تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 456 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بارسا با رکورد 15 جام در یک فصل برابری کرد

اف سی بارسلونا پس از فتح لیگ بسکتبال ACB، این فصل 15 جام را در مسابقات حرفه ای برده است. اگر تیم فوتسال در لیگ خود قهرمان شود، با 16 جام رکورد تاریخ باشگاه شکسته می شود.

نام بارسا در همه ی مجامع ورزشی ملی و بین المللی شنیده می شود. به تازگی رگال بارسا با پیروزی در پلی آف لیگ بسکتبال اسپانیا جام دیگری را برد تا باشگاه با رکورد 15 جام فصل پیش برابری کند. ولی هنوز لیگ فوتسال به پایان نرسیده است...
    قهرمانی فوتبال و هندبال اروپا

تمام دنیا تحت تأثیر تیم فوتبال شگفت انگیز پپ گواردیولا بود، اما تیم هندبال پاسکویی نیز به همان میزان تأثیرگذار ظاهر شد. نه منچستر یونایتد و نه سیوداد رئال حریف کاتالان ها در فینال لیگ قهرمانان این دو رشته نشدند.
    سه گانه ی لیگ و جام حذفی
    تیم های فوتبال، بسکتبال و هندبال سه گانه ی لیگ اسپانیا را بردند. در جام های حذفی نیز بارسا در رشته های رولر هاکی، فوتسال و بسکتبال فاتح سه گانه شد. به نظر می رسد اف سی بارسلونا در هر ورزشی پیشتاز است.
    جام شانزدهم؟
    تیم فوتسال تا همین جا هم با فتح کوپا دل ری، جام حذفی و کوپا کاتالونیا بیشترین قهرمانی خود را در یک فصل کسب کرده و تاریخ ساز شده است. آن ها هنوز هم می توانند لیگ اسپانیا را به لیست جام های خود اضافه کنند. تیم مارک کارمونا باید در مسابقات فینال رو در روی کاخا سگوویا قرار گیرد.

افتخارات این فصل
    فوتبال: لیگ، لیگ قهرمانان و سوپرجام اسپانیا
    بسکتیال: لیگ، جام حذفی، سوپرجام اسپانیا و لیگ کاتالونیا
    هندبال: لیگ، لیگ قهرمانان، لیگ پایرنیز
    رولر هاکی: جام حذفی و جام قاره ای
    فوتسال: کوپا دل ری، جام حذفی و کوپا کاتالونیا

2. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض راسل مایل نیست در مورد نقل انتقالات صحبت کند.

مدیر باشگاه، ساندرو راسل خواستار احتیاط در مورد قراردادهای احتمالی جدید شد. او با نگاه به فصل گذشته، پیروزی 5-0 مقابل مادرید، پیروزی در ومبلی و بهبود آبیدال را قابل تذکر یافت.

ساندرو راسل پس از اعلام بیانیه رسمی اش، به مسائل ورزشی پرداخت: «مدیر باشگاه بودن افتخاری است. مخصوصا اکنون که ما بیشترین افتخارات ممکن در تاریخ باشگاه را دارید.» زمانی که از وی سوال شد، چه چیزی را از همه بیشتر به یاد خواهد سپرد: «برد 5-0 مقابل مادرید در سراسر دنیا دیده شد و همین طور پیروزی در ومبلی؛ چراکه این چهارمین جام اروپایی ما بود و زمانی که آبیدال دوباره در نیوکمپ بازی کرد.»

او همچنین گفت که سخت ترین تصمیم، فروختن ابراهیموویچ بود: «خیلی سخت بود؛ اما شک ندارم که تصمیمی عالی بود.»

او در نقد خودش گفت: «مساله ای که اکنون باید مورد توجه قرار دهیم، بهبود بخشید روابط است. ما روی آن کار خواهیم کرد. تاکنون کارهای زیادی کرده ایم اما احتمالا زمان بیشتری برای توضیحشان خواهیم گذاشت... من همچنین با برگزاری مسابقه خیریه، اشتباه بزرگی مرتکب شدم.»

صحبت در مورد نقل و انتقالات

اما خبرنگاران تشنه اطلاعاتی بودند که شامل پیوستن اعضای جدید به تیم اول بود. راسل تاکید کرد: «ما مایل نیستیم زیاد در رابطه با نقل و انتقالات صحبت کنیم.»

اما وی با وجود درخواست احتیاط، نتوانست از مطرح شدن دوباره نام سسک فابرگاس اجتناب کند: «چه کسی نمی خواهد وی به برسا بیاید؟ من فکر می کنم که خود سسک نیز مانند اکثر مردم چنین خواسته ای دارد، اما نمی دانم چه اتفاق خواهد افتاد. اگر او مایل باشد، ما طبق قانون پیش می رویم؛ اما نمی خواهیم بیش از حد اصرار کنیم.» راسل در مورد نظر خود درباره با قیمت وی گفت: «هافبک آرسنال ارزشی نهایت معادل 40 میلیون دارد.»

اما خبرنگاران مایل بودند بدانند که باشگاه چه مبلغی را صرف نقل و انتقالات خواهد کرد. راسل پاسخ داد: «آیده آل این خواهد بود که برنامه ای حساب شده داشته باشیم که کنار گذاشتن مبلغی معادل 45 میلیون به اضافه مخارج کنونی است. اگر این چیزی نیست که مربیان می خواهند، می توانیم بری سال آینده پول بیشتری در نظر بگیریم.» وی همچنین تاکید کرد که بازیکنان جوان لاماسیا تنها «به صورت قرضی و با شرط بازخرید» به باشگاه های دیگر فرستاده می شوند.

سخت گیری و رقابت

او همچنین در مورد تنظیم کردن بودجه ای که در سایر تیم های ورزشی خرج می شود، صحبت کرد: «رقابت میان آنها تحت تاثیر قرار نمی گیرد. قیمت بازیکن های خوب در فوتبال روز به روز در حال افزایش است و این به دلیل تاثیر تیم هایی چون چلسی و منچستر سیتی است. در سایر ورزش ها با کاهش قیمت مواجه هستیم و می دانیم که با مدیریتی خوب، می توانیم با بودجه ای کمتر، تیم هایی بسازیم که رقابت در آنها اگر از تیم حال حاضر بیشتر نباشد، کمتر نخواهد بود. چراکه رقابت ما بودجه آنها را حتی بیشتر کاهش خواهد داد.»

راسل در ادامه گفت: «ما قرضی معادل 632 میلیون داشتیم و سال مالی با مبلغی معادل 438 میلیون تمام می شود. کم کردن قرض به میزان 50 میلیون و ایجاد شرایط عالی ورزشی در کنار هم آسان نیست. ما نشان داده ایم که می توانیم در اوج سختی، رقابت خود را حفظ کنیم.» او این مطلب را با غرور گفته و از مدیران و همکارانش برای کمک در این زمینه تشکر کرد: «کار ما شامل فکر کردن به تمامیت باشگاه خواهد بود و در حال حاضر از شرایطی که انتظارش را می کشیدیم، در موقعیت بهتری قرار داریم و این مهم با تصمیم گیری هایی که مردم همیشه متوجهش نمی شوند، میسر شده است.

4. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

راسل مایل نیست در مورد نقل انتقالات صحبت کند.
    فقط برو خدا خدا کن که سورپرایز خوبی داشته باشی وگرنه ...

این سکوت نمیدونم چرا برای من خوشاینده!
    قضیه همون غافلگیری و سورپرایز!

6. 7 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

حقیقتش ما توی باشگاهمون اسطوره و افسانه رو کسی می دونیم که با پیرهن باشگاهمون خداحافظی کنن.
    توی باشگاه های بزرگ دیگه مثل منچستر و ... به همین منوال هست.
    قضیه افسانه با اسطوره فرق میکنه. افسانه به کسی میگن که برای اون تیم فوقالعاده کار کرده باشه و همیش تو یاد هوادارا باشه.
    من نباید اسطوره رو مینوشتم البته منظورم از دنیس برگکمپ بود.

تقریبا به همون حرف من می رسید. واسه یه بازیکن هیچی مثل یه جام نمی مونه.
    فراموش هم نکنیم فابرگاس در بهترین شرایط مدتها باید نیمکت نشین باشه.
    این قیمتی هم که آرسنال داده مطمئنا خودشون هم می دونند که فابرگاس با تمام خوبی هایی که داره انقدر دیگه نمی ارزه.
    جالب اینجاست که فیفا به بارسا و رئال خیلی گیر می ده که چرا انقدر خرج های بزرگ می کنید اما هیچ توجهی ندارن که باشگاه فروشنده داره گرونفروشی می کنه. بالاخره هر باشگاه دوست داره نیاز های سرمربی رو تامین کنه و تمام تلاشش رو می کنه که بازیکن های لازم رو جذب کنه...
    نه اتفاقا اصلا به حرف شما نمیرسم من. چون بازم این رو از روزنامه ها (شاید کاتالانی) ترجمه کردن. این روزنامه ها همونایین که گفتن فابرگاس 2 شنبه بارسایی میشه. من به مصاحبه تصویری که از سسک تو تاپیک آرسنال گذاشتم بیشتر ایمان دارم.

اتفاقا ما میدونیم که سسک حتی بیشتر از اون می ارزه. طبق آماری که اپتا اعلام کرد سسک بهترین پاسور از نظر ایجاد موقعیت تو اروپا بوده. حالا 50 تا واسه همچین بازیکنی زیاده؟؟؟ وقتی تورس سوخته 50 تا فروخته میشه قیمت سسک بیشتر از ایناس ...

8. این کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

تقریبا به همون حرف من می رسید. واسه یه بازیکن هیچی مثل یه جام نمی مونه.
    فراموش هم نکنیم فابرگاس در بهترین شرایط مدتها باید نیمکت نشین باشه.
    این قیمتی هم که آرسنال داده مطمئنا خودشون هم می دونند که فابرگاس با تمام خوبی هایی که داره انقدر دیگه نمی ارزه.
    جالب اینجاست که فیفا به بارسا و رئال خیلی گیر می ده که چرا انقدر خرج های بزرگ می کنید اما هیچ توجهی ندارن که باشگاه فروشنده داره گرونفروشی می کنه. بالاخره هر باشگاه دوست داره نیاز های سرمربی رو تامین کنه و تمام تلاشش رو می کنه که بازیکن های لازم رو جذب کنه...
    نه اتفاقا اصلا به حرف شما نمیرسم من. چون بازم این رو از روزنامه ها (شاید کاتالانی) ترجمه کردن. این روزنامه ها همونایین که گفتن فابرگاس 2 شنبه بارسایی میشه. من به مصاحبه تصویری که از سسک تو تاپیک آرسنال گذاشتم بیشتر ایمان دارم.

اتفاقا ما میدونیم که سسک حتی بیشتر از اون می ارزه. طبق آماری که اپتا اعلام کرد سسک بهترین پاسور از نظر ایجاد موقعیت تو اروپا بوده. حالا 50 تا واسه همچین بازیکنی زیاده؟؟؟ وقتی تورس سوخته 50 تا فروخته میشه قیمت سسک بیشتر از ایناس ...
    من هم نظرم با نقل قول اولی هست اینکه برای هر بازیکنی هیچ چیز جام نمیشه همون طور که خود کریس رونالدو گفت حاظر بودم عنوان بهترین گل زن اسپانیا رو نگیرم ولی با تیمم قهرمان cl یا لیگ میشدیم
    طبق آماری که اپتا اعلام کرد سسک بهترین پاسور از نظر ایجاد موقعیت تو اروپا بوده. حالا 50 تا واسه همچین بازیکنی زیاده؟؟؟ وقتی تورس سوخته 50 تا فروخته میشه قیمت سسک بیشتر از ایناس ...
    برادر من این امار ها میگیم درست ولی تیم با تیم خیلی فرق داره .
    در مقابل بارسلونا 90 در صد تیم ها برای مساوی شدن بازی میان تو زمین و خب پرس بازی خیلی بالا میره و جریانات که ....
    من که تو این فصل گذشته فقط 3 بازی رو دیدم که تیم برای بردن امد داخل زمین که یکیش ارسنال بود .
    ما قرضی معادل 632 میلیون داشتیم و سال مالی با مبلغی معادل 438 میلیون تمام می شود. کم کردن قرض به میزان 50 میلیون و ایجاد شرایط عالی ورزشی در کنار هم آسان نیست.
    این همه بدهکاری داریم ...بابا من که دیگه در مورد بوجه حرف نمیزنم
    راستی این که سال مالی با مبلغی معادل ....... تمام میشود یعنی 1 سال انقدر خرج داریم ؟؟ پس توی همه ی رشته ها هست ؟

10. 10 کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

اف سی بارسلونا پس از فتح لیگ بسکتبال ACB
    وند FC واسه فوتبال هست نه بسکتبال به معنای Football Club ! قصدی جز راهنمایی نداشتم !

12. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض ساباتینی از احتمال حضور بویان در رم استقبال کرد

ساباتینی از پیوستن احتمالی بویان کرکیچ مهاجم بارسلونا به دلیل رابطه خوب او با لوئیس انریکه سرمربی جدید باشگاه استقبال کرد

سایت گل – والتر ساباتینی کمتر از 24 ساعت بعد از اینکه زوران وکیچ مدیر برنامه های بویان کرکیچ از احتمال حضور او در رم سخن گفت ، از این انتقال استقبال کرد.
    با توجه به نارضایتی میرکو ووچینیچ از حضور در رم ساباتینی از احتمال پیوستن بویان به جمع جلوروسی استقبال کرد.
    لوئیس انریکه سرمربی جدید رم اخیرا اعلام کرد چند بازیکن سابق خود در تیم دوم بارسا را ممکن است به رم بیاورد.
    ساباتینی می گوید :" بویان بازیکن فوق العاده ای است. او می تواند نشاط بازی بارسا را به رم بیاورد."
    ساباتینی همچنین در مورد حضور بویان در ترکیب ثابت رم گفت:" رم بازیکنان بزرگی در اختیار دارد و همیشه این احتمال وجود دارد که بازیکنی از روی نیمکت جای بازیکن ثابتی را بگیرد."

14. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

وند FC واسه فوتبال هست نه بسکتبال به معنای Football Club ! قصدی جز راهنمایی نداشتم !
    حرف شما درست این عبارت FC برای فوتبال هست Football Club ولی‌ چون این باشگاه به وسیله یک گروه با این نام متولّد شد این اسم مخفف همه تیمهای ورزشی این باشگاه شده و اینجا معنی‌ باشگاه فوتبال رو دیگه نمیده و صرفاً یک اسم برند ورزشی هست. صرفاً برای راهنمای بود که اشتباه برداشت نکنین.

16. 6 کاربر از fr0st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport
    17.06.2011

ROSELL FACES UP TO…

MADRID: “If they break the limits of sportsmanship again, we will break our relationship”

FLORENTINO: “He’s been affected by his coach but he’s the maximum responsible of the club”

MOURINHO: “His words are a shame for any football player. His worst enemy is his own ego”

And they don’t answer. The white president avoids to answer and the club issued a communiqué full of empty words.

Barça will not pay more than 40 million euros for Cesc.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    June 17, 2011

The Front: El Mundo Deportivo
    17.06.2011

ULTIMATUM TO MADRID

Rosell faces up to Madrid.

“If they break the limits of sportsmanship again, we will break our relationship”

“We act more than speak”

“We will not go crazy for Cesc. He is not worth more than 40 million euros”

Champions. The final, again in Wembley, Supercup’s final will be played in Praga.

کد:
    June 17, 2011

Quote of the day: Craig Levein

“It’s pretty evident from the way Barcelona and Spain are playing at the moment, that that’s the way you’d want your team to play. They’re great to watch. It’s certainly the best football I’ve ever seen. If we’re going to start with this blank sheet, then why not try to emulate the best?”

Scotland manager, Craig Levein, explains just how he hopes his side will learn from the best.

کد:
    June 16, 2011

18. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیتر روزنامه های چاپ بارسلونا در روز 17 ژوئن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اتمام حجت با مادرید

روسل رو به مادرید .

" اگر آنها دوباره حد و مرز ورزشکاری و جوانمردی را بشکنند ، ما رابطه ی خود با آنها را قطع میکنیم "

" ما بیش تر از صحبت کردن عمل میکنیم "

" ما نمی خواهیم برای فابرگاس دیوانه بشویم . او بیش از 40 میلیون یورو ارزش ندارد "

لیگ قهرمانان. فینال ، دوباره در مبلی ، فینال سوپر کاپ در پراگا انجام میشود.

20. 10 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •