از گاوترین بچه های گیم نت بود... من بهترین شخصیت pes بودم یه سال هم در سطح شهر مقام اول رو آوردم در pes 6 و pes 2008
ولی شما که یا pc دارین یا قصد دل دادن به فیفا رو ندارین. تا یک روز قبل اینکه کنسول بخرم کاملا مثل شما بودم, پست هام هم تو این فروم موجوده در بخش آرشیو! عاشق pes بود. از وینینگ الون 3 تو پلی استیشن 1 با کونامی من بزرگ شدم. حالم از فیفا به هم میخورد. داداشم دو برابر من حالش به هم میخورد...
ولی بعد اولین دستی که واسه سرگرمی تو ایکس باکس360 بازی کردیم کاملا نظرمون عوض شد و از اسفند پارسال تا امروز دیگه دست به pes که از بچگی باحاش بزرگ شدیم نزدیم.
هرچقدر pes میگه ما میتونیم, فیفا میگه ما بهتر میتونیم
توجه کنید. pes داره راه فیفا رو میره. موشن کپچر و ... حتما فیفا موفق بوده که اینطور شده.
فیفا تو شبیه ساز واسه من که خودم بازیکن فوتبال بودم, برادرم بازیکن تیم ملی بوده تو رده سنی نوجوانان بوده فیفا بهترین بازیه شبیه ساز فوتباله...
pes هم واسه سرگرمی خوبه و طرفدارای خاص خودش رو داره. ولی میزان فروش fifa و تعداد لایک هاش در قیاس با pes در فیس بوک همه چیز رو میرسونه
یه جورایی واسم غریبی میکنه بیام تو بحث pes اسم فیفا رو بیارم ... آخه تا سالهای پیش برعکس بود کاملا!!!
ببخشید از دوستانی که ناراحت میشن واسه این پست