تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 280 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب گزینه ی نسبتا خوبی انتخاب شد برای پرسپولیس ( هرچند با 3 فصل تاخیر : دی) .

به هرجهت مشکلی از بابت اونچیری که به "باند بازی" تعبیر میشه وجود نخواهد داشت دیگه ، چون بازیکنان با استیلی مشکلی ندارند .

خبری شنیدم امروز مبنی بر اینکه مجتبی شیری تمدید کرده ، درسته ؟؟؟

به نظرم اشتباه بود تمدید با این بازیکن /

2. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

آره سروش جون، یه شیری تمدید کرد، یه شیری رفت !!
    ولی خودمونیم، این حاج حبیب عجب سیاست‌مداریه !! بازی‌ای که تو نود و بعدش انجام داد واسش دو سر برد بود !! چه دایی قبول می‌کرد، چه مثل الان رد می‌کرد، برد با کاشانی بود ...

4. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

من که با استیلی بیشتر از دایی موافقم...
    سالی هم کع قطبی قهرمان شد استیلی تیم رو بسته بود...حالا صبر کنین: دی
    به زودی میبینین پرسپولیس چه هلویی میشه: دی
    اگه پارسال هم گزینه های خوب علی دایی رو میخریدن
    الان شاید جای سپاهان ما قهرمان لیگ برتر میشدیم
    خلعتبری، انصاری فرد، زنیدپور، عماد رضا و غیره!!

6. این کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

استیلی:از فردا تمرینات را شروع می کنیم/با شیث رضایی حرف دارم/ از کی روش عذرخواهی می کنم

سایت گل - 'حميد استيلي دقايقي پيش با حضور در هيات فوتبال استان تهران با ثبت قراردادي دو ساله به صورت رسمي هدايت تيم فوتبال پرسپوليس را برعهده گرفت

حميد استيلي' عصر سه شنبه پس از ثبت رسمي قرارداد با باشگاه پرسپوليس در هيات فوتبال استان تهران در جمع خبرنگاران خاطرنشان كرد: مذاكرات نهايي را انجام داده و قرارداد دو ساله اي را با باشگاه محبوب خود به امضا رساندم.

سرمربي جديد پرسپوليس اظهار داشت: پس از اينكه علي دايي سرمربيگري تيم را پذيرفت با من تماس گرفته شد و براي انجام مذاكرات نهايي در باشگاه حاضر شدم.

سرمربي جديد پرسپوليس در مورد شايعه قهر و ناراحتي‌اش به دليل انتخاب علي دايي به عنوان سرمربي در روز گذشته گفت: اين شايعه صحت ندارد. من همان ديروز به علي دايي تبريك گفتم و اعتقاد داشتم او بهترين گزينه است و زير حرفم هم نمي‌زنم. تلفن همراهم را براي آنكه سؤال و جواب‌ها ممكن است سوءتفاهم ايجاد كند، خاموش كردم و به بهشت‌زهرا رفتم. استيلي ادامه داد: تنها به خاطر هواداران در پرسپوليس حاضر شدم و از پيشكسوتان باشگاه به خصوص حميد درخشان نيز اجازه گرفتم.

وي در مورد مبلغ قرار داد خود افزود: در اين قرارداد قانون سازمان ليگ برتر در نظر گرفته شده است و مبلغ آن 350 ميليون تومان است .

وي با اشاره به اينكه تمرينات اين تيم بايد هرچه زودتر آغاز شود ادامه داد: سعي مي كنيم از فردا چهارشنبه تمرينات را آغاز كرده و هرچه سريعتر بازيكنان مورد نظر را جذب كنيم. استيلي در خصوص شيث رضايي مدافع پرسپوليس كه در زمان مربيگري دايي از اين تيم كنار گذاشته شد عنوان كرد: رضايي يكي از بازيكنان پرسپوليس در فصل آينده خواهد بود كه مي تواند كمك زيادي به ما داشته باشد، اما بايد با وي صحبت كرده تا براي حضوري موفق در تيم آماده شود.

استيلي در مورد دستيارانش و اينكه كارلوس كي‌روش از او به خاطر حرف‌هاي دو روز گذشته‌اش كه گفته بود دستياران بزرگتر از كي‌روش مي‌‌آورم، ناراحت شده گفت: از كي‌روش عذرخواهي مي‌كنم. ايشان درست مي‌گويد. سعي مي‌كنم چنين صحبت و مقايسه‌اي نكنم اما براي دستيارانم با دو گزينه از خارج از كشور صحبت كردم و همچنين مي‌خواهم دستياران ايراني‌ام از همكاران پرسپوليسي باشند. ا

ين مربي اضافه كرد: مي‌خواهيم پرسپوليسي‌ها را دور هم جمع كنيم و يك تيم خوب تشكيل دهيم. حشمت مهاجراني را نيز به عنوان مدير فني و بزرگ من به باشگاه پيشنهاد داده‌ام كه اگر قبول كند خوشحال مي‌شوم. من از مهاجراني چيزهاي زيادي ياد گرفته‌ام.

ستيلي در پاسخ به سوالي كه آيا از خبر جدايي محمود خوردبين اطلاعي دارد، گفت: اين يك مساله مديريتي است و در حوزه اختيارات من قرار ندارد، اما خوردبين يكي از بزرگان پرسپوليس محسوب مي شود كه زحمات زيادي براي اين تيم كشيده است. ؛ .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت

پيش فرض

اعلام نام مهاجراني به‌عنوان گزينه مديرفني و عذرخواهي از كي‌روش
    استيلي: بهترين بازيكنان را مي‌آ‌‌وريم؛ مي‌خواهيم يك تيم افتخارآميز باشيم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بهترين بازيكنان را در پست‌هاي مورد نياز جذب خواهيم كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، حميد استيلي پس از امضاي قرارداد 2 ساله با باشگاه پرسپوليس در جمع خبرنگاران عنوان كرد: امروز با من تماس گرفتند كه براي سرمربيگري پرسپوليس به باشگاه بيايم. از همه مديران تشكر مي‌كنم كه به من اعتماد كردند و از پيشكسوتاني كه از من بهتر هستند نيز تشكر مي‌كنم كه اين فرصت را در اختيار من قرار دادند تا به پرسپوليس كمك كنم. من هميشه گفته‌ام علي دايي گزينه اول است ولي اكنون كه انتخاب شدم اميدوارم بتوانم فصل خوبي را با پرسپوليس پشت سر بگذارم.
    وي ادامه داد: بهترين بازيكنان را در پست‌هايي كه نياز داريم جذب خواهيم كرد. مقداري زمان را از دست داده‌ايم ولي مي‌توانيم آن را جبران كنيم. پرسپوليس مي‌تواند در آسيا و ليگ برتر موفق شود. اين باشگاه پتانسيل بيشتر از اينها را دارد. اميدوارم همان‌طور كه در فصل 86 - 87 با پرسپوليس يك قهرماني خوب به دست آورديم، در فصل آينده نيز بتوانيم با بازي‌هاي خوب مردم و طرفداران را شاد كنيم و يك تيم افتخارآميز باشيم. ضمن اينكه بهترين بازيكنان را در پست‌هاي مورد نيازم جذب خواهيم كرد.
    استيلي در مورد قراردادش با باشگاه به پرسپوليس گفت: قرارداد دو ساله با باشگاه امضا كردم و مبلغ آن براي سال اول 350 ميليون تومان است.
    وي در مورد وضعيت شيث رضايي بازيكن كنار گذاشته شده از سوي دايي گفت: بايد با او يك جلسه صحبت كنيم و پس از آن در موردش تصميم بگيرم. او با پرسپوليس قرارداد دارد. ان‌شاءالله به توافق مي‌رسيم.
    سرمربي جديد پرسپوليس در مورد شايعه قهر و ناراحتي‌اش به دليل انتخاب علي دايي به عنوان سرمربي در روز گذشته گفت: اين شايعه صحت ندارد. من همان ديروز به علي دايي تبريك گفتم و اعتقاد داشتم او بهترين گزينه است و زير حرفم هم نمي‌زنم. تلفن همراهم را براي آنكه سؤال و جواب‌ها ممكن است سوءتفاهم ايجاد كند، خاموش كردم و به بهشت‌زهرا رفتم.
    استيلي در مورد دستيارانش و اينكه كارلوس كي‌روش از او به خاطر حرف‌هاي دو روز گذشته‌اش كه گفته بود دستياران بزرگتر از كي‌روش مي‌‌آورم، ناراحت شده گفت: از كي‌روش عذرخواهي مي‌كنم. ايشان درست مي‌گويد. سعي مي‌كنم چنين صحبت و مقايسه‌اي نكنم اما براي دستيارانم با دو گزينه از خارج از كشور صحبت كردم و همچنين مي‌خواهم دستياران ايراني‌ام از همكاران پرسپوليسي باشند.
    اين مربي اضافه كرد: مي‌خواهيم پرسپوليسي‌ها را دور هم جمع كنيم و يك تيم خوب تشكيل دهيم. حشمت مهاجراني را نيز به عنوان مدير فني و بزرگ من به باشگاه پيشنهاد داده‌ام كه اگر قبول كند خوشحال مي‌شوم. من از مهاجراني چيزهاي زيادي ياد گرفته‌ام. در مورد دستيارانم چون امروز قرارداد امضا كردم هنوز به مرحله قطعي انتخاب نرسيده‌ام. در برنامه‌ام شروع تمرينات را روز 28 خرداد اعلام كرده بودم كه كمي دير شده است.
    وي در مورد سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوردبين از پيشكسوتان باشگاه است و من هم با ايشان كار كرده‌ام اما در اين مورد باشگاه تصميم‌گيرنده است.
    انتهاي پيام/

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شکری: پاسخ دایی از دیدگاه کمیته فنی منفی تلقی شد

معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس، گفت:" پاسخ آقای علی دایی به ابلاغ کمیته فنی به این صورت است که همکاری ایشان منوط به تعیین هیات مدیره برای باشگاه و انتخاب مدیر عامل از سوی هیات مدیره خواهد بود. این در حالی است که سرمربی مسئولیت و وظایف تعیین شده ای دارد و اعلام چنین شروطی توسط کاندیدای سرمربیگری کار غیر متعارفی است."
    مصطفی شکری در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس درخصوص پاسخ علی دایی به ابلاغ کمیته فنی و اظهار نظر نماینده وی، جهت تنویر اذهان هواداران و علاقمندان پرسپولیس توضیحاتی را ارائه داد.
    وی با اشاره به روند انتخاب سرمربی پرسپولیس از سوی کمیته فنی، تصریح کرد:" علیرغم فضاسازی هایی که توسط برخی افراد در نحوه انتخاب سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس و کارکرد کمیته فنی این باشگاه در این خصوص انجام شده بود، اعضای محترم این کمیته حسب صورتجلسه تنظیمی با تکیه بر نتیجه بخش بودن همکاری و همسویی آقایان کاشانی و دایی در طول دو فصل گذشته، علی دایی را به عنوان گزینه مطلوب جهت تصدی سرمربیگری تیم پرسپولیس مشروط به همکاری کامل با آقای حبیب کاشانی به عنوان سرپرست باشگاه پرسپولیس اعلام کرد."
    شکری با اشاره به عدم پذیرش این شرط بدیهی توسط دایی، ادامه داد:"پاسخ علی دایی به ابلاغ کمیته فنی بر این اساس اعلام شده است که همکاری ایشان منوط به تعیین هیات مدیره برای باشگاه و انتخاب مدیر عامل از سوی هیات مدیره خواهد بود. با توجه به اینکه اساسنامه باشگاه پرسپولیس در دست تغییر بوده و فرایند تغییر اساسنامه و ثبت آن، انتخاب اعضای هیات مدیره و متعاقبا انتخاب مدیر عامل، طی تشریفات رسمی و شکلی آن مستلزم زمان طولانی خواهد بود، محدودیت زمانی موجود در جذب بازیکن و بستن تیم به هیچ وجه قابل جمع با شرط مذکور نیست."
    معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس، تاکید کرد:" لذا بدیهی است که این نوع پاسخ ایشان از دیدگاه کمیته فنی و باشگاه منفی تلقی شود. اظهار این شرط از سوی آقای دایی در حالی است که سرمربی مسئولیت و وظایف تعیین شده ای دارد و اعلام چنین شروطی توسط کاندیدای سرمربیگری کار غیر متعارفی است."
    شکری یادآور شد:" آقای دایی در طول 18 ماه گذشته چه در اولین فصل همکاری خود و چه در تمدید قرارداد خود در فصل دوم با شخص آقای کاشانی به عنوان سرپرست باشگاه و نه مدیر عامل وارد قرارداد شده است و در مقطعی نیز استعفای خود را نیز به سرپرست باشگاه ارائه داده اند و حسب نظر سرپرست باشگاه با استعفایشان مخالفت شد."
    وی افزود:" همچنین اظهار نظر نماینده آقای دایی مبنی بر اینکه علی دایی به دنبال هیات مدیره قبلی است کاملا خارج از حدود و اختیارات تعیین شده برای سرمربی و در خلط با وظایف سایر مراجع ذیلاح در تعیین هیات مدیره است. لذا با جمع بندی شرایط مذکور و برای حفظ منافع باشگاه و جلوگیری از فوت وقت در این شرایط حساس، پاسخ منفی آقای دایی به همکاری، باشگاه را مجاب به رجوع به سایر گزینه های سرمربیگری که حسب نظر کمیته فنی باشگاه حائز شرایط لازم جهت تصدی این سمت هستند، کرد."
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از میون برادران پت و مت یکیشون ماندگار شد که بدجوری رو اعصابه ...مجتبی شیری
    نمیدونم این بشر چی داشته که هر 3 مربی نظر مثبت روش داشتن !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

امیدوارم "نوری-فشنگچی-زارع" بمونن...
    و یه مهاجم خوب مثه " انصاری فرد " بیاد...
    دیگه خسته شدیم از بس نوروزی توپ خراب کرد !

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

اگه پارسال هم گزینه های خوب علی دایی رو میخریدن
    الان شاید جای سپاهان ما قهرمان لیگ برتر میشدیم
    سلام،
    با احترام به نظر شما، من فکر کنم هر تیمی که این بازیکنا رو با هم داشته باشه، جای مربی رو نیمکت بوق هم باشه، قهرمانه...
    در ضمن، محمد نوری، غلامرضا رضایی و فشنگچی کم بازیکنایی نبودن، که مدیریت باشگاه، به درخواست دایی تونست باهاشون قرارداد ببنده...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت

پيش فرض

سلام،
    با احترام به نظر شما، من فکر کنم هر تیمی که این بازیکنا رو با هم داشته باشه، جای مربی رو نیمکت بوق هم باشه، قهرمانه...
    در ضمن، محمد نوری، غلامرضا رضایی و فشنگچی کم بازیکنایی نبودن، که مدیریت باشگاه، به درخواست دایی تونست باهاشون قرارداد ببنده...
    محمد نوری رو کاری ندارم چون بازیکن بزرگیه/
    ولی به نظرت رضایی و فشنگچی در حدِ انصاری فرد و خلعتبری و عماد رضا هستن؟؟
    در مورد فشنگچی اگه اشتباه نکنم، چون نتونستن گزینه های علی دایی رو بگیرن، مجبور به خرید ایشون شدن!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •