من که از این آموزش توی xda چیزی نفهمیدم
حالا این قیمت که دادی، یعنی اینکه برای فروش داریش؟؟؟ (wifi موبایل رو میگم ها)
مشخصات کاملتر این i68 رو لطفا بزارین... یه لینکی، سایتی
...
..
...
مرسی
من که از این آموزش توی xda چیزی نفهمیدم
حالا این قیمت که دادی، یعنی اینکه برای فروش داریش؟؟؟ (wifi موبایل رو میگم ها)
مشخصات کاملتر این i68 رو لطفا بزارین... یه لینکی، سایتی
...
..
...
مرسی
من کارش رو ندیدم که بگم خوب کارشو انجام میده یا بد.
در مورد مینی لپتاپ یا تبلت به نظر خودتون بستگی داره. اغلب تبلتها سیستم عاملی غیر از ویندوز دارند و از نظر نرم افزارهای کاری با مشکل مواجه میشید. ولی خوب تبلت پرتابلتر بوده و می تونید همیشه همراهتون داشته باشید.
Last edited by ALINAZARIPN; 18-10-2011 at 13:38.
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
چند تا سوال اندرویدی داشتم که ممنون میشم جواب بگیرم
1 - برنامه های اندروید ورژن بالا مثلا 3 روی ورژن پایین مثلا 2 نصب میشه؟برعکس چطور؟
2 - تبلتهائی که قابلیت 3G رو ندارند برای اتصال به اینترنت از طریق سیمکارتهای ایرانسل و همراه اول و از راه GPRS و EDGE با مودم USB که این فناوری رو دارن میشه کانکت شد یا نه؟مثل مدل HUAWEI E1750 که احتیاج به نصب نرم افزاری نداره
3 - برنامه های اندروید به برند خاصی که مربوط نمیشه؟یعنی برنامه اندرویدی که در سایت سامسونگ هست میشه روی تبلت ایسوس و یا ایسر و ... نصب کرد؟
4 - با توجه به اوپن سورس بودن این سیستم عامل میشه با توجه به ارائه اندروید 3 و 4 که مربوط به تبلتها میشه و از درایورها هم پشتیبانی خوبی میکنه دراینده شاهد استفاده از --- -T در این تبلتها شد و از تلویزیون دیجیتالی استفاده کرد بدون اینترنت البته
ممنون از پاسخگوئی شما
1- نصب میشه فقط احتمال داره از نظر رزولوشن اشکال ایجاد بشه.
2- بله
3- بقیه جواب بدند.
4- همین الان تبلتهایی با قلبلیت پخش ----t وجود دارند:
قیمتش هم : 280 هزار تومان
ببخشید اگر جای نامناسبی این سوال را می پرسم...
مدتیه منتظر ورود رسمی و با گارانتی سامسونگ ۱۰ اینچی هستم ولی هیچ خبری نیست.... مدل هایی هم که در دی جی کالا مطرح میشه کارت خوان ندارند.... بنظر شما باز هم صبر کنم یا اینکه مدل دیگه ای رو پیشنهاد می کنید؟ سایز ۱۰ اینچ برای من مناسبتره و انتقال آسان فایل به تبلت هم برام مهمه (واگر نه آی پد هم داشتم....)
ViewSonic ViewPad 7 سلام این تبلت چه جوریه؟
سلام میخوام یه گلکسی تب بگیرم به نظرتون با سیم بگیرم یا بدون سیم؟؟؟
پردازنده 600 مگاهرتزی و اندروید 2.2 چیز دلچسبی نخواهد بود
شما امکانات و قیمت در چه حدی انتظار دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باسلام.حدودبيست روزپيش يكى ازهمكارانم تبلت ارزان قيمت مى خواست ومن برايش خواستم ازهمين مدلهاى چينى بگيرم ولى چون بايستى سفارش مى دادى وحدودپانزده روزطول مى كشيدتابدستمان برسديه تبلت ٧ اينج اركوس ٢٥٠ g گرفتم كه نسبت به قيمتش تبلت خوبى است البته عمرباطرى آن نسبت
به هفت ساعتى كه گفتندكمتراست حالا براى يكى ديگرازهمكارانم مى خواهم تبلت بخرم اين مدل ١٠ اينچ zenithink c91 چطور است چون اين دوستم
تبلتى مى خواهدكه كارائيش وقيمت آن درحدهمين تبلت باشددوستان آيا جاى هست كه اين تبلت راموجودداشته باشداگرهست آدرس آن رابه من پ خ
بدهيد ممنون وشرمنده شماهستم
دوستان از تبلت c71 و c91 پنچ مارکی هست؟
c91 بلوتوث داره؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)