اینم از اون شاهکاری کلابرداری هستش .بابا الان ابن 399 قیمت داره .یعنی اگه حتی با دلار 1250 وارد بشه میشه حدود 500 تومن .حلا این چطوری میده 400 تومن خدا میدونه .
در ضمن دوست عزیز میتونی دست دومش رو بخری حدود 750 میشه گیر آورد .
اینم از اون شاهکاری کلابرداری هستش .بابا الان ابن 399 قیمت داره .یعنی اگه حتی با دلار 1250 وارد بشه میشه حدود 500 تومن .حلا این چطوری میده 400 تومن خدا میدونه .
در ضمن دوست عزیز میتونی دست دومش رو بخری حدود 750 میشه گیر آورد .
بچه ها
میگه تحویل دم در خونه و پول گرفتن همون موقع![]()
یه نفر ریکسکنه بخره اگه خوب بود ماهم بخریم
![]()
آقا من پول دادم كالا رو نفرستادن اينا يه مشت حروم زاده حروم خورن سمتشون نرين
سلام دوست عزیز
اینا که گفته بودن اول کالا رو میفرستیم درب منزل. موقع تحویل کالا پول میگیریم!!!؟؟
یدونه 16 گیگ با داک کاملا سالم دارم ، داک که فقط 2 بار استفاده شده خود تبلت هم کاملا سالم و نو هست مو نمیزنه با نو کسی خواست برای خرید بهم بگه !
من میخام ورژن تبلتم را به 4.0.3 آپدیت کنم .
قبلا یه ورژن 4.0.3از خود سایت ایسوس گرفتم که ورژن ww 9.2.1.11 بود و الان دیدم همون اندروید 4.0.3 تو سایت ایسوس ورژن ww 9.2.1.27 هم اومده . حالا من همون قبلی را که دارم بریزم یا این جدیده را هم از سایت بگیرم ؟
در ضمن از اونجایی که من خیلی وقت پیش 3.2 رو ریختم تقریبا یادم رفته باید چی کار کنم ، باید فایلی رو که میگیرم تو پوشه آپدیت بریزم و بعد چی کار کنم ؟
جدیدا رو از سایت بگیر ( 1.27 ) - خیلی بهتره !
فایل رو بعد از اکسترکت بریز تو روت مموری کارت --- راستی حتما قبل اپدیت Cold Boot کن که خیلی واجبه ! یعنی خاموش میکنی تبلت رو دکمه ولوم کم رو میگیری و روشن میکنی ( 15 ثانیه نگه میداری ول نمیکنی ) 2 بار تبلت خاموش و روشن میشه و میره تو یه صفحه با 2 تا ایکون ! دست به هیچی نیمیرنی بعد 10 ثانیه خودش مجددا ریست میشه !! تاکید میکنم که باز به هیچ دکمه ای دست نمیزنی ! چون کنار Cold boot منوی هارد ریست هست و اطلاعات رو کامل فرمت میکنه !!! بعد که اومد بالا اپدیت میکنی !
جدیدا رو از سایت بگیر ( 1.27 ) - خیلی بهتره !
فایل رو بعد از اکسترکت بریز تو روت مموری کارت --- راستی حتما قبل اپدیت Cold Boot کن که خیلی واجبه ! یعنی خاموش میکنی تبلت رو دکمه ولوم کم رو میگیری و روشن میکنی ( 15 ثانیه نگه میداری ول نمیکنی ) 2 بار تبلت خاموش و روشن میشه و میره تو یه صفحه با 2 تا ایکون ! دست به هیچی نیمیرنی بعد 10 ثانیه خودش مجددا ریست میشه !! تاکید میکنم که باز به هیچ دکمه ای دست نمیزنی ! چون کنار Cold boot منوی هارد ریست هست و اطلاعات رو کامل فرمت میکنه !!! بعد که اومد بالا اپدیت میکنی !
علی آقا قیمتشو برام پ خ میکنی،ممنون از محبتت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)