چی گذاشتی؟
یعنی چی من که امتحان کردم درست جواب میده تستش کردم.
باید لینک عکسی که آپلود کردی رو بزاری برای این کار باید گزینه Insert Image انتخاب کنی و بعد لینک رو توی اون کپی کنی مثل همین عکس که لینک عکس توی اون قسمت بالایی گذاشته شده :
بعد از انتخاب عکس توی اون سایت و زدن گزینه Upload این صفحه میاد.
![]()
بابا اصن این چیزی که شما عکسشو گذاشتی نیست.
خدا چه گیری کردم این مرحلرو چطور رد کنم.
بابا تو دوستان کسی نیست که یه راهنمایی درست حسابی کنه
سلام و بچه ها وقتی 3 تا لردو آزاد کردم به اون یارو هم تحویل دادم میگه باید بری شهر مرده ها !
میرم ولی درش قفله ! رفتم خوندم ماموریتو نوشته باید با یه چیزه پرنده که الان یادم نیست بری اونجا ! کلا گیرم !!! کسی میدووووووووونه !؟!؟!
من یه عالمه پول دادم واسه Train ولی هیچ فرقی نکرد کامبتاش ! ... چرا ؟![]()
نه بابا پرنده چیه ته پرنده های بازی همون زاغ سیاه خودته که ته شومپت هاست،بهش میگی راه رو نشون بده دور خودش میچرخه!!!سلام و بچه ها وقتی 3 تا لردو آزاد کردم به اون یارو هم تحویل دادم میگه باید بری شهر مرده ها !
میرم ولی درش قفله ! رفتم خوندم ماموریتو نوشته باید با یه چیزه پرنده که الان یادم نیست بری اونجا ! کلا گیرم !!! کسی میدووووووووونه !؟!؟!
شما باید بری به شهر مرده ها که هم پیاده میشه رفت هم با فست ترول،تو نقشه سمت راست پایین هست،اونجا با قدرت جدیدت(همون دو تا شدن) میتونی در رو باز کنی.
کم مونده بازی رو تموم کنم(البته اگه اشتب نزنم!)رسیدم به سامویل،ولی قبل از اون گقتم این ماموریت Soul Arbiter's Maze رو برم،خیلی حال داد اولش فک میکردم خیلی سخت باشه چون یکی از بچه ها چند صفحه قبل گفته بود با تمام باس هایی که تا حالا مبارزه کردی باید مبارزه کنی،ولی در کل خود اون بی خاصیت،منظورم Soul Arbiter's Maze هست خیلی سخت تر از 10 مرحله اوش بود.تو کل اون 10 تا مرحله کلا خون مصرف نکردم ولی تو باس دفعه اول 3 تا رو رفتم بالا!!!
کلا اون دستکشایی که بعد از کشتن اون عنکبوته میده با یکم critical damage و critical chanceیه چیز دیگه میشه!نه خونت کم میشه هم پدر دشمنو در میاره![]()
اینا که لینک نیستن!!!
باید اول آپلود کنی.
///////////////////////////////////////////////////////////|||||||||||||||||||||\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
تو این صفحه بعد اینکه آپلود کردی همون آدرس مستقیم عکسو بیا اینجا بنویس ما خودمون میریم میبینیم!
کسی نبود به من کمک کنه ؟ این interdiction چیه ؟ باید باش چیکار کنم ؟
برادر عکس بذار...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)