سلام
آیا برای نصب برنامه های کرک شده باید ایپد رو جیلبریک کرد؟
سلام
آیا برای نصب برنامه های کرک شده باید ایپد رو جیلبریک کرد؟
بله همینطوره.
بدون جیلبریک هم می تونید برنامه بازی های کرک شده رو با روش هایی مثل 25pp و tongbu نصب کنید
منم ميخوام يك آيپد بخرم ولي بين آيپد اير و ميني رتينا نميدونم كدومش رو انتخاب بكنم! من همه كاري باهاش ميكنم اينترنت pdf و حتي نويگيشن Gps در ماشين. يعني اينكه بيكار نخواهد بود . خوشحال ميشم نظرات دوستان رو بدونم
سلام . بستگی به شما داره که با چه سایزی راحت ترید ... برای مطالعه PDF مسلما آیپد ایر بهتره ...
از لحاظ سخت افزاری تقریبا یکی هستند ولی چگالی پیکسلی آیپد مینی بالاتر هست ولی آیپد ایر بازه رنگ بیشتری داره ! ( پردازنده آیپد ایر 100 مگاهرتز سرعت کلاک بالاتری داره )
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک خودشون سر بزنید !![]()
آیا این روش در مورد ios 7 هم جواب میده؟ من بین خرید ipad 4 و ipad air مردد هستم، خب از لحاظ سخت افزاری ipad air بهتره، ولی سوالم اینه که آیا خیلی طول میکشه برای ios7 هم جیلبریک بیاد؟
آره روی آیفون 5 اس تست کردم جواب داد. روشش هم خیلی راحته توی گوگل شرچ کنید آموزشش هست. فقط بعضی روش ها رو انجام بدید ممکنه دیگه نتونید با آیتیونز سینک کنید به صورت قانونی.البته یه روش جدید هم اومده که مشکل سینک آیتونز رو نداره.اسمش KuaiYong هست.
در مورد قسمت دوم سوالتون ، بله ارزش داره واقعا وزن ، گرماي توليدي و مدت زمان شارژ شدن آيپد ٣ و ٤ عذاب آوره ! الان هم آيپد ٤ بگيريد احتمالا 6.1.3 هست كه جيلبريك نميشه ! خبرهايي از جيلبريك iOS 7 هست... اما نظر شخصي من اينه كه كلا بيخيال جيلبريك بشيد .... بعضي مواقع اپ ها فري ميشن يا تخفيف ميخورن و ميتونيد خريد كنيد يا فري دانلود كنيد.
سلام دوستان
یکی از دوستانم یه آیپد 3 دست دوم در حد نو گیر اورده، یک و دویست.
حافظه داخلی 16 گیگ.
می خواستم بدونم، جز این حافظه داخلی، هیچ حافظه ی دیگری مثل اس دی کارت و فلش و ... نمی شه بهش متصل کرد؟
چون می خواد توش رو پر فیلم و اینا کنه...
ممنون
چون از اول جز ِ سیاست های اپل بوده!
اگه میخواد توش رو پر فیلم و اینا کنه باید به فکر ۱۲۸ گیگ یا ۶۴ باشه!
در صورتی هم که جیلبریک باشید با نصب توئیک میشه بهش فلش وصل کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)