من کلا باهاش حال نمیکردم ..... بعد آهنگ سیم آخر رو گوش کردم واقعا لذت بردم ( بجز قسمت رپش ) ، بعدش دارم با آهنگاش ارتباط برقرار میکنم ......![]()
من کلا باهاش حال نمیکردم ..... بعد آهنگ سیم آخر رو گوش کردم واقعا لذت بردم ( بجز قسمت رپش ) ، بعدش دارم با آهنگاش ارتباط برقرار میکنم ......![]()
آهنگ جدید رضا یزدانی به نام راز این خونه
( موسیقی : بهروز پایگان / ترانه : عبدالجبار کاکایی )
این آهنگ تیتراژ سریال راز این خونه می باشد...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون سپهر جان ...
آهنگ در سبک خودش (پاپ عاشقانه) خوب و زیبا بود، تقریباً سبک وکال رضا و موزیک بهروز پایگان تو سبک آهنگ "بانوی من" از آلبوم ساعت فراموشی بود.
جالبه که باز هم رضا تو اشعارش از آدم و حوا استفاده کرده ! چهارمین یا پنجمین آهنگیه که از این داستان استفاده میشه![]()
حالا شاعراش هم مختلفن
اینا یا به سفارش رضاست، یا حسن تصادف و البته انتخابهای رضا ...
نکتهی مهمی که در مورد این ترک هست، اینه که تیتراژ یه سریاله ...
نتایج سرچها حاکی از اونه که فقط یه سریال با این نام وجود داره که اونم از شبکهی خصوصی طلوع در افغانستان پخش میشه. اطلاعی از عواملش پیدا نکردم، نمیدونم کی اونجا رضا رو میشناخته که بهشون پیشنهاد داده سفارش ساخت آهنگ بدن بهش ... چون این جور که فهمیدم، سریال جدیدی هم نیست، دو سه سالی هست رو آنتنه ...
ممکن هم هست سریالی ایرانی باشه که میخواد در آینده پخش بشه ...
به هر حال ...
ممنون از رضا
سوال امروز موسیقی پاپ ایران در مورد یزدانی هستش
عجب گزینه هایی هم داده
10 متری اول - پلاک 21 قدیم (7جدید) - زنگ دوم از پایین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
علیرضا جون توضیحات هم میدادی در مورد مسابقه دیگه
بچهها این مسابقهی موسیقی پاپ ایران یه مسابقهی 20 سؤالیه که از طرف سونیاریکسون و با همکاری مجله چلچراغ برگزار میشه
میشه گفت بیشتر سؤالاش طنزه، به سبک بروبچههای چلچراغ
باحالن، حتماً یه سر بزنید
سؤال این هفتهاش هم گفته رضا یزدانی دربارهی کدوم منطقهی تهران هنوز آهنگ نخونده ؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- کوچه ملی
2- لالهزار
3- برج میلاد
4- 10 متری اول، پلاک 21 قدیم (7 جدید)، زنگ دوم از پایین ...
+
راستی بزرگداشتی برای ناصر خان حجازی برگزار شده که بالاخره با حضور خود رضا، از آهنگ "اسطوره" هم رونمایی شده و همه هم تحت تأثیر قرار گرفتن ...
پرتال شخصی ناصر حجازی نوشت:
ضیافت موسسه بهنام دهش پور( حمایت از بیماران مبتلا به سرطان ) همچون سالهای گذشته در باشگاه فرمانیه برگزار شد. ضیافتی که همه ساله با حضور بسیاری از نوع دوستان و به قصد همیاری و تلاش جهت حمایت از بیماران مبتلا به سرطان برگزار می گردد.
سال گذشته نیز ناصر حجازی اسطوره ملی کشورمان که خود نیز مبتلا به بیماری سرطان بود ، در این ضیافت حضور داشت و از اینرو مسوولان برگزار کننده مراسم برای آنکه جای خالی ناصر حجازی کمتر احساس شود ، تصمیم گرفتند تا نام و یاد وی را گرامی دارند.
در این مراسم که با اجرای احسان علیخانی و ژیلا صادقی برگزار شد ، جهره ها و عوامل هنری و ورزشی بسیاری نیز همچون خانواده و دوستان ناصر حجازی ، نصرت اله وحدت ، پوری بنایی ، اکی بنایی ، فاطمه معتمد آریا ، حسن فتحی ، رضا یزدانی ، حسین هدایتی ، آناهیتا همتی و... حضور داشتند.
ابتدای ورودی سالن بومی با تصویر ناصر حجازی قرار گرفته بود تا مهمانان با قلم خود مکتوبات قلبی شان را نسبت به اسطوره ملی ایران برای خانواده وی ابراز نمایند. بومی که برگزار کنندگان آنرا به خانواده حجازی اهدا کردند.
بعد از ورود نزدیکان حجازی و خیر مقدم خانواده محترم بهنام دهش پور به آنان، کلیپ آهنگ اسطوره ( بیاد ناصر حجازی ) با صدای رضا یزدانی که توسط امیر رفیعی ساخته شده بود ، در سالن پخش گردید که با اشکهای بهناز شفیعی ، آتیلا حجازی و بسیاری از مهمانان همراه بود.کلیپ و آهنگی که حتی با تحسین حسن فتحی کارگردان مطرح و توانمند کشورمان مواجه گردید. بعد از پخش کلیپ اسطوره ، ژیلا صادقی مجری مراسم از مهمانان خواست تا به احترام ناصر حجازی یک دقیقه سکوت نمایند و سپس از آتیلا دعوت کرد تا برای مهمانان از پدر بگوید. تنها فرزند پسر ناصر حجازی در کنار اشاره به قهرمانی ها و برتریهای اخلاقی پدر ، از مقاومت و ایستادگی ناصر حجازی در مبارزه با بیماری سختش سخن گفت . اینکه حجازی با روحیه ای بالا و در حالیکه به گفته پزشکان زمانی کمتر از 3 ماه برای زندگی فرصت داشت ، در حدود 18 ماه با بیماری خود مبارزه کرد و از این حیث نیز الگویی برای مبتلایان به بیماریهای سختی چون سرطان می باشد. بعد از صحبتهای آتیلا ، مراسم تجلیل از 2 هنرمند پیشکسوت و مطرح تاریخ سینمای ایران نصرت اله وحدت و پوری بنایی انجام شد که یادبود اهدایی از سوی موسسه بهنام دهش پور توسط بهناز شفیعی همسر ناصر حجازی در حالیکه کماکان اشک در چشمان وی حلقه زده بود ، تقدیم آنها شد که وحدت در این لحظه مجدد یادی از ناصر حجازی کرد.در این ضیافت رابطه گرم بهناز شفیعی با پوری بنایی ، فاطمه معتمدآریا و صمیمت وی با غزل ابوالفتحی که میتلا به بیماری سرطان می باشد و با روحیه ای بالا در حال مبارزه با بیماری سخت خود است ، قابل توجه بود. سال گذشته ناصر حجازی از غزل ابوالفتحی خواست تا نهایت تلاش خود را در شکست بیماری داشته باشد و غزل بخوبی ازعهده انجام این مهم برآمده است .
در پایان خانواده و مدیریت پرتال شخصی ناصر حجازی ضمن سپاس و قدردانی از برخورد گرم و صمیمانه عوامل و زحمتکشان موسسه بهنام دهش پور ، آرزوی تداوم فعالیتهای آنان با انرژی مضاعف در راستای حمایت از بیماران مبتلا به سرطان را دارد.
Last edited by Kurosh; 22-01-2012 at 14:48.
آقا یه خصوصیت که توی آلبوم ساعت فراموشی هست اینه که تو بیش تر آهنگ ها یه سکوت یهویی داریم. یه سکوت چند ثانیه ای شناور که یه صداهای خیلی کم و پس زمینه ای داره. جالبه که خیلی از آهنگ های این آلوم اینطورین...
سلام منم دیروز تویه مطب دکتر بودم که یه فیلمی پخش کرد که رضا یزدانی توش بازی میکد
آخر فیلم خوند از صداش و سبک خوندنش خیلی خوشم اومد
سلام
آهنگ سیم آخر رو شنیدید از فیلمی با همین نام از مجموعهی دو اپیزودی طهران تهران ...
آهنگش رو میتونید از اینجا بگیرید :
سیم آخر
اگه از سیم آخر خوشتون اومده، فکر میکنم از محاکمه در خیابان هم خوشتون بیادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین طور از کوچه ملیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و پیکانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دو تا هم احتمالاً خوشتون بیاد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرگ تدریجی رویا
شمالکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و خب اگه به راک علاقهای داشتید، بگید تا بهترینهای راک رضا رو هم معرفی کنم خدمتتون ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
=============
راستی بچهها دیدید چند وقت پیش تو 20:30 تو گزارشی دربارهی پیکان، آهنگ رضا رو پخش کردن ؟!!!
نه که موسیقیش باشه ها !! رضا کل آهنگ رو خوند تقریباً![]()
آهنگ راز این خونه رو گوش دادم ، واقعا لذت بردم ، مثکه این بشر برا فیلما بخونه قشنگتر از آب در میان !!
آره من دیدم ... خیلی باحال بود ... کامل خوندنش رو پخش کرد . اون پیکان قراضه و رضا یزدانی و 20:30 ... اصلا یه وضعیراستی بچهها دیدید چند وقت پیش تو 20:30 تو گزارشی دربارهی پیکان، آهنگ رضا رو پخش کردن ؟!!!
نه که موسیقیش باشه ها !! رضا کل آهنگ رو خوند تقریباً![]()
خیلی سال پیش کامران نجف زاده آهنگ آهای خوشکل عاشق فریدون رو تو یه گزارش گذاشتش ... ولی تا خوندنش میومد ، روش حرف میزد... ولی ماله رضا قشنگ پخش شد. ( حالا متالیکا نبوده که ، رضا یزدانیه : دی ... اصلا باید میان برنامه هاشون پخش کنن اهنگارو ... موردی نداره که)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)