تارکان خان من پرسیدم انگلیسی تدریس نمی کنن.اول که انگلیسی بوده دیدن دانشجوها اکثرا هیچی متوجه نمی شن بعدا مجبور شدن که فارسی بگن.
تارکان خان من پرسیدم انگلیسی تدریس نمی کنن.اول که انگلیسی بوده دیدن دانشجوها اکثرا هیچی متوجه نمی شن بعدا مجبور شدن که فارسی بگن.
سلام
الانه که استخدام بشیم؟!! دوتا رشته همزمان می خونم خدایی موندم چه کنم؟!! حالا شماها فکر چی هسین؟! بیخیال بابا یزد تهران شیراز و .... نداره کلاً آخرش بیکاریم![]()
امتحانات کاملا انگلیسی هست(این چندتا دانشگاهی که من خبر دارم البته سال جدید رو نمی دونم)
تدریس هم بسته به دانشگاه انگلیسی فارسی مخلوط هست و درصدش متفاوت
اگه دقت کنین مثلا شیراز و یزد خیلی تاکید دارن روی زبان و اینکه تعهد می گیرن که شما باید اجباری کلاس های فشرده فوق برنامه زبان دانشگاه رو برید(مخصوصا یزد البته شیراز اگه زبانتون خیلی خوب باشه لازم نیست)
اینها بجز واحدهای دانشگاهی زبان هست
من رفتم مصابحه قبل از قسمت زبان ازم تعهد گرفتن جدا از نتیجه مصاحبه در صورتی قبولی ثبت نام و شرکت در این کلاس ها اجباری هست
Last edited by ehsan_; 08-11-2012 at 10:59.
شما منبع معتبری دارید لینک بدید ما هم ازش استفاده کنیم
به هر حال هستن کسایی که به سختی شهریه دانشگاه رو می پردازن
برای شما که فرقی نمیکنه اگه برین قشم باز هم از شما برای خوابگاه ۱۶۰۰۰۰۰ تومان میگیرن البته خرج زندگی تو کیش بیشتره
من داشتم یزد و کیش رو مقایسه می کردم که شهریه خوابگاه یزد ترمی 400 تومنه ! خدارو شکر من که مشکلی ندارم با شهریه
چی شد داداش ؟ منبع معتبر لینک نداشتی بدی ببینیم سطح دانشگاههای بین الملل چطوریه؟
هدیه رفتیییییییی مصاحبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا پیغام خصوصی نمی دی شما؟![]()
ممنون از یاد آوری شما.!!!!!!![]()
میگم این سایت دانشگاه شهید بهشتی بین الملل اسامی و زده ولی برای باز کردن اسامی نام کاربری با رمز ورود برای تایید اعتبار می خواد مریم خانوم شما چطور وارد شدی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)