تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 65 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 647

نام تاپيک: همه چیز درباره نت بوک ASUS Eee PC 1215B

داره خودمونی میشه Arash_Pordel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Teh_elmosanat_khabgah

پيش فرض

آقایون همین امشب قیمت گرفتم. توی پاساژ ایران، بهترین قیمت ممکن برای نت بوک 1215b e-350 که من دیدم 620 هزار بود. ایشالله فردا می خوام برم بخرم.

از دوستانم هم که در بورس کار میکنن اطلاعات دارم که به هیچ عنوان قیمت در ماه اخیر کاهش نخواهد داشت. تازه توی چند روز دیگه زیاد می شه. گه می خواین بخرین، یا الان یا یکی دوماه دیگه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

[QUOTE=sohilll;6746105]سلام دوستان من ویندوز عوض کردم ولی رم فقط 1.61GB usebleنشون میده تمام صفحات رو نگاه کردم بایوس رو ابدیت کردم ولی درست نشد

---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------

اقا کسی جواب منو نمیده

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohmrg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان من ویندوز عوض کردم ولی رم فقط 1.61GB usebleنشون میده تمام صفحات رو نگاه کردم بایوس رو ابدیت کردم ولی درست نشد

---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------

من تو این چند روزه که دارمش کاملا راضیم ازش زیبا!جادار!مطمئن
    دوست عزیز برای همه همین هست یادم نیست چرا ولی فکر کنم که به خاطر share شدن رم برای گرافیک هست

ولی بازم میگم نمیدونم یه مقداری از رم از دسترس خارج هست

آقایون همین امشب قیمت گرفتم. توی پاساژ ایران، بهترین قیمت ممکن برای نت بوک 1215b e-350 که من دیدم 620 هزار بود. ایشالله فردا می خوام برم بخرم.

از دوستانم هم که در بورس کار میکنن اطلاعات دارم که به هیچ عنوان قیمت در ماه اخیر کاهش نخواهد داشت. تازه توی چند روز دیگه زیاد می شه. گه می خواین بخرین، یا الان یا یکی دوماه دیگه.
    اگه 650 هم بود بخر ... مبارک باشه

که دیگه داره دیر میشه چون همین طور ارزش پول ملی داره کم میشه بعدا مجبوری 800 به همین نت بوک بدی

دلار هیچ وقت هیچ وقتی پایین نمیاد
    نه فقط لب تاپ بلکه هر چی موبایل و و وسایل وارداتی و الکترونیکی میخواین بخرین سریعتر بخرین

4. 2 کاربر از mohmrg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه T E R M I N A T O R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Dreams Land

پيش فرض

[QUOTE=sohilll;6763494]
    سلام دوستان من ویندوز عوض کردم ولی رم فقط 1.61GB usebleنشون میده تمام صفحات رو نگاه کردم بایوس رو ابدیت کردم ولی درست نشد

اقا کسی جواب منو نمیده
    اینو قبلا توضیح داده بودم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 2 کاربر از T E R M I N A T O R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Teh_elmosanat_khabgah

پيش فرض

سلام. آقایون. بنده که دو روز پیش رفتم یه 1215b مشکی خریدم به قیمت 620. تمام مغازه های سه پاساژ رضا، پارسیان و ایران رو هم گشتم. همون مغازه ای که دوستان پیشنهاد داده بودند بهترین قیمت رو داشت!!!
    البته همون شب اول بعد از خرید! دیدم که صفحه ی نمایشش گوشه ی راست بالا! شکسته . فردا رفتم مغازه گفتن ببر گارانتی. بردم گفتن شکسته شامل گارانتی نمی شه.
    خلاصه کنم بعد از یه خورده کش مکش! خود فروشنده در کمال تعجب در حالی که اصلا انتظار نداشتم یه جدید باز کرد بهم داد در حالی که اصلا بحث اینکه یه نو بهم بدن نبود. حال کردم باهاشون .

خلاصه یه 1215b سالم الان دارم! اگه مشکلی توش پیدا نشه.

