1- با x رو هوا باشی
2- 1.با مسابقه دادن : بعضی ها داد و هوار میزنن اساسین
2.تونقشه یه عکس هست مربع تو هر گوشش یه مثلث داره: نجات بده
1- با x رو هوا باشی
2- 1.با مسابقه دادن : بعضی ها داد و هوار میزنن اساسین
2.تونقشه یه عکس هست مربع تو هر گوشش یه مثلث داره: نجات بده
خیر،چند روزه دیگه ریلیز میشه واسه PC..................
مجله PSM3 شایعه هایی درباره نسخه سوم AC را منتشر کرد که گفته شده شماره سوم در مصر اتفاق میافتد که این کشور در آفریقا واقع است و Ubisoft در حال کار بر روی ساخت سری جدید AC است و در سال بعد منتشر میشود که اطلاعات جالبی که گفته شده هم درباره شماره سوم در لینک های زیر موجود است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی جالبه هنوز 2 روز از عرضه رسمی revelation نگذشته که صحبت و شایعه بر سر نسخه 3 شروع شده. به نظر من این یه تکنیک از طرف یوبی هستش که ملت رو همچنان مشتاق نگه داره و میزان فروش بازی رو تضمین کنه.
اون موقع کلا موضع از فرقه اسسین خارج میشه. آخه این فرقه که تو مصر نبوده ؟؟؟![]()
شما اگه نسخه دوم رو بازی کرده باشید میرن زیر زمین ویلای عموی اتزیو اونجا مجسمه چندین اساسین بزرگ هست علاوه بر الطیر چندین اساسین با ملیت های دیگه هستند بینشون مصری،ایرانی،مغولی و... هم بودند فکر میکنم.
واقعا؟؟پس بدبخت شدیمفکر کنم جمعا یه 10 قسمت دیگم میسازن که اینبارم تو مصر و ایران و .......هستیم(دیگه از اب بستن هم گذشته به بازی شیلنگ بستن
)
.
.
.
.
هر جا میره بره فقط ایتالیا نره که دیگه حالم از لهجه ایتالیایی و بورجیا و ونیز بهم میخوره ...
تو. این شماره رفتیم تو ترکیه خیلی متنوع بود و حال دد ...
کاشکی کنسول هایی که بازیش اومده بیاین اسکرین شات بزارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)