرو وارد میکرد باید تلو تلو رو به جلو زمین میخورد, اگه رو به عقب نیرو وارد میکرد
    باید متمایل به عقب میوفتاد و یا از حرکت وا میستاد. دیگه در وصف تابلو بودن دایو ژاوی چیزی به ذهنم نمیرسه
    در مورد آفساید هم, چون ژاوی اونجا بود بومل مجبور به دفع توپ با عجله شده که اون شد نتیجش, پس ژاوی تاثیر داشته و طبق قانون
    تاثیر بازیکن تو آفساید تو بازی یعنی آفساید, مثل وقتی که بازیکن تو آفساید جلو دید دروازبان رو گرفته باشه و تو بره تو گل !

و اما کلا در مورد بحث هایی که در مورد این بازی صورت گرفت, پر بیراه نیست که بگم بعضی طرفداری بارسا خیلی کم لطفی فرمودند
    که فشار و بازی خوب میلان رو گذاشتن به حساب اینکه بارسا به خودش فشار نیاورد!!! شاید صحنه هایی که مسی عصبی شده بود
    و یا اینکه مجبور میشد برای توپ گیری عقب بیاد رو هم باید بزاریم به حساب اینکه بارسا به خودش فشار نیاورد!
    یا شاید کم جلوه شدن ویا, بوسکت و حتی آبیدال هم تدبیر پپ بوده که خسته نشن. البته ایرادی به پویول نمیشه گرفت چون پست
    تخصصیش نبود, ولی از اون طرف کمرنگ بودن ژاوی هم در میانه میدان برای این بوده که برای ال کلاسیکو خسته نشه. به جرات میگم
    که بارسا, مخصوصا خط دفاعییش تو این چند سال تا حالا اینقدر اذیت نشده بود آمار ارقام گویای همه چیز هست, البته اینم بگم که
    من چیزی از ارزشهای بارسا کم نمیکنم, میلان و آلگری برای این بازی هرچه داشتند رو کردند و چقدر خوب شایستگی های خودشون
    رو ثابت کردند و پر واضح که بارسای بزرگ نه بخاطر اینکه فشار به خودش نیاره که تو این سطح حرفه ای حرفه بی معنی هست بلکه
    بخاطر خوب بودن میلان درخشش همیشگی رو نداشت که البته این تیم اینقدر قوی هست که در چنین شرایطی از بازی هم جان
    سالم به در ببره. پس بهتره نیایم یا از روی اشتباه با تعصب عدم درخشش بارسا مثل همیشه رو به پای خود بارسا بزاریم و خوبی های
    طرف مقابل رو نبینیم. همینه که بعضی از دوستان شاکی شدن که بارسا ایها بد عادت شدن, زمانی هم که حریف خوبه مدعی میشن
    بارسا به خودش فشار نیاورده ! الان بارسا شده خط کش تیم ها برای اندازه گیری فاصله تا خوب بودن و مطمئن باشین روزی این فاصله
    به صفر میرسه همونطور که شاهدش هستیم تیم های بزرگ نه تنها دارن این فاصله رو کم میکنند بلکه راه های جدیدی هم برای
    مقابله با بارسا پیدا میکنند.

12. 5 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نخیر دوست عزیز داوری بارسا رو بد عادت کرده...چندین چند بازیه که میشه مثال زد که داوری بیشترین لطف رو به بارسا داشتن وباعث صعود این تیم به فینال شدن
    شاهد علنی هم اینجا زیاد داریم و بحث در این مورد و نارضایتی هوادران هم هست

اینجا کسی منکر بازی زیبای بارسا نمیشه, شما هم منکر این موضوع نشید که چند سالیه مسیر اشتباهات یا به عمد یا به سهو (!)
    به نفع بارساست.
    حتما دوستان بازی اینتر - بارسلون در نیمه نهایی لیگ قهرمانان رو هم در نظر گرفتن! جایی که داور یک پنالتی کاملا واضح رو نگرفت و یک گل آفساید اینتر رو قبول کرد. علاقه ای به نبش قبر ندارم ولی چون کلی صحبت شد نمونه ای آوردم تا ثابت بشه اشتباهات داوری گاهی کاملا بضرر بارسا بوده اما این باعث نمیشه ما قابلیتهای اینتر و استحقاقش برای قهرمانی در اون سال رو زیر سوال ببریم.
    +
    به هوادارن میلان بابت بازی بسیار خوب تیمشون تبریک میگم...میلان همیشه بزرگ و قابل احترامه و شکست دادن این تیم در هر شرایطی افتخار محسوب میشه. هر چند از افت چند سال گذشته خارج شدن و دارن به اوج برمیگردن.

من میخوام در مورد ماجرای زلاتان و بارسلونا یه چیزی بگم.
    خوب زلاتان که کلاً از اول هم اخلاقش تعریفی نداشت. منظورم زمانیه که خیلی خیلی جوون بود. ولی هرچه سنش رفت بالاتر، کمتر کارهای عجیب کرد. توی بارسلونا هم که خیلی موفق نبود. این که حقیقته. ولی خوب اگه انصاف به خرج بدیم، گل های مهمی زد. حالا اینکه چرا با تیم هماهنگ نشد، یا اینکه اصلاً چرا بارسلونا خریدش این یه بحث دیگست.

اولاً من فکر میکنم بارسلونا از اول اشتباه کرد که خریدش. بعضی بازیکن ها هستن که اصلاً بقیه باید باهاشون هماهنگ بشن مثل روبن در رئال یا اون ریس در آرسنال. دوماً اتفاقاتی که افتاده و تو کتابش گفته، مشخصه که دروغ نیست. فکر کنم در ماه های اخیر چند بازیکن یه سری هینت هایی به این قضیه دادن. کسایی که از بارسا رفتن. کرکیچ و یحیا توره و خود زلاتان و ... البته ممکنه همه چی به خاطر خجالتی بودن گواردیولا باشه. ما که شخصیتش رو از نزدیک ندیدیم که قضاوت کنیم. شاید اونجاهایی که باید با بازیکن های مشکل دار صحبت میکرده، ازش گذشته. مثل همین حالا که عکس العمل خاصی نشون نمیده. یا شایدم منفی نگاه کنیم میخواد با اینکار شخصیت اون چند تا بازیکن ناراضی رو زیر سئوال ببره. شما میبینین که پویول که خیلی خشن بازی میکنه و در قبال بازیکن های حریف عکس العمل نشون میده، وقتی زلاتان روش خطا کرد باهاش خوش و بش میکرد.

کلاً ما در جایی نیستیم که قضاوت کنیم ولی شواهد حاکی اتز راست بودن مطالب گفته شده هست. و در واقع اینکه تو یه تیم بازیکن ها باید از سرمربی حرف شنوی داشته باشن ولی دیگه اون حرکت ها که هم زلاتان و هم یحیا توره و هم کرکیچ گفتن که گواردیولا باهاشون صحبت هم نمیکرده درست نبوده. یا اینکه زلاتان میگفت تا من میرفتم توی اطاق، بلند میشد و اونجا رو ترک میکرده.
    اون قسمت مشخصه و شواهد رو بیشتر توضیح بدین ممنون میشم...غیر از صحبتای دو سه بازیکن سابق (که از نحوه جداییشون راضی نیستن) دلیل دیگه ای وجود داره؟ و بیشتر از همه خاطرات زلاتان که باور کردنش بیشتر به این بستگی داره که بارسایی باشیم یا از این تیم خوشمون نیاد.. بعضی دوستان میگن درسته چون دلیلی برای رد کردنش وجود نداره!!! اصولا ما چیزی رو که بنفعمون باشه راحت قبول میکنیم و بالعکس!

فکر میکنم حتی بارسا مشکلات جدی تر از حرف شنوی بازیکنان(!) و نرفتن سر تمرین با ماشین لوکس() داشته باشه..زلاتان باید بیشتر به ذهنش فشار میاورد.

البته همینام برای تیمی که کمترین حاشیه رو داشته نسبت به سایر بزرگان سوژه محسوب میشه..

یه مطلبی هم که بیربط به نظر میاد بگم (ولی به نظر خودم مرتبط هست)
    بازی ای که رئال با بارسا داشت و مارسلو خطا کرد و اخراج شد. همه میگن که مورینیو انگشتش رو کرد تو چشم کمک مربی بارسلونا ولی نمیدونم چرا کسی نمیگه که تمام نیمکت بارسا ریخت تو زمین یا اینکه اوزیل رو زدن و بعد از همۀ اینها اون حرکت زشت رو مورینیو انجام داد. یا همون بازی 5 هیچ معروف که توپی رو که رفته بود بیرون گواردیولا از جلوی رونالدو گرفت و جای اینکه بهش بده، پرت کرد وسط زمین که بعدش رونالدو هلش داد. دقیقاً 10-15 سال قبلش همین حرکت رو سرمربی مونیخ 1860 جلوی ماریو باسلر انجام داد که چند جلسه محرومش کردن.
    یا مسائل دیگه که یادم میاد. اون ماجرای فینال جام جهانی که ژاوی و پویول پرچم باسک رو گرفتن و دور زدن. یا به زور پیراهن بارسا رو تن فابرگاسی که تو آرسنال بود کردن. که هر کس دیگه و هر جای دیگه این کار ها رو انجام میدادن با جریمه های خیلی سنگین مواجه میشد.
    کلاً ماجرای بارسلونا خیلی عجیب هست و باید تاریخ اسپانیا رو بخونین تا بگیرین قضیه چیه. من خوشم نمیاد که فوتبال رو با مسائل سیاسی و اعتقادی قاطی کنن و تبدیل به یه جور جنگ بشه. این کاری که بارسلونا انجام میده. به همین دلیل بارها گفتم که فوتبالشون فوق العاده هست ولی من از تیمشون و روششون خوشم نمیاد.
    با احترام باید بگم واقعا بیربط بنظر میاد وسط بحث میلان-بارسلون...

قبول دارم کاری که گواردیولا انجام داد( پرت کردن توپ) درست نبود اما وقتی حرکت مورینیو (عجیبترین رفتاری که از یک مربی در این سطح میشه دید! اونم در حساسترین بازی باشگاهی دنیا, در ورزشگاه خانگی حریف و...) با یک محرومیت سبک و مضحک مواجه میشه شما انتظار داری با گواردیولا چطور برخورد بشه بخاطر انداختن توپ؟!!! همین محرومیت مورینیو (که بیشتر به تشویق و مجوز دادن شبیهه تا تنبیه!) نشون میده اگه مسائل سیاسی دخیل باشه چه سمت و سویی داره...

در مورد اتفاقات آخرین بازی ظاهرا خطای شدید و وحشتناک مارسلو رو فراموش کردین که صرفا از روی عصبانیت و بقصد مصدوم کردن حریف انجام شد , اونم رو بازیکنی که اولین بازی و اولین دقایقش رو تجربه میکنه! بیشتر اعلان جنگ بود تا یک خطای ورزشی...و با توجه به زننده بودن حرکت, اونم درست در مقابل نیمکتها بلافاصله با اعتراض بارسا مواجه شد.
    درگیری لفظی و گاهی فیزیکی رو در این نوع صحنه ها بندرت دیده بودیم اما انگشت تو چشم کردن( ) رفتاریه که بیشتر از طرف کودکان دیده میشه وقتی شکست میخورن و نمیتونن باخت رو قبول کنن و باهش کنار بیان. حتی من و شما وقتی در یک بازی فوتبال و...می بازیم اگه ناراحت هم باشیم بروز نمیدیم برای حفظ شخصیت و غرور تیم و خودمون اما جناب مورینیو بعنوان سرمربی باشگاه بزرگی مثل رئال..........!!!
    بازم ممنون که زشت بودن حرکت مورینیو رو قبول دارید, بیشتر طرفدارا در همین حد نمیتونن تیم خودشون رو نقد کنن.

14. 3 کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امتیازات تا روز 2011/12/02

16. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

رکوردهایی از لیگ قهرمانان

مربیان در لیگ قهرمانان

تنها دو مربی با یک باشگاه برنده ی لیگ قهرمانان اروپا و جام یوفا شدند که نیریو روکو با تیم میلان در سال های 1968 و 1969 و جیووانی تراپاتونی با یوونتوس در سال های 1984 و 1985

تنها دو مربی موفق شدند هم لیگ قهرمانان را فتح کنند و هم جام جهانی را که مارچلو لیپی با یوونتوس در سال 1996 قهرمان لیگ قهرمانان و در سال 2006 با ایتالیا قهرمان جام جهانی و همچنین ویسنته دل بوسکه با رئال مادرید در سال های 2000 و 2002 فاتح لیگ قهرمانان و در سال 2010 با تیم ملی اسپانیا فاتح جام جهانی شده است .

جوان ترین و پیرترین

Jose Villaonga

تنها یک مربی توانسته است هم فاتح لیگ قهرمانان باشد و هم فاتح جام ملت های اروپا که خوزه ویالونگا با رئال مادرید در سال های 1956 و 1957 در لیگ قهرمانان و در سال 1964 با تیم ملی اسپانیا در جام ملت های اروپا قهرمان شده است . همچنین 3 مربی در تاریخ لیگ قهرمانان 4 بار به فینال رسیده اند که میگوئل مونز با رئال مادرید , مارچو لیپی با یوونتوس و الس فرگوسن با منچستر یونایتد به این افتخار رسیده اند .

Jens Lehmann

ینس لهمن رکورد دار ردوازبانی در لیگ قهرمانان اروپا میباشد . او در 10 بازی متوالی برای ارسنال در فصل 2006-2007 دروازه ی خود را نگه داشت . در واقع اگر زمان دروازبانی بدون گل خوردن او را با هم جمع کنیم به 853 دقیقه میرسیم که در لیگ قهرمانان یک رکورد محسوب میشود .

Edwin Van Der Sar

پیرترین بازیکن حاضر فینال لیگ قهرمانان اروپا ادوین فن در سار استکه در بازی مقابل بارسلونا در فینال سال گذشته با 40 سال و 211 روز پا به میدان گذاشت .

Celestine Babayaro

جوانترین بازیکن تاریخ این رقابت ها نیز سلستین بابایارو نیجریه ای از تیم اندرلخت بلژیک است که با 16 سال و 87 روز سن در سال 1994 به مصاف تیم بوکورستی رفت .

Marco Ballotta

پیرترین بازیکن این رقابت ها در تاریخ لیگ مارکو بایوتا از تیم لاتزیو است که وقتی در دسامبر 2007 به مصاف رئال مادرید رفت 43 سال و 252 روز سن داشت .

رکورد پدر و پسری

Massimo Moratti & Angelo Moratti

انجلو و ماسیمو موراتی اولین پدرو پسری هستند که در خلال حضورشان در یک تیم یعنی باشگاه اینتر میلان به عنوان قهرمانی دست پیدا کرده اند . انها هر دو مالکان باشگاه بوده و هستند .

بیشترین تعداد گل

در اولین دور مسابقات سال 1969 - 1970 تیم فاینورد با احتساب 12 بر 2 بر تیم ریکجاویک غلبه کرد و این به عنوان پر گل ترین برد تاریخ لیگ قهرمانان به ثبت رسیده است . تیم موناکو هم با پیروزی 8 بر 3 به عنوان پر گل ترین برد مرحله ی گروهی را در سال 2003 کسب کرد . رئال مادرید نیز توانسته در سال 1960 تیم انتراخت فرانکفورت را با 7 گل شکست دهد که پرگل ترین پیروزی در فینال لیگ قهرمانان بوده است .

18. 3 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فرگوسن: تیم های انگلیسی در اروپا باید بهتر کار کنند

در شش فینال از 7 فینال اخیر چمپیونزلیگ همواره حداقل یک تیم انگلیسی حضور داشته اما در رقابت های این فصل تاکنون تنها صعود یک تیم از مرحله گروهی قطعی شده است.

سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، معتقد است تیم های انگلیسی برای ماندن در کورس قهرمانی رقابت های اروپایی باید بهتر شوند.

در شش فینال از 7 فینال اخیر چمپیونزلیگ همواره حداقل یک تیم انگلیسی حضور داشته اما در رقابت های این فصل تاکنون تنها صعود یک تیم از مرحله گروهی قطعی شده است.

فرگوسن در گفتگو با نشریه آبزرور گفت:" تیم های قدرتمند دیگری نیز در رقابت ها وجود ندارد. فکر می کنم ما باید اندکی بهتر شویم و نباید رقبای مرحله گروهی را دست کم بگیریم.

ما باید در دیدار خانگی مقابل باسل پیروز می شدیم و چون موفق به اینکار نشدیم، اکنون باید در خانه آنها برای شکست نخوردن بجنگیم. اشتباهات مان در آن دیدار می تواند برای ما دردسر ساز شود."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Behnam Jafarzadeh

2011/12/4

20. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •