تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 59 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 589

نام تاپيک: اینترنت شهر کاشان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

صفحه ی موزیلا فایرفاکس رو باز کنید.
    این عدد رو وارد کنید:
    192.168.1.1 و بعد enter کنید
    بعد از شما یوزرنیم و پسورد میخواد و شما در هر دو قسمت تایپ کنید admin و بعد ok کنید
    بعد وارد قسمت مدیریت مودم میشید.
    بعد توی همین صفحه وسط صفحه یه چیزایی نوشته شما دنبال کلمه ی downstream یا rate یا Kbps بگردید
    پیدا کنید توی همین صفحه هست. ببینید جلوش چه عددی رو نوشته؟ اینجا بگید ببینیم کیفیت خط خوبه یا نه.
    باز اگر پیدا نکردید بگید بیشتر توضیح بدم

2. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sarafara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

صفحه ی موزیلا فایرفاکس رو باز کنید.
    این عدد رو وارد کنید:
    192.168.1.1 و بعد enter کنید
    بعد از شما یوزرنیم و پسورد میخواد و شما در هر دو قسمت تایپ کنید admin و بعد ok کنید
    بعد وارد قسمت مدیریت مودم میشید.
    بعد توی همین صفحه وسط صفحه یه چیزایی نوشته شما دنبال کلمه ی downstream یا rate یا Kbps بگردید
    پیدا کنید توی همین صفحه هست. ببینید جلوش چه عددی رو نوشته؟ اینجا بگید ببینیم کیفیت خط خوبه یا نه.
    باز اگر پیدا نکردید بگید بیشتر توضیح بدم
    همین الان با پشتیبانی بایت در حال صحبت بودم ...همین روش رو با کمکشون انجام دادم که گفتن شما به شدت خطتون مشکل داره ...کشف شد که چون دوتا گوشی به یک خط وصل کرده ام و یکی از این گوشی ها نویزگیر نداشته باعث شده اینهمه سرعتم پایین بیاد ...بعد که اون گوشی رو قطع کردیم آدرس سایتی رو وارد کردیم که یه فایل رو از اونجا دانلود کنیم که سرعت اون دانلود 450 بود !!
    انگار مشکل حل شده ...حالا یه دوری تو نت بزنم ببینم چطوره !

4. 2 کاربر از sarafara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

همین الان با پشتیبانی بایت در حال صحبت بودم ...همین روش رو با کمکشون انجام دادم که گفتن شما به شدت خطتون مشکل داره ...کشف شد که چون دوتا گوشی به یک خط وصل کرده ام و یکی از این گوشی ها نویزگیر نداشته باعث شده اینهمه سرعتم پایین بیاد ...بعد که اون گوشی رو قطع کردیم آدرس سایتی رو وارد کردیم که یه فایل رو از اونجا دانلود کنیم که سرعت اون دانلود 450 بود !!
    انگار مشکل حل شده ...حالا یه دوری تو نت بزنم ببینم چطوره !
    خوب عالیه مشکلتون حل شد. بهترین کار همین تماس با پشتیبانی بود.

6. 2 کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان من الان سرویس پارس آنلاین دارم ولی تا چند روز دیگه قراردادم به پایان میرسه. سرعت دانلودم توی روز حدود 100 هست و قطعی زیادی هم نداشتم. اما چون بیشتر اهل دانلود هستم خواستم ببینم شما دوستان توصیه می کنید از کدوم isp ها سرویس بگیرم بهتره؟

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان من الان سرویس پارس آنلاین دارم ولی تا چند روز دیگه قراردادم به پایان میرسه. سرعت دانلودم توی روز حدود 100 هست و قطعی زیادی هم نداشتم. اما چون بیشتر اهل دانلود هستم خواستم ببینم شما دوستان توصیه می کنید از کدوم isp ها سرویس بگیرم بهتره؟
    سلام. الان سرویس محدود دارید پارس آنلاین یا نامحدود؟ همون پارس آنلاین سرویس های نامحدودش هم خوبه به نظرم چون
    مزیتی که نسبت به بقیه داره اینه که جایزه ی مصرف منصفانه داره. 128 نامحدود ماهی 30 تومن که در اصل باید سرعت روی 16 باشه
    ولی خوب جایزه ی منصفانه داره تا 20 گیگ در ماه سرعت 100 به بالاست و بعد از اون 20 گیگ اگر بیشتر دانلود کنید میاد روی 16 سرعت.
    256 نامحدودش هم تا 33 گیگ سرعت 150 به بالاست و بعد از این مقدار بیشتر دانلود کنید سرعت میاد روی 30.
    به نظر من اگر فقط دانلود میکنید و پینگ زیاد براتون مهم نیست و از سرعت باز کردن سایتها راضی هستید 100 درصد همون پارس آنلاین
    باشید.
    شاتل هم تقریبا سیاستش توی سرویس های نامحدود مثل پارس آنلاینه و سرویس 128 نامحدودش تا 10 یا 15 گیگ بالاست و شاید 150 به بالا باشه.
    صبانت هم چند تا پست قبل گفتم برای شبانه بهترین انتخابه... شما میتونی 2 مگ صبانت بگیری با سرعت 200 به بالا شب دانلود کنی.
    شما بیشترمد نظرت نامحدود بودن هست یا بیشتر دانلود کردن؟ اگر در طول روز خیلی ترافیک مصرف میکنید 100 درصد نامحدود همون پارس آنلاین... ولی اگر بیشتر دنبال دانلود شبانه با قیمت ارزون هستید 100 درصد صبانت. باز اگه موردی بود در خدمتم

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

واقعا صبانت سرعتش شباش 200ه؟؟
    ساعت چند تا چند؟

10. این کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

جهت اطلاع دوستانی که مشکل ترافیک دارند. من خودم در مقتصدانه ترین حالت و در صورتی که بعضی اوقات کاشان نیستم ماهیانه 3 تا 4 گیگ از ترافیکم کم می شود!
    اما با اینترنت 512 محدود؛ هر شب بیش از یک گیگ دی ال می کنم!
    و در واقع هر چیزی رو که بخواهم از اینترنت می گیرم. یه مدت بایاس رو طوری تنظیم کرده بودم که سرساعت 1 سیستم روشن شه (برای روزهایی که کاشان نیستم!!) و اسکجوال دانلود منجر رو تنظیم کرده بودم که ساعت 1:5 شروع به دی ال بکنه و سر ساعت مشخص دی ال آف شه و سیستم رو هایبرنت(و نه خاموش بکنم!) البته خیلی ها مثل من هستند! و آقای قنبری ما ها رو اگه از دور ببینه با اسنایپر می زنه.

البته اخیرا ادبلاک نصب کرده ام و تبلیغات(و نه عکس های) یک سری از سایت ها رو بسته ام (و فروم رو اکسکلود کرده ام چون بدون تبلیغات نمی شه!)
    من دی ال شبانه برام خیلی مهمه اما نمی تونم از کیفیت و پینگ بایت بگذرم.
    تنها مشکل بایت قیمت گرونشه که یه جورایی داریم با جیب بابا باهاش کنار میایم!

اگه سیستم سه گیگ رایگان رو دوباره راه بندازه خیلی خوب می شه!

12. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

راستی تا جایی که من می دونم صبا نت رو برای دی ال شبانه باید مجددا(حالا نمی دونم با اکانت جدا گانه یا نه؟) لاگین شیم
    که زیاد کاربردی نیست!
    تازه یک ساعت هم کمتر از بایت بود یعنی 2 تا 7

14. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

واقعا صبانت سرعتش شباش 200ه؟؟
    ساعت چند تا چند؟
    بله عزیز. اگر کسی واقعا دانلود شبانه براش مهمه فقط و فقط صبانت براش خوبه. منچند ماه پیش داشتم.
    اگر میخواستم 200 به بالا رو حتما داشته باشم 2 مگ میگرفتم و شب تا 240 هم میرفت سرعت. خیلی عالی بود خدایی
    یه دو سه ماه واقعا لذت بردم از دانلود شبانه. در بدترین حالت 2.5 گیگ میگرفت و در حالت خوب هم 3.5 گیگ میگرفتم هر شب.
    سر یه قضیه اونو تخلیه کردم. پینگ داخلش از صبح تا ساعتهای 6 بعداز ظهر وحشتناک خوب بود. زمانی که پینگ خوب تو کاشون نبود این پینگ 20 تا 40 بود داخلی. ولی اون زمان بعد از ساعت 6 بعد از ظهر به بعد پینگ داخلی میرفت روی 150 تا 200. سر همین قضیه تخلیه کردم.
    الان از یکی پرسید پم کاشون از پینگش هم راضی بود انگار درست شده. خودم اگه پاش بیوفته یه خط دیگه برمیدارم و صبانت هم میارم واسه خونه. 2 مگ میده با دانلود شبانه 200 به بالا و 10 گیگ 46 تومن در ماه. به نظرم که عالیه. ولی اصلا پیشنهاد نمیکینم چیزی که الان دارید
    رو تخلیه کنید و برید صبانت چون واقعا ریسکه. اگه یه خط اضافه دارید آره تستش کنید.
    بقیه ی isp ها هم که فراارتباط و شاتل و مخابرات پارس آنلاین به هیچ عنوان چنین دانلود شبانه ایی ندارند. تنها امید دانلود شبانه کاشون صبانت هستش. ببین مثلا 2048 کخ بگیری خود به خود مجبورند 2048/8 = 256 ---- همین رو بهت بدن و ناموسا هم من اینو خودم تست کردم. 3 تا فیال شب همزمان میزدم تو دانلود روی هم 250 تا رو پر میکرد. حیف اوون زمان پینگش عصرا خراب میشد ولی به خدا مفت بود. بقیه سرویسهاش مثلا 128 محدود با 10 گیگ 30 تومن. به هر حال بازم میگم تا مطمئن نشدید تخلیه کنید سرویس فعلیتون رو
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

من دی ال شبانه برام خیلی مهمه اما نمی تونم از کیفیت و پینگ بایت بگذرم.
    تنها مشکل بایت قیمت گرونشه ک

اگه سیستم سه گیگ رایگان رو دوباره راه بندازه خیلی خوب می شه!
    بله امیر جان. همین کیفیت و پینگ بایت ما رو اسیر خودش کرده ولی دقیقا حرف شما , همین گرونههههه
    یه تیک کوچولو به تهرون زدم برای قیمتهای نامحدود اونجا پیشگامان 1 مگ 85 تومنه و اینجا 240 تومن. نتیجه ش معلوم شد میام میگم.

راستی تا جایی که من می دونم صبا نت رو برای دی ال شبانه باید مجددا(حالا نمی دونم با اکانت جدا گانه یا نه؟) لاگین شیم
    که زیاد کاربردی نیست!
    تازه یک ساعت هم کمتر از بایت بود یعنی 2 تا 7
    نه . اون برای خیلی قدیم بود. خیلی وقته اون اکانت شبانه رو برداشتن. روزی که من داشتم شبانه 128 روی 20 صد درصد تضمین بود
    و 512 شبانه 60 تضیمن بود و همینطور رو به بالا تا شبانه 2 مگ که 200 به بالا تضمین بود. اونم قیمت مفت به نظر من. حیف که پینگ و پشتبانی صبا توی کاشون ریسکه خالصه D:
    Last edited by fastfind; 27-08-2013 at 17:56.

18. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •