تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 186 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

12

خب خدایی وقتی نگاه کنی ببینی امثال کارول و هندرسون و تورس و جونز و .... با اون قیمتای نجومی جابجا شدن چرا یه بازیکن امتحان پس داده مثل مودریچ همچین قیمتی نداشته باشه؟
    البته همه این قیمتا فقط مال تیمای داخلی انگلیسه
    اینها همشون اینگلیسن غیر از تورس که واقعا حداقل 40 تا رو می ارزه . تورس بازیکنی نیست که بگیم از دسته 5 برزیل اده هیکس بازیش رو ندیده . اگه کیفیت واقعی فوتبالش رو به نمایش بذاره حداقل 40 تا رو می ارزه.بقیه هم که گفتم انگلیسین و داستان خودشون رو دارند.
    قرار بود یه ورزشگاه تو انگلیس انتخاب بشه.فقط اولدترافورد و ومیلی شرایطش رو دارن . ( باید بالای 70 هزار ظرفیت داشته باشه. ) ot هم که دیگه خیلی درب و داغون شده می مونه ومبلی

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

18 میلیون + برباتوف برای مودریچ...عاقلانس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی اگه سانچز بیاد بربا بره و مودریچ بیاد فکر نکنم خرید دیگه ای داشته باشیم....
    تصور کنید تو یه بازی مثلا عقب هستیم....مثلا هافبکی مثل کریک رو کم میکنیم سانچز میاد تو بازی
    رونی سانچز چیچاریتو....از اون سمت مودریچ توپ میده به این 3تا....دیگه خدا رحمت کنه مدافع های تیم حریف رو
    یعنی میشه....
    هرچند از قدیم گفتند خبرهای سایت گل رو فقط بخون و باور نکن....به هر حال
    از قول مودریچ نوشته که من میخوام از تاتنهام برم....میگه حالا وقتش شده که از تاتنهام به یه تیم دیگه برم...و گفته دوس داره تو لندن بمونه چون خودش و خونوادش تو لندن راضی هستند
    کد:
    یعنی چسب که میگن همین برباتوف هست (حسین)
    مدیر برنامه های برباتوف گفته منچستر هنوز پیشنهادی برای تمدید قرارداد ارائه نکرده اما بربا میخواد که بمونه....و البته نوشته که اگه تاتنهام قبول کنه بربا به عنوان بخشی از قرارداد به تاتنهام میره
    کد:
    Last edited by shutdown; 18-06-2011 at 12:26.

3. 9 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به نظرم یکی از سخت ترین شروع های فصلمون باشه این فصل. بازی های سختی داریم. کلا هم که منچستر اول فصل و خوب شروع نمی کنه !

5. این کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه K.N.I.G.H.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

منچستر کی میخواد خریدهای اصلی رو شروع کنه ؟!؟
    نکنه باز میخواد بذاره آخرین روز تا همه بازیکن ها بپرن !

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

راسته میگن مودریچ رفته سیتی ؟

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چیچاریتو:موفقیت در "دی.ان.ای" منچستر است

سایت گل- خاویر ارناندس، ستاره مکزیکی باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی از تمایل فراوانش برای کسب موفقیتهای بیشتر با منچستر گفته و در مورد اولین فصل حضورش دراین تیم که فصلی رویایی بود،صحبت کرده

ارناندس بعد از برد 1-2 مکزیک مقابل گواتمالا در رقابتهای جام طلا به روزنامه اکیپ گفت:« در هفته های ابتدایی، فکر می کردم که زمان محدودی برای حضور درترکیب تیم خواهم داشت.ولی رقابتهای این فصل به من کمک کرد تا مبدل به ژوکری شوم که برای حل مشکلات تیم به کار گرفته شوم.قطعا هدف من در این فصل این بود تا با شرایط لیگ برتر تطبیق پیدا کنم؛ به ویژه از نظر فیزیکی ولی تدریجا فرصت برای حضور در ترکیب تیم را پیدا کردم و کم کم اعتماد به نفسم بالا رفت؛ به ویژه بعد از اینکه در چند دیدار