8. 2 کاربر از Arash_Pordel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Teh_elmosanat_khabgah

پيش فرض

در مورد افزایش رم! از خود مسئول فنی گارانتی الماس که پرسیدم گفت که باید یه رم دو گیگ DDR3 13 33 بگیری! مدلش رو پرسیدم گفت فرق نداره! نمی دونم والا! من که دیگه به مدل رمی که گرفتم اصلا توجه نکردم. بالاخره مسئول گارانتیه دیگه. گفت هر مدلی بگیری فرق نداره!

راستی برای اینکه مثل من معطل نشین ( نرید ببینین تعطیل کرده و برگردین) گارانتی الماس از ساعت 9 تا 15 بیشتر باز نیست! تلفنشون هم هیچ وقت جواب نمی دن

10. این کاربر از Arash_Pordel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Teh_elmosanat_khabgah

پيش فرض

بچه ها یه سوال!

من همون شب که گرفتم، رفیق داداشم روی نت بوکم ویندوز التیمت 32 بیت نصب کرد. الان تکلیف ویندوز ارجینالم چی می شه؟ چون هیچ ایمیج یا بک آپی نگرفت ازش؟!؟ قابل برگشت هست؟

دوم اینکه این ویندوز 32 بیتی خوبه؟ با توجه به اینکه تا هفته دیگه می رم گارانتی و یه رم 2 گیگ دیگه که گرفتم بهش اضافه میکنم همین 32 بیتی خوبه یا 64 نصب کنم؟

کلا در مورد ویندوز راهنمایی کنید اگه ممکنه. ممنون می شم.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Teh_elmosanat_khabgah

پيش فرض

چند تا سوال هم در مورد نصب درایور ها ( با ویندوز غیر اورجینال 32 بیتی، الان که دیگه تقریبا همه چی رو نصب کردم. ولی فکر کنم باید از همون اول می رفتم یه ویندوز مخصوص نت بوک های ایسوس نصب می کردم!!!!هر چند نمی دونم اصلا چنین چیزی هست یانه؟؟؟؟

برای نصب درایور از سایت ایسوس برای ویندوز 7 32bit رو انتخاب کردم که می شه این آدرس:
    کد:
    سوالا اینه:
    bios رو چه جوری نصب کنم؟ آخه فایل setup نداره که!فقط یه فایله با پسوند RAM!
    برای درایور VGA دو مورد هست کدوم رو باید نصب کنم؟
    توی قسمت wireless هم نمی دونم اولی رو باید نصب کنم یا دومی؟
    درایور source code چیه؟ باید نصبش کنم؟ آخه حجمش خیلی بالاست!
    درایور others چی؟ به درد بخوره؟

یکی نیست بگه آخه وقتی بلد نیستی به زیر و زبر کار چرا پا می شی ویندوز عوض می کنی
    ممنونم دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohmrg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام. آقایون. بنده که دو روز پیش رفتم یه 1215b مشکی خریدم به قیمت 620. تمام مغازه های سه پاساژ رضا، پارسیان و ایران رو هم گشتم. همون مغازه ای که دوستان پیشنهاد داده بودند بهترین قیمت رو داشت!!!
    البته همون شب اول بعد از خرید! دیدم که صفحه ی نمایشش گوشه ی راست بالا! شکسته . فردا رفتم مغازه گفتن ببر گارانتی. بردم گفتن شکسته شامل گارانتی نمی شه.
    خلاصه کنم بعد از یه خورده کش مکش! خود فروشنده در کمال تعجب در حالی که اصلا انتظار نداشتم یه جدید باز کرد بهم داد در حالی که اصلا بحث اینکه یه نو بهم بدن نبود. حال کردم باهاشون .

خلاصه یه 1215b سالم الان دارم! اگه مشکلی توش پیدا نشه.
    یک لحظه سکته کردم مبارکه با قیمت خیلی عالی گرفتی .

در مورد افزایش رم! از خود مسئول فنی گارانتی الماس که پرسیدم گفت که باید یه رم دو گیگ DDR3 13 33 بگیری! مدلش رو پرسیدم گفت فرق نداره! نمی دونم والا! من که دیگه به مدل رمی که گرفتم اصلا توجه نکردم. بالاخره مسئول گارانتیه دیگه. گفت هر مدلی بگیری فرق نداره!

راستی برای اینکه مثل من معطل نشین ( نرید ببینین تعطیل کرده و برگردین) گارانتی الماس از ساعت 9 تا 15 بیشتر باز نیست! تلفنشون هم هیچ وقت جواب نمی دن
    به نظرم همون مدل خودشو بگیری بهتره ... چون توی دوال چنل شدن تاثیر داره ... باید همه ی باس ها اوکی باشه

بچه ها یه سوال!
    من همون شب که گرفتم، رفیق داداشم روی نت بوکم ویندوز التیمت 32 بیت نصب کرد. الان تکلیف ویندوز ارجینالم چی می شه؟ چون هیچ ایمیج یا بک آپی نگرفت ازش؟!؟ قابل برگشت هست؟
    دوم اینکه این ویندوز 32 بیتی خوبه؟ با توجه به اینکه تا هفته دیگه می رم گارانتی و یه رم 2 گیگ دیگه که گرفتم بهش اضافه میکنم همین 32 بیتی خوبه یا 64 نصب کنم؟
    کلا در مورد ویندوز راهنمایی کنید اگه ممکنه. ممنون می شم.
    همچین میگی ویندوز اورجینال ادم فکر میکنه 64 آلتیمیت روش بوده بابا یه ویندوز استارتر که این حرفها رو نداره
    ولش کن بک آپ میخوای چیکار

من همون اول که رم اضافه کردم ویندوز 32 بیت بود ولی 3 گیگ قابل استفاده شد ولی با یه پچ 4 گیگ رو برای 32 بیت اوردم ولی توی سرعت تاثیری نداشت

ولی وقتی ویندوز 64 بیت نصب کردم سرعتش زمین تا اسمون هم توی بازی هم توی سرعت فرق کرد و عالی شد ... یه نت بوک تمام عیار

چند تا سوال هم در مورد نصب درایور ها ( با ویندوز غیر اورجینال 32 بیتی، الان که دیگه تقریبا همه چی رو نصب کردم. ولی فکر کنم باید از همون اول می رفتم یه ویندوز مخصوص نت بوک های ایسوس نصب می کردم!!!!هر چند نمی دونم اصلا چنین چیزی هست یانه؟؟؟؟

برای نصب درایور از سایت ایسوس برای ویندوز 7 32bit رو انتخاب کردم که می شه این آدرس:
    کد:
    سوالا اینه:
    bios رو چه جوری نصب کنم؟ آخه فایل setup نداره که!فقط یه فایله با پسوند RAM!
    برای درایور VGA دو مورد هست کدوم رو باید نصب کنم؟
    توی قسمت wireless هم نمی دونم اولی رو باید نصب کنم یا دومی؟
    درایور source code چیه؟ باید نصبش کنم؟ آخه حجمش خیلی بالاست!
    درایور others چی؟ به درد بخوره؟

یکی نیست بگه آخه وقتی بلد نیستی به زیر و زبر کار چرا پا می شی ویندوز عوض می کنی
    ممنونم دوستان
    باوس رو باید با این برنامه نصب کنی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فایل Rom رو بده بهش ادامه ماجرا توی این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای تمامی برنامه ها که از همون بالا میای پایین باید اونی رو دانلود کنی که اخرین اپدیت باشه مثلا برای همین vga اونی که Version 8.871 که برای 2011.07.21 هست و ورژن قبلیش قدیمیه نمیخواد
    (برای همه ی شاخه های دانلود ورژن اخر و جدیدترین تاریخ رو بگیر)

چیزهایی رو که نمیشناسی نصب نکن که باعث کندی سیستم میشه برنامه های بیخودی ایسوس هستن بیشتر جنبه تبلیغاتی دارن
    64 بیت رو از همین الان خودت نصب کن و درایور های 64 بیت رو دانلود کن چون بعدا مجبور میشی دوباره همه رو دانلود کنی از اول

source code و others برای epress gate هستن یعنی همون لینوکسی که 3-4 ثانیه ای بالا میاد (میخوای ببینی چی هست نت بوک رو خاموش کن سمت چپ بالا دو تا دکمه روی کی برد هست سمت چپیش رو بزن یه چیزی بالا میاد سریع)

به نظرم نمیخواد کاربردی نداره ارزش اون همه دانلود نداره

14. 3 کاربر از mohmrg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Teh_elmosanat_khabgah

پيش فرض

یک لحظه سکته کردم مبارکه با قیمت خیلی عالی گرفتی .
    مرسی. مغازهه خیلی کارش درسته. قیمتش واقعا زیر بازاره.

به نظرم همون مدل خودشو بگیری بهتره ... چون توی دوال چنل شدن تاثیر داره ... باید همه ی باس ها اوکی باشه
    والا منم همین طور فکر میکنم ولی یارو ازش پرسیدم گفت فرق نداره، بعدم بهم گفت نمی دونه رم خود دستگاه چیه!؟ چی کار می کردم منم رسما خسته بودم اولین مدل رمی که دیدم خریدم. حالا مدل رمش چیه؟ می رم عوضش می کنم.

همچین میگی ویندوز اورجینال ادم فکر میکنه 64 آلتیمیت روش بوده بابا یه ویندوز استارتر که این حرفها رو نداره
    ولش کن بک آپ میخوای چیکار
    آره الان خودمم فهمیدم. ویندوز تقلبی به این خوبی. اورجینالش فقط برای نصب درایور خوب بود.

من همون اول که رم اضافه کردم ویندوز 32 بیت بود ولی 3 گیگ قابل استفاده شد ولی با یه پچ 4 گیگ رو برای 32 بیت اوردم ولی توی سرعت تاثیری نداشت

ولی وقتی ویندوز 64 بیت نصب کردم سرعتش زمین تا اسمون هم توی بازی هم توی سرعت فرق کرد و عالی شد ... یه نت بوک تمام عیار
    باشه حالا منم وقتی رم انداختم اگه 4 گیگ رو نخوند می رم 64 نصب می کنم. ولی فعلا که همین 32 هستش.

باوس رو باید با این برنامه نصب کنی

فایل Rom رو بده بهش ادامه ماجرا توی این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای تمامی برنامه ها که از همون بالا میای پایین باید اونی رو دانلود کنی که اخرین اپدیت باشه مثلا برای همین vga اونی که Version 8.871 که برای 2011.07.21 هست و ورژن قبلیش قدیمیه نمیخواد
    (برای همه ی شاخه های دانلود ورژن اخر و جدیدترین تاریخ رو بگیر)

چیزهایی رو که نمیشناسی نصب نکن که باعث کندی سیستم میشه برنامه های بیخودی ایسوس هستن بیشتر جنبه تبلیغاتی دارن
    64 بیت رو از همین الان خودت نصب کن و درایور های 64 بیت رو دانلود کن چون بعدا مجبور میشی دوباره همه رو دانلود کنی از اول
    الان که دیگه ویندوز رو نصب کردم.در مورد این جدید ترین ورژن هم من فکر کردم بعضی هاشون برای یه دستگاه های دیگه باشه!!! آخه اصلا اسمشون با هم فرق می کرد! ولی باشه همه رو جدید ترینش رو نصب می کنم.

source code و others برای epress gate هستن یعنی همون لینوکسی که 3-4 ثانیه ای بالا میاد (میخوای ببینی چی هست نت بوک رو خاموش کن سمت چپ بالا دو تا دکمه روی کی برد هست سمت چپیش رو بزن یه چیزی بالا میاد سریع)

به نظرم نمیخواد کاربردی نداره ارزش اون همه دانلود نداره

مرسی.

16. 2 کاربر از Arash_Pordel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •