برو اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت دکتر نیلفروش زاده هست به نظر من که بهترین متخصص پوست و مو هست تو تلویزیون زیاد میاد
بهش ایمیل زدم ببینم خودش مطب داره شخصا بیمارا رو ببینه اگه بشه که میرم
برو اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت دکتر نیلفروش زاده هست به نظر من که بهترین متخصص پوست و مو هست تو تلویزیون زیاد میاد
بهش ایمیل زدم ببینم خودش مطب داره شخصا بیمارا رو ببینه اگه بشه که میرم
یه سوال و مسئله ای هست که چند ساله که باهاش درگیرم ...
ایا شونه نکردن موها باعث میشه که موها کمتر بریزه ؟
من کلا از شونه کردن موهام میترسم و میترسم که موهام بریزه چند سالی میشه شونه نکردم درست حسابیالبته پارسال دو سه بار از ته زدم موهامو تا خیالم راحت تر شه خلاصه از بعد بهمن که یه بار رفتم ارایشگاه کلا موهام شونه نکردم همون یه شامپو تو حموم میزدم اونم باز از ترس ریزش مو ها خیلی اروم میشستم و میومدم بیرون فقط جلوی موهام که میخواستم حالت بدم یه شونه ساده میکشیدم و بس . به این شونه نکشیدن مشکلات پوسته و شوره و چربی مو رو هم اضافه کنید که اصلا یه چیز عجیبی شده
خلاصه با این حال الان که موهام بلنده و ظاهرش خیلی تمیزه ولی کافیه با دست بزنی کنار میبینی کلی پوسته و شوره پیدا میشه امروز دیگه بعد چند وقت اومدم دل به دریا زدم و شونه کردم دیدم کلی موهام ریخت حدود 100-150 تا بیشترشم از قبل فکر کنم بین موهام مونده بود از شونه نکردن و بعد این باز اعصابم خرد شد
حالا میخوام بدونم این ترس باید کنار بذارم یا شونه نکردن ترجیح داد ؟
نه شونه بکن
شما حتی اگه شونه نکنید هم موهایی که قراره بریزن میریزن ولی همونجا میمونن و شما با شونه کردن اونارو از سرتون در میارید و این میشه که فکر میکنید شونه کردن عامل ریزش موهاتونه
گرچه اگه به طور وحشیانه(شما رو نمیگما) بیفتی به جون مو خب معلومه همشونو میکنی دیگه![]()
من حدود یک ساله ریزش مو دارم فکر میکنم ارثیه چون موهای بابامم ریخته ماله داداشمم در حال ریختنه (طرف بابام اکثرا کچلن و از 4 تا داییم یکیشون) راهی هست که جلوش گرفته بشه؟ چون چنتا دکتر رفتم تغییر چندانی ندیدم نا امید شدم![]()
یه بارم تو یه برنامه تلوزیونی یکی از یه متخصص مو پرسید ریزش مو دارم دکتره خودش مو نداشت گفت اگه راهی داشت خودم اینطوری نمیشدم
(پسر هستم و 18 سالمه ژل و اتو نمیزنم گاهی واسه خشک کردن مو سشوار میزنم موهام صافه و لخته اکثرا بلنده مثلا 10 سانت ، چربه و داره میریزه) راستی امسال کنکور دارم (واسه استرس اینا میگم)
Last edited by moh72; 08-05-2012 at 20:21.
خیالتو راحت کنم
متاسفانه روشی برای درمان ریزش ارثی ابداع نشده
تازه الان خیلی از جوونا که کچلی ارثی نیست دارن کچل میشن شما انتظار داری جلوی ارثی بودن رو بگیرن
اصلا عیب نیست
ببین بروس ویلیس و وین دیزل کچلن چقدر خوش تیپ اند
بنزما هم موداره میتراشه بببین چقدر باحاله![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 09-05-2012 at 09:17.
میخوام بدونم این داروهایی که نوشته رفع سفیدی مو ایا درسته ؟؟؟
میگن با یک دوره مصرف موهارو سیاه میکنه دراخر هم اگه نظری دارید واسه رفع سفیدی مو ممنون میشم اگه لطف کنید .
ایادرروز ۴نخ سیگارباعث تشدید یا سفیدی مو میشه؟؟
سفید شدن مو کاملا جنبه ارثی داره.
کسانی هستن که بدترین تغذیه ها رو دارن از فقر آهن گرفته تا ... ولی هنوز 40 سالشون شده و تو موی سرشون بیشتر از 3 یا 4 تا موی سفید نمیتونی پیدا کنی.
کسانی هم هستن بهترین تغذیه ها رو دارن ولی موی سرشون کلا سفید شده.
کلا به سفید شدن مو چه حساس باشین و چه نباشین خودش با توجه به ساختار ژنتیکی بدن خودش رو جلو میبره.
احتمالا اون موی سفیدو از بچگی داشتی خیلیا دارند یکی که چیزی نیست حالا اینقدر نگرانی فوقش حالا نظریه هم راست باشه 1 تار موی سفید باعث فوقش 5 تا موی سفید دیگه می شه مواظب باش اون 5 تا دیگرو کسی نکشه!
در مورد اون دارو ها چیز دقیقی نمی دونم ولی یه بار توی روزنامه دیدم نوشته بود مصرف کردن حنا از سفیدی موها جلوگیری می کنه حداقلش این هست که دیر سفید میشه . عموی بنده توی نوجونی حنا زیاد مصرف میکرده الان موهاش به ندرت سفید توش دیده بشه ولی در عوض پدرم که تقریبا اختلاف سنی کمی دارند تقریبا همه اش سفید شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)