تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 58 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 576

نام تاپيک: فوتسال

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دومین نتیجه جالب امروز هم رقم خورد!ژاپنی که نیمه اول 5-2 از پرتغال عقب بود نیمه دوم کار رو 5-5 کرد!واقعا مسابقات خیلی جذاب و جالب شده بازی های ایران-اسپانیا مراکش-پاناما کاستاریکا-پاراگوئه و ژاپن-پرتغال همگی نتیجشون تو نیمه دوم تغییر کرده!
    به احتمال زیاد در صورت دومی ما بعد از گواتمالا به اوکراین میخوریم چون با برد 5-3 امروزش مقابل تایلند شانس سرگروهیش خیلی زیاد شد!تو آخرین بازی امروز هم تا دقایقی دیگه برزیل لیبی رو میبره

خيلي دوست دارم بدونم اون موقع رفتار صدا و سيما چطوريه! شايد هم دليل دشمني دامنه دار صدا و سيما با فوتسال معلوم شد!
    حالا جایزه بزرگ برزیل رو کاری ندارم ولی مسابقاتی مثل جام جهانی اونم تو تایلند مطمئن باشید اونا هم شرایط و حساسیتهای ما رو میدونن و احتمال زیاد داور زن برای بازی های ایران انتخاب نمیشه!اگه هم بشه یهو تصاویر دچار اختلال میشن و مشکل از فرستنده میشه صحنه آهسته یا کلا پخش نمیشه و شما میتونی از رسانه ملی! سریال جونگ مونگ پونگ رو تماشا کنی!
    Last edited by Kianoosh; 04-11-2012 at 17:28.

2. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نكته جالب توجه ديگه حضور داور زن در بازي هاست مثلاً در بازي تايلند-كاستاريكا داور دوم يك زن برزيلي به نام Renata LEITE بود. كه لباسش هم مثل مردها بود پيراهن آستين كوتاه با شورت ورزشي!

با این شرایط کلا قضیه منتفیه

اگه از قبل بدونن که همچین داستانی هست بازی قطعا پخش نمیشه (که احتمالش نزدیک صفره مگه مزدک یا عادل بهشون برسونن!)
    ولی اگه با شروع بازی بفهمن صحنه اهسته ها شروع میشه

البته منم فکر میکنم مسئولین مسابقات تو برنامه ریزی یکم مراعات کنن

4. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اینطور که به نظر میرسه قرار نیست بازی فردا از تی وی پخش بشه
    دوستان کانالی هست که بازی ها رو به صورت فری پخش کنه ؟
    در صفحات قبل به RAI Sport و یورو اسپرت 2 اشاره شد ولی حین بازی با اسپانیا من چک کردم و هیچکدوم نشون نمیدادن !!

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان توجه داشته باشید شبکه یورو اسپرت 2 بر رویه هاتبرد به احتمال 99.999999999 % بازی رو به صورت رایگان پخش خواهد کرد
    پارامتر های فنی :

11642
    H
    27500
    3/4

تایید شد صد در صد پخش میشه
    دوستانی که ----- اچ دی دارند و دارای اکانت سی سی کم هستند هم میتونند از یورواسپرت اچ دی 2 بازی ها رو تماشا کنند در ضمن پکیج الجزیره هم بازی ها رو پخش میکنه
    من از aljazira sports نگاه ميكنم. خوشحالم كه از تلويزيون ايران نگاه نميكنم.
    در صفحات قبل به RAI Sport و یورو اسپرت 2 اشاره شد ولی حین بازی با اسپانیا من چک کردم و هیچکدوم نشون نمیدادن !!
    من بازی رو از یورو اسپرت 2 دیدم!

7. این کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درود
    دوست عزیز بازی از یورواسپرت پخش شد
    البته من از یورواسپرت اچ دی دیدم

send from my open source device

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

شبكه سه تو ليست برنامه هاي روز دوشنبه، 15 آبان 91 ، بازي ايران و اسپانيا را گنجانده.

در ضمن من نميدونم چرا RAI Sport 1 & 2‌ اصلاً بازي هاي گروه ايران را پوشش نميدن؟! توليست برنامه هاشون هم بريد متوجه ميشيد كه بازي هاي تمام گروههاي ششگانه را پوشش ميدن ولي بازي هاي گروه ايران نه! اصلاً حرفي و خبري هم در موردش پخش نميكنن. اينو ديگه مطمئن شدم. فقط منتظرم ببينم در بازي هاي مراحل بالاتر چطور ميشه.

ولي Aljazeera sport 1‌ بازي ايران با مراكش را پخش ميكنه و احتمالاً تلويزيون ما هم از همونطرف بازي را ميگيره.

10. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دانشور و طیبی مقابل مراکش بازی نمی‌کنند

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، علی صانعی سرمربی تیم ملی فوتسال در گفت و گو با امیرحسین پورمحمد، مدیررسانه‌ای تیم ملی گفت: برای اینکه مصدومیت حسین طیبی و مسعود دانشور تشدید نشود از این دو بازیکن در دیدار مقابل مراکش استفاده نخواهیم کرد. ما به طیبی و دانشور در دیدارهای مرحله حذفی نیاز داریم به همین خاطر ریسک نمی‌کنیم تا مبادا مصدومیت این دو بازیکن تشدید شود و از بازیکنان جانشین به جای آنها بهره خواهیم برد.

سرمربی تیم ملی فوتسال ایران در پایان گفت: کادر پزشکی تیم ملی فوتسال نهایت تلاش خود را به کار خواهد گرفت تا طیبی و دانشور را به دیدارهای آتی برساند.

تیم ملی فوتسال ایران دومین دیدار خود در مرحله گروهی مسابقات فوتسال جام جهانی 2012 تایلند را از ساعت 19 به وقت محلی و 15:30 به وقت تهران امروز دوشنبه، مقابل مراکش برگزار می‌کند.

یه خبر جالب دیگه با یک تساوی مقابل تیم اول دنیا و رنکینگ فیفا تونستیم یک پله صعود کنیم و به جایگاه ششم برسیم!فکر می کنم در صورت حضور در نیمه نهایی و سوم شدن بتونیم جایگاه چهارمی رو پس بگیریم!

12. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

پست رو ویرایش کردم الان دیم تو لیست پخش شبکه 3 قرار داده شده .
    Last edited by Gilopa; 05-11-2012 at 14:20.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نیمه اول که بسیار ضعیف و سردرگم بود!!ایران جلو تیمهای قویتر که دفاع/ضد حمله می کنه خیلی بهتره تا وقتی مالک توپ هست! 68% مالکیت اما موقعیت جدی گل خیلی کم که اونا رو هم با بی دقتی خراب کردن.بازم نظری 3 صحنه نجات داد وگرنه 1-1 نمیشد!این اسماعیل پور همچنان رو اعصابه اکثر توپها رو لو میده ...
    امیدوارم نیمه دوم بهتر بازی کنن!
    Last edited by Kianoosh; 05-11-2012 at 16:11.

15. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

خيلي خيلي ضعيف و نا اميد كننده ظاهر شديم. استرس بين بازيكن ها زياده. كادر فني هم هيچ ابهتي نداره. جاي شمس خالي!

17. 3 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •