salam dostan maroo ham add konid man nesbatan vazam khoobe tier 4,5,6daram mamnoon misham addam konid taghriban hamishee ham online am![]()
salam dostan maroo ham add konid man nesbatan vazam khoobe tier 4,5,6daram mamnoon misham addam konid taghriban hamishee ham online am![]()
doostan man faghat gold 400 ta daram ke az rah avaz kardan pass word be dast ovordam lotfan meghdar goldi ro ham ke darin benevisid
![]()
دوست عزیز :
1 . لطفا در تاپیک به سبک چت پست ندید و پست هاتون رو یه جا بدید یعنی توی 5 دقیقه 3 تا پست ندید و کل اون مطالب رو توی یه پست بدید .
2 . لطفا فارسی تایپ کنید .
مرسی
دوستان سلام.
آقا ما تو این بازی به جایی رسیدیم که دیگه باید حتما گلد بخریم!
حالا میخواستم ببینم دوستانی که تا حالا گلد خریدن چطوری اینکار رو کردن ؟
من سرور اروپا هستم.
لطفا یکی از عزیزان روش دقیق، رسمی و معتبر را توضیح بده تا اشتباهی برام پیش نیاد تا این وسط پولم حروم شه
بعد یک سوال هم هست که مثلا اگه ما از این کارتهای هدیه به دلار بخریم خود سایت بازی اون رو به یورو تبدیل میکنه ؟
کلا یک توضیح راجب همه نکات مهمش بدین ..
پیشاپیش تشکر میکنم از دوستان
منم تقریبا به همچین جایی رسیدم reza 2011
ولی دیگه بیخیال شدم)))))
ببین بین دوستو آشنا کسی مستر کارت نداره!؟ با کارت اون بخر...
در صفحات قبل روش خرید گلد توضیح داده شده.بگردی پیدا میکنی.
تاپیک قدیمی رو بیارم بالا
اگر کسی خواست عضو بشه اینو استفاده کنه باسه عضو شدن از این کد استفاده کنه که هم گلد میده هم پول میده هم اکانت پرمیوم ( یک بار استفاده )
PH7TYW-G5FN4V
Last edited by zed2; 21-12-2013 at 23:02. دليل: -
سلام
می خواستم این بازی رو دانلود کنم.
پینگم 230 هستش
و کلا برا بازی آنلاین پو بده نیستم
حالا دوستان با تجربه بگن دانلودش بکنم یا نه؟
کلا پینگ تو بازی های wg ( مثل wot و wowp ) تاثیر زیادی نداره و می تونی تا 300 400 هم راحت بازی کنی ... چون همه چی سرور ساید هست . ( فقط packetlost نداشته باشی که دردسر می کشی )
بازی برای کسایی که بخوان فری بازی کنن خیلی خوب و بالانس هست و فرق چندانی بین پول بده و نده نیست....
ولی اینکه کلا پول ندی یکم سخته چون باسه تعداد تانک یا هواپیمایی که تو یک لحظه می تونی داشته باشی اول کاری یکم محدودی ( باسه تانک 6 تا ظرفیت - باسه هواپیما 4 تا که slots می گن در بازی که به ازای هر slot یک تانک یا هواپیما می تونی داشته باشی )
البته قیمت slot خیلی پایینه و هر چند وقت یکبار هم ( مثل الان ) تا 50 درصد هم تخفیف می دن که خیلی ارزون میشه باسه خریدن.
البته یادت باشه بازی های wg رو نباید سطحی در نظر بگیری که مثل fps ها هر چی دیدی رو شلیک کنی می تونی صدمه بزنی ... کلی تاکتیک و دانش بازی هاش می خواد که طی بازی کردن و خواندن راهنماها و wiki
می تونی بدست بیاری و سطح بازی کردنت رو بهبود بدی.
انتخاب بازی کردن یا نکردنش هم با خودت هست.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)