تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 37 اولاول ... 2531323334353637 آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 365

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی سپاهان اصفهان | طوفان زرد آسیا

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مرگ یک شهروند دیگر به علت ترافیک ورزشگاه فولادشهر

ساعتی پیش از آغاز بازی سپاهان و الاهلی رخ داد مرگ یک زن جوان در اتوبان ذوب‌آهن

بهزاد بزرگزاد دقایقی پیش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان ضمن تایید این خبر اظهار داشت: این حادثه در ابتدای جاده ذوب‌آهن رخ داد و با توجه به اینکه پیش از آغاز بازی سپاهان بود، ترافیک بسیار سنگینی نیز ایجاد کرد.
    وی با اشاره به اینکه علت حادثه انحراف خودروی پیکان و برخورد شدید با یک دستگاه خودروی پژو بوده است، تصریح کرد: متاسفانه سرنشین خودروی پیکان که زن جوانی بوده است، در دم جان سپرد.
    مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی اصفهان اضافه کرد: خودروی پیکان زمانی که از اصفهان به سمت فولادشهر می‌رفته، از مسیر خارج شده و به باند مقابل منحرف می‌شود و با یک خودروی پژو تصادف می‌کند.
    وی با اشاره به اینکه خودروی پژو تک سرنشین بوده است، ادامه داد: رانندگان دو خودروی پژو و پیکان بر اثر این حادثه به بیمارستان منتقل شدند.
    بزرگزاد تاکید کرد: با توجه به اینکه ایستگاه شماره ۱۱ آتش‌نشانی در محدوده زندان اصفهان است، پس از اطلاع از این حادثه سریعا اکیپ این ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند و راننده خودروی پیکان را که در داخل خودرو محبوس شده بود، نجات دادند.
    وی درباره چگونگی انحراف خودروی پیکان از مسیر خود به فارس گفت: علت حادثه هنوز مشخص نیست و پلیس راهور علت حادثه را مشخص می‌کند.
    به گزارش فارس، این حادثه زمانی رخ داد که طرفداران تیم سپاهان برای تماشای بازی تیم خود به سمت ورزشگاه فولادشهر در حرکت بودند و به همین علت ترافیک بسیار سنگینی نیز در این منطقه ایجاد شد.

پ.ن : واقعا جای تاسف داره
    چند نفر دیگه باید تو این اتوبان بمیرن تا نقش جهان ساخته بشه ؟؟
    اگه پروژه رو از تهران به اصفهان منتقل کرده بودند مطمئنا تا الان تموم شده بود ولی انگار بعضی ها نمیخوان اصفهان استادیوم داشته باشه
    20 ساله هنوز نتونستن یه ورزشگاه رو تموم کنن
    کم اهمیت ترین چیز تو این مملکت جون آدمیزاده

2. 3 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بلیت نیست، علاقه‌مند زیاد است

تجمع اعتراض‌آمیز هواداران سپاهان مقابل باشگاه به دلیل کمبود بلیت

خبرگزاری فارس: شماری از هواداران سپاهان به دلیل عدم بلیت بازی با استقلال مقابل این باشگاه تجمع کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، هواداران سپاهان ساعت 9 صبح امروز در دو ورزشگاه تختی و انقلاب اصفهان برای خرید بلیت بازی با استقلال حضور پیدا کردند ولی در کمتر از یک ساعت این بلیت ها فروخته شد و هنوز خیلی از علاقه مندان به تماشای این مسابقه به دنبال تهیه بلیت هستند.
    در همین راستا تعداد زیادی از هواداران سپاهان مقابل این باشگاه به حالت اعتراض تجمع کرده و خواستار بلیت هستند.
    ظرفیت ورزشگاه فولاد شهر 11 هزار نفر است و تمام بلیت ها نیز فروخته شده است.
    بازی سپاهان و استقلال امشب ساعت 20:30 برگزار می شود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تبریک به همهی سپاهانیای عزیز فقط خدا میدونه چقدر خوشحالم میدونستم میتونیم حقانیتمونو به همه نشون بدیم

5. 2 کاربر از oomidd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اول برد مقتدرانه و صعود سپاهان به جمع 8 تیم برتر آسیا رو خدمت سپاهانیای عزیز تبریک میگم

دوم اینکه ما سپاهانیم و حالا حالاها قهرمان

سوم اینکه ما هم خدا رو شکر میکنیم که بازی و داور داخلی نبودن

چهارم اینکه خوشحالم که حداقل برای یک بار هم که شده قانون 10 درصد اجرا شد
    صبح ساعت 10 رفتم تختی و ورزشگاه انقلاب و باشگاه و در هیچکدوم نتونستم بلیط گیر بیارم
    ولی اصلا ناراحت نیستم چون میدونم که یه سپاهانی جام نشسته بوده

این هم استقلال با همه ی بازیکنان اصلیش و بدون مصدوم
    بهانه ی دیگه ای هم هست ؟؟
    با این همه بازیکن تاپ و ملی پوش حتی نتونستن یه موقعیت جدی روی دروازه سپاهان ایجاد کنن

یه بازی فوق العاده رو از سپاهان شاهد بودیم
    همه چیز با برنامه بود و تمام بازیکنان وظایفشون رو بهترین نحوه ممکن انجام دادن

بازی رو فوق العاده شروع کردیم و با فشاری که اول بازی آوردیم تونستیم سریع به گل برسیم
    گلی که خیلی روی روحیه بازیکنا تاثیر داشت و باعث شد که فشاری و استرس بازی واسشون از بین بره
    موقعیت های بیشتری هم داشتیم و مطمئن باشید اگه سزار و سوکای بیشتر با هم پاسکاری میکردن میتونستیم به راحتی یکی دو گل دیگه بزنیم

واقعا نمیدونم از کدوم بازیکنا بگم همشون عالی بودن
    بیک زاده بهترین بازیش رو در این مدتی که تو سپاهانه ارائه داد
    تاکتیک کرانچار عالی بود
    بر خلاف بازیهای گذشته به دفاع های کناری اجازه نفوذ نداد و همین باعث شد نفوذ های حیدری و حسینی از دو طرف بی نتیجه بمونه

بنگر و سید جلال هم که دیگه نیازی به تعریف ندارن
    در کنار هم اجازه ندادن که حتی یه توپ هم ازشون رد بشه
    و نباید از گل زیبای بنگر گذشت ، با دو گلی که در بازی قبل و این بازی زد باعث صعودمون به جمع 8 تیم شد

محرم خیلی دونده و با غیرت کار کرد ولی روز روزش نبود

امید ابراهیمی عالی بود بدون شک جزء بهترین هافبک دفاعی های ایرانه و فقط میتونم بگم متاسفم که به تیم ملی دعوت نمیشه
    مگه یه بازیکن دیگه باید چیکار کنه تا دعوت بشه ؟؟
    همینطور رحمان احمدی ، در اینکه بهترین دروازه بان حال حاضر ایرانه شکی نیست اونوقت ...
    همینطور بنگر
    حاضرم شرط ببندم تعداد بازیهایی که کیروش از سپاهان دیده حتی به تعداد انگشت های یه دست هم نمیرسه

در خط حمله سزار و سوکای یه کم خودخواهانه عمل میکردن و در چند صحنه در حالی که میتونستن با پاس دادن همدیگه رو در موقعیت گل قرار بدن با شوت های بی هدف باعث از دادن موقعیت ها میشدن
    هر چند که نباید از همکاری زیباشون در گل اول گذشت

فوتبالی که امروز سپاهان ارائه داد فراتر از فوتبال ایران بود و خوشحالم که به همگان ثابت شد که قهرمانی لیگ واقعا حق کدوم تیم بود
    با حفظ بازیکنان فعلی و خرید چند بازیکن خوب مطمئن باشید که این تیم پتانسیل قهرمانی آسیا را خواهد داشت

بازم برد رو تبریک میگم و اینکه ما سپاهانیم و حالا حالاها قهرمان

پ.ن 1 : مس سرچشمه جلوی سپاهان یک موقعیت گل داشت

پ.ن 2 : بعضی ها خوشحال بودن که با سپاهان افتادن و این رو کار خدا میدونستن ما هم این رو کار خدا میدونیم
    خوشحالم که به همه ثابت شد که استقلال با تمام بازیکناش هم جلوی سپاهان حرفی برای گفتن نخواهد داشت

بعضی ها میخواستن تو این بازی خیلی چیزا رو ثابت کنن
    خدا رو شکر میکنم که خیلی چیزا ثابت شد

پ.ن 3 : چقدر پست دادن تو این ورژن جدید سخت شده !!
    خیلی اعصاب خورد کنه
    Last edited by MoH_@_MaD; 23-05-2012 at 14:44.

7. 3 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

تبریک میگم
    به قول روزنامه ها نصف جهان نصف تهران رو حذف کرد
    این زیباترین ، منطقی ترین و اصولیترین بازی این فصل سپاهان بود
    استقلال حتی یک موقعیت خطرناک هم نداشت
    واقعا سپاهان نشون داد که چقدر با بقیه تیم ها اختلاف داره
    لقب قهرمان قهرمانان جدا برازنده سپاهانه

دیشب خودم تا 1.5 بیرون بودم چه خبر بود
    تا ساعت 3 4 هم هنوز صدای خوشحالی مردم میومد
    امیدوارم امسال سپاهان اولین جام آسیایی رو بگیره

9. 5 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نظرم رو دیشب در مورد بازی گفتم چند تا چیز دیگه رو هم اضافه کنم

استقلال دیشب با 6 بازیکن ملی پوش و یک بازیکن از لیگ انگلیس حتی نتونست یه موقعیت خطرناک ایجاد کنه

خوشحالم که دیشب همه ی بازیکناشون رو در اختیار داشتن و خوشحالم که خیلی چیزا ثابت شد و دیگه جای هیچ بحث و بهانه ای باقی نمونده

به جرات میتونم بگم بازی دیشب منطقی ترین فوتبالی بود که از سپاهان به یاد دارم
    هر وقت خواستیم بازی رو در اختیار گرفتیم و هر وقت خواستیم بازی رو دست اونا دادیم و روی ضد حمله ها خطرساز شدیم

پرسینگی که دیشب انجام دادیم فوق العاده بود و میتونیم بگیم به بهترین شکل ممکن خط هافبک تیم ملی رو از کار انداختیم
    تمام مسیر های نفوذ رو به خوبی بسته بودیم و با یارگیری خوب اجازه ی هیچ کاری رو بهشون ندادیم
    از بازی دیشب به شدت لذت بردم
    سایت گل یه مطلب زده بود که سپاهان در اول شدن در گروهش اشتباه کرد خوشحالم که جواب محکمی به همشون دادیم

مطمئن باشید اگه بلاهایی که پارسال سر تیم در آوردن امسال در نیارن این تیم به راحتی پتانسیل قهرمانی آسیا رو خواهد داشت

بنگر و سید جلال به احتمال زیاد به پرسپولیس میرن
    طبق شنیده ها بنگر از پرسپولیس پیشنهاد یک میلیارد و دویست میلیونی داره
    هر دوشون برای قهرمانی سپاهان زحمات زیادی کشیدن و ازشون ممنونیم
    اگه اصفهان بمونن که چه بهتر و اگه هم برن براشون آرزوی موفقیت میکنیم
    فقط امیدوارم بنگر یادش نره که سر بازیکنانی نظیر جلال اکبری ، حمید شفیعی ، رحمان احمدی ، آرفی و ... در تیمهای پایتخت چه اومد
    و همینطور بازیکنانی نظیر رحمان احمدی ، حسن اشجاری ، امید ابراهیمی ، مهدی کریمیان ، حسن جعفری و ... چجوری تو این یکی دوساله دوباره در سپاهان احیا شدن و به اوج رسیدن

پارسال از رفتن بازیکنا خیلی نگران بودم ولی امسال هیچ نگرانی خاصی ندارم چون به همه نشون دادیم که این سپاهانه که به بازیکنا شخصیت میده

فصل امسال بسیار بد آغاز شد و رویایی تمام شد
    یک بار دیگه چهارمین قهرمانی و هتریک سپاهان در لیگ برتر و صعود به جمع 8 تیم برتر آسیا را به طرفداران طوفان زرد آسیا تبریک میگم

ما سپاهانیم و حالا حالاها قهرمان

11. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جانواريو با سپاهان تمديد کرد

سرپرست تيم فوتبال سپاهان از تمديد قرارداد با هافبک برزيلي اين تيم خبر داد.

رسول خوروش درباره بازيکناني که قراردادشان با سپاهان به پايان رسيده، اظهار داشت: سيد جلال حسيني، رحمان احمدي، محسن بنگر، مهدي کريميان، هاشم بيک زاده، مهدي جعفرپور، احمد جمشيديان قراردادشان با اين به پايان رسيده اما کرانچار اين بازيکنان را مي خواهد و ما هفته پيش رو با اين بازيکنان وارد مذاکره مي شويم.

وي افزود: قرارداد جانواريو هم به پايان رسيده بود اما پس از توافق با اين بازيکن قرارداد وي تمديد شد.

سرپرست تيم سپاهان در مورد اينکه گفته مي شود محسن بنگر و سيد جلال حسيني مي خواهند به پرسپوليس بروند، گفت: قرار است برادر سيد جلال اين هفته به باشگاه بيايد و با او صحبت کنيم. با بنگر هم حرف زده ايم و او هم قرار است به باشگاه بيايد. ما با آنها مذاکره مي کنيم و اگر نخواستند بمانند به زوري آنها را حفظ نمي کنيم.

وي در ارتباط با شروع تمرينات سپاهان گفت: کرانچار فردا به مدت سه هفته به کرواسي مي رود و از 27 خرداد تمرينات خود را در اصفهان آغاز مي کنيم.

نمی دانم بنگر و سید جلال به پرسپولیس می روند یا نه/خوروش: با برونو سزار توافق کردیم،او در سپاهان می ماند

لیگ برتر - بازیکن برزیلی سپاهان قرارداد خودش را با این تیم تمدید کرد.

به گزارش خبرآنلاین؛رسول خوروش در گفت و گو با خبرآنلاین از توافق برونو سزار با سپاهان خبر داد و گفت:« یک سری مشکلات برای امضای قرار داد این بازیکن وجود داشت که خوشبختانه پس از رفع آن این بازیکن برزیلی در سپاهان ماندنی شد.»
    سرپرست باشگاه سپاهان با اشاره به اینکه هنوز هیچ بازیکن تازه واردی را جذب نکرده اند ادامه می دهد:«این هفته با بازیکنان خودمان مذاکره می کنیم و سعی می کنیم با همه آنها به توافق برسیم.هفته آینده هم سعی می کنیم تا قرارداد بازیکنان جدید را ثبت کنیم.سپاهان برای فصل آینده باید قوی بسته شود.»
    وقتی از خوروش در مورد سید جلال و بنگر سوال کردیم ام این جواب را تحویل داد:«آنها با ما قرارداد ندارند.نمی دانم به کدام تیم می خواهند بروند.خبر هم ندارم که با پرسپولیس به توافق رسیده اند یا نه.ولی ما با آنها هم مذاکره می کنیم تا اگر به توافق رسیدیم در تیم ماندنی شوند.»

محمد باقر صادقي به سپاهان پيوست

دروازه‌بان تيم فوتبال ذوب‌آهن گفت: قرارداد داخلي با باشگاه سپاهان امضا کرده‌ام و احتمال دارد تا 2 روز آينده قراداد خود را در هيئت فوتبال ثبت کنم.

محمد باقر صادقي اظهارکرد: باشگاه سپاهان از 2 ماه پيش مذاکرات جدي با من داشت و من هم هميشه از قبل سپاهان را دوست داشتم و به همين دليل فعلا قراداد داخلي با اين تيم بسته‌ام.

وي با بيان اينکه باشگاه ذوب‌آهن همچنان در حال مذاکره با من است، گفت: واقعا دوست دارم در تيم محبوب خود ذوب آهن باقي بمانم، اما در سال گذشته سختي‌هاي زيادي را کشيديم و دروغ‌هاي زيادي از مسؤولان شنيديم. بايد بگويم که ديگر آرامش لازم را نداشتم.

دروازه‌بان تيم فوتبال ذوب‌آهن افزود: اگر ذوب‌آهن بتواند شرايط لازم را براي بازيکنان فراهم کند، چون اين تيم را دوست دارم حاضرم حتي با نصف قرارداد سپاهان در ذوب‌آهن بمانم. به هر حال ما هر چه داريم از ذوب‌آهن داريم و اميدوارم مربي دروازه‌بان‌هاي تيم ذوب‌آهن در اين تيم بماند که من از او چيزهاي زيادي ياد گرفته‌ام.

صادقي تصريح‌کرد: خسرو ابراهيمي در فصل گذشته زحمات زيادي براي من کشيد که من واقعا از او متشکرم و اميدوارم بتوانم اين زحمات را جبران کنم.

وي اظهارکرد: هنوز در خصوص مبلغ قرارداد با تيم سپاهان صحبتي نکرده‌ام، اما قراردام 2 ساله است.

صادقي افزود: حتي از تيم پرسپوليس نيز پيشنهاد جدي داشتم، اما سپاهان را ترجيح دادم. به هر حال سپاهان تيم شهر خودمان است.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا سوء تفاهم‌هاي به وجود آمده ميان شما و منصور ابراهيم‌زاده رفع‌شده است يا خير؟ گفت: درآن زمان که من اين مصاحبه را انجام دادم و از ابراهيم‌زاده انتقاد کردم واقعا در شرايط روحي بدي بودم چون خيلي دوست داشتم در برابر سپاهان بازي کنم که ابراهيم‌زاده به من بازي نداد و به تبع آن بنده آن مصاحبه تند را انجام دادم که هم اکنون واقعا از بابت اين مصاحبه تند ناراحتم و از ابراهيم‌زاده عذر‌خواهي مي‌کنم، چون به هر حال او حق زيادي به گردن من دارد و چيز‌هاي زيادي از او ياد گرفتم. اميدوارم ابراهيم‌زاده در هر تيمي که مربي‌گري مي‌کند موفق باشد.

13. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سید جلال صحبتهای محسن بنگر را تکذیب کرد
    حسینی: اولویتم برای فصل بعد سپاهان است
    به هیچ کس حتی بنگر قول پرسپولیسی شدن ندادم

خبرگزاری ایمنا: سيدجلال حسينی مدافع ميانی سپاهان در سال های اخیر، در فصل نقل و انتقالات همیشه يكی از بازیکنان پر سر و صدا بوده و این بار بر خلاف سال گذشته که بحث استقلالی شدنش مطرح بود، خبرهای زيادی درخصوص پيوستنش به پرسپوليس شنيده مي‌شود.

حسینی در مورد شایعات اخیر مبنی بر حضورش در پرسپولیس می گوید: همه چیز بعد از بازی با استقلال شروع شد و روزنامه ها و خبرگزاری ها نوشتند که می‌خواهم به پرسپولیس بروم. بعد از بازی از من پرسيدند كه بنگر گفته به پرسپوليس می‌رود و تو را هم به اين تيم می‌برد، من هم گفتم كه از اين قضيه اطلاعی ندارم و اگر هم بخواهم به پرسپوليس بروم بايد پيشنهاد اين تيم را بررسي كنم. متاسفانه این حرفم را عوض کردند و نوشتند که همراه با بنگر به پرسپولیس می‌روم.

او در پاسخ به این سوال که آیا می خواهی حتما در سپاهان بمانی خاطرنشان می کند: من اول بايد با باشگاه سپاهان مذاكره كنم و اصلا دنبال بازارگرمی نیستم.سه سال است که در سپاهان بازی می کنم و اولویت اولم برای فصل بعد این تیم خواهد بود.

حسینی در پاسخ به این سوال که مگر چند هفته پیش نگفتی مشکلاتی برای ماندنت در اصفهان وجود دارد می‌گوید: بله،هنوز هم می گویم مشکلاتی وجود دارد ولی قرار نیست بدون مذاکره از سپاهان بروم.

مديرعامل سپاهان گفته كه هر بازيكنی دلش با سپاهان نيست، می‌تواند برود.حسینی در این خصوص می گوید: من مشكلی با آقای رحيمی ندارم و حتي قرار بود بعد از بازی با استقلال با او حرف بزنم ولی فرصت نشد و به تركيه آمدم. بعد از اردوی تركيه تصميم خواهم گرفت و اگر با سپاهان به توافق نرسيدم با ديگر گزينه‌ها مذاكره خواهم كرد.

حسینی در مورد احتمال حضورش در پرسپولیس می گوید: بنگر به من گفت که قصد پرسپولیسی شدن دارد ولی من هنوز با مسئولان این باشگاه مذاکره نکردم و به هیچ کس هم قولی ندادم که پرسپولیسی می شوم.آنها اگر خواهان جذب من باشند،به صورت حضوری مذاکره خواهیم کرد تا همه چیز به طور کامل مشخص شود.

همبازیان قدیم، همکاران جدید
    مثلث سپاهانی‌ها در راس کادر فنی پیکان

خبرگزاری ایمنا: سه سپاهانی سابق یعنی عبدالله ویسی، مجید بصیرت و هوشنگ لوینیان اکنون در راس کادر فنی تیم فوتبال پیکان قرار دارند.

به گزارش ایمنا، عبدالله ویسی، مجید بصیرت و هوشنگ لوینیان، سه همبازی قدیمی دهه ۷۰ سپاهان که در آن زمان با نام سیمان سپاهان در لیگ آزادگان شرکت می‌کرد اکنون در راس کادر فنی تیم فوتبال پیکان که تازه به لیگ برتر صعود کرده است حضور دارند و حضور ستارگان دوران بی پولی سپاهان در این تیم برای فوتبال دوستان قدیمی اصفهان بسیار جالب توجه است.

شاید طرفداران جوان سپاهان بازی‌های تیم محبوب خود را در ورزشگاه ۲۲ بهمن زمانی که عبدالله ویسی در کنار مجید بصیرت و هوشنگ لوینیان توپ می‌زد به یاد نداشته باشند ولی فوتبال دوستانی که از دهه های پیشین سپاهان را به خاطر دارند بازیهای این سه بازیکن را به خوبی در خاطر دارند.

عبدالله ویسی، مجید بصیرت و هوشنگ لوینیان اولین مثلث سپاهانی یک تیم غیر اصفهانی خواهند بود و باید دید در لیگ دوازدهم در پیکان چه نتایجی بدست می‌آورند.

15. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جمشیدیان در سپاهان ماندنی شد/ منتظری و طالبی مدنظر قهرمان ایران
    خبرگزاری فارس: هافبک تیم فوتبال سپاهان بر خلاف شایعاتی مبنی بر جدایی در این تیم اصفهانی ماندنی شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، احمد جمشیدیان که یک سال دیگر با سپاهان قرارداد دارد امروز با مسئولان این باشگاه جلسه ای داشت. وی که از نیمکت نشینی خود ناراحت بود قصد داشت در صورت مشخص شدن دلایل نیمکت نشینی برای ماندن یا رفتن از سپاهان تصمیم گیری کند. جمشیدیان پس از شنیدن صحبت های مسئولان سپاهان در این تیم ماندنی شد.

* با توجه به جدایی احتمالی محسن بنگر از سپاهان مسئولان این تیم به فکر جذب یک مدافع دیگری هستند. در فهرست بازیکنان مورد نظر این تیم نام های فرشید طالبی و پژمان منتظری دیده می شود اما هنوز سپاهان با این بازیکنان مذاکره ای نداشته است.
    *سپاهان منتظر است تا مدیربرنامه های رحمان احمدی دروازه بان این تیم به ایران بازگردد تا مذاکرات خود را با وی قطعی کنند.

پس از ثبت قرارداد در هيات فوتبال اصفهان
    صادقي: با سپاهان سفيد امضا كردم

محمد باقر صادقي با حضور در هيئت فوتبال استان اصفهان قرارداد 2 ساله خود را با باشگاه سپاهان به طور رسمي به ثبت رساند.

ظهر امروز محمد باقر صادقي دروازه‌بان پيشين ذوب‌آهن در هيئت فوتبال استان اصفهان حاضر شد و قرارداد 2 ساله خود با طلايي پوشان سپاهان را به ثبت رساند.

صادقي پيرامون قرارداد خود اظهارکرد: امروز بعد از مذاکرات خوبي که با رحيمي مديرعامل باشگاه سپاهان داشتم در هيئت فوتبال استان حاضر شدم و قرارداد خود را به طور رسمي با سپاهان به ثبت رساندم. مدير عامل سپاهان آنقدر رفتار خوب و حرفه‌اي با من داشت که من قراردادم را سفيد امضا کردم.

وي با ابراز خوشحالي از پيوستن به تيم سپاهان گفت: هر بازيکني دوست دارد که در اين تيم بازي کند، اما از طرفي هم ناراحتم که از تيم محبوب خود ذوب‌آهن جدا شده‌ام، چون واقعا سخت است که بعد از 10 سال از تيمي که با آن زندگي کرده‌ام جدا شده‌ام. به هر حال مسؤولان باشگاه و رسول کربکندي تمام تلاش خود را براي نگه داشتن من در ذوب‌آهن انجام دادند که از آن‌ها متشکرم.

محسن بنگر:
    چه كسي گفته من پرسپوليسي شده‌ام؟

مدافع تيم فوتبال سپاهان گفت: هنوز هيچ چيزي قطعي نيست و تا به امروز قراردادي با پرسپوليس امضا نكرده‌ام.

محسن بنگر در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه اصفهان، در خصوص اينكه گفته مي‌شود بنگر به پرسپوليس پيوسته است، اظهاركرد: چه كسي گفته من پرسپوليسي شده‌ام؟

وي ادامه داد: هنوز هيچ چيزي قطعي نيست و بايد ببينم كه چه مي‌شود، تا به امروز هيچ قرادادي را با پرسپوليس امضا نكرده‌ام.

بنگر از توضيح بيش‌تر خودداري كرد و گفت: بعدا همه چيز مشخص مي‌شود، فعلا چيز بيش‌تري نمي‌توان بگويم.

17. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

اقا این قضیه ی بنگر و حسینی به کجا رسید ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •