خیلی بد شد
160 تا کشته بودم اونم تو مرحله 3 و یهو دیسکانکت شد
این آی دی منه secret.son
توی اسکایپ ، البته الان هر چی کردم کانکت نشد نمی دونم چرا!
خیلی بد شد
160 تا کشته بودم اونم تو مرحله 3 و یهو دیسکانکت شد
این آی دی منه secret.son
توی اسکایپ ، البته الان هر چی کردم کانکت نشد نمی دونم چرا!
اتفاقی که برای تو می افته برای من روزانه 1یا2 بار اتفاق میفته اون هم تو lobby نه تو بازی n ساعت بازی می کنم و پیگیری که کردم دیدم کار خرابی isp هست که اینطوری می شه![]()
اقا ما میتونیم با سرعت 128k بازی رو بزنیم به بدن ؟؟
در ضمن مشکلات سرور و کانکت و ... چظوره ایا میارزه که دان کنیم
بعدش اذیت نشیم ؟؟![]()
اسامی ایرانی ها تا اکنون که پیداشون کردم:
ali72
mohammad7225
tomcat9874
alivw72
secretperson
atnta
crash4
voldemmort
iran
اگه کسی جا موند بگه اضافه کنم اگه هم level ها بالا پایین شده ببخشید
عزیز مشکل کانکشن وسرور تا هالا من نداشتم اینا هم که دارند احتمالا از pc شون هست در مورد ارزیدن هم باید بگم که این سوال جاش اینجا نیست چون تمامی افرادی که بازی می کنند به احتمال بسییییییییییار زیاد میگن بله می ارزه فقط ممکن ( که حتما ) update بازی کمی طول بکشه که اون هم طبیعی و برای همه هست چون سرعت دانلود از طرف سرور (نه شما)پایین هست حین update می تونی بری یه بازی دیگه چون رو پینگ شما تاثیری نمی زاره update بازیو شاید هم از مزایای update بازی باشه
البته این نظر من هست نظر بقیه هم بپرس ولی به نظر من نباید بازی رو از دست بدی حیف هست
![]()
دوستان یه روش برای این که روم های 4 نفره رو 8 نفره بازی کرد پیدا کردم که اگه مشکلی نداشت و خوب بود میزارمش اینجا
یه مد هست خیلی باحاله
میری تو بیمارستان بعد از تو اتاقا یقو مریضا با بیل و کلنگمیریزن سرت.من 30 تا کشتم 4 بار مردم
![]()
به غیر از سایت بازی لینک دیگه ای نداره اخه اونا جفتش پاک شدن_(صفحه اول)
یادتونه دیشب موقع بازی دو سه باری بیرون رفتم و برگشتم و بعد گفتم جریانو بعدا میگم!
حالا این جریانه:اون پست من رو بخونید !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بعد فکر کنید من یه دستم به تلفن بوده برداشتم زنگ زدم گوشیم و و بعدش قطع کردم دوباره گرفتم@
همزمان بازی کردم
بیش تر از 200 بار تک زنگ زدم به خودم!
دیشب برد با ما بود اگه تو کمی دقت می کردی چون تیم روبه رویی خیلی noob بود ولی اشکالی نداره فقط بگم من crash4 و mohammd7225 داشتیم حین بازی با skype باهم حرف میزدیم و به هم موقعیت اونا رو میگفتیم اگه تو Skype داشتی عالییییییییییییییییییی بود 10000...% ما برده بودیم ولی حیف که نمی گیریاگه تونستی حتما بگیر بازیت عالی اگه بگرری skype عالی تر می شه
ولی فعلا چون crash 4 نیست تا زمانی که تو skype نداشته باشی clan war نمی ریم .
برای تفنگ بهتر برید co op ولی احتمال اینکه راتون بدن کم هست چون level تون پاین هست ولی تلاش کنید که برید deith vally یا person break چون این دوتا اتیم مثل تفنگ ها قرمز رو میدن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)