غیر از اون از شاخه های زیست شناسی بیوتکنولوژی هم داریم با اون کمی تفاوت داره برای لیسانس هم هستش
غیر از اون از شاخه های زیست شناسی بیوتکنولوژی هم داریم با اون کمی تفاوت داره برای لیسانس هم هستش
دوستمون احتمالا منظورشون رتبه 100 منطقه 1 بوده که تقریبا می شه همون 500 کشوری
من که تا حالا ندیدم.فقط زیست شناسی سلولی-مولکولی رو دیدم که وجود داره.اگر واقعا یه رشته ی مرتبط با اون هم باشه من حتما می خونم (مهم نیست اگه تجربی هم بود شاید یه سال دیگه موندم کنکور دادم).شما اطلاعات بیشتری دارید؟
بچه ها این سوال رو دوستم گفت بیام بپرسم:
اگه یکی نرم افزار خواجه نصیر قبول شه و سه ترم معدل بالا بیاره، میتونه دانشگاهش رو عوض کنه و بره نرم افزار امیر کبیر؟
کلا قضیه ی این انتقالی ها و شرایطش چیه؟
کلا انتقالی شرایط پیچیده ای داره تو هر جا یه جوره!از اول یه جایی بزن که می خوای که بعدش مجبور به تغییر جا نشی
اصلا مگه چقد این دانشگاه ها با هم فرق میکنن
امیرکبیر فعلا مهمان نمیگیره...
انتقالی گرفتن دائمی از دانشگاه کوچیک به بزرگ تقریبا غیر ممکنه!خیلی سخته
مهمان میتونید بشید 1 ترم!
مثلا یکی از رفقام از بیرجند ترم قبلی اومد فردوسی مهمان شد
الان برگشت
سلام
من هرجارو گشتم نتونستم دفترچه انتخاب رشته دانشگاه آزاد (سال 1390) رو پیدا کنم. (خودم میدونم که زمان انتخاب رشته گذشته، اما لازم دارم دفترچه رو). کسی میتونه کمک کنه؟
کسی دفترچه انتخاب رشته دانشگاه آزاد (سال 1390) رو داره یه جایی آپلود کنه ما دانلود کنیم؟
ممنون
من فقط اینو میدونم که مثلا شما مهندسی نرم افزار خواجه نصیر رو می خونید، اگه سه ترم معدلت بالای 17 بشه می تونی هر رشته ای رو تو اون دانشگاه انتخاب کنی. درسته میشه دانشگاه دیگه هم بری، ولی خب حتما شرایط داره و باید دانشگاه مقصد قبول کنه. و گرنه هر چی معدل بالای 17 باشه که در کل کشور خیلی میشه همه میرن برق شریف بخونن. حالا آیا این دانشگاه قبول می کنه؟ مسلما نه. ولی تو دانشگاه خودت فکر کنم حتما قبول کنن.اگه یکی نرم افزار خواجه نصیر قبول شه و سه ترم معدل بالا بیاره، میتونه دانشگاهش رو عوض کنه و بره نرم افزار امیر کبیر؟
دانشگاه ازاد و سراسری لینکاشون تا چند سال کار می کنه اگه لینکه موقع ثبت نامو داشته باشی هم میشه
-----------------------
----------------
----------
0
این خبرم برای بچه هایی که پزشکی می خوان بدنه.28 ام ظهر کارتا میاد پزشکی و دندونو و دارو صبح 31 امتحانشونه بقیه(پیراپزشکی ها) ظهر امتحانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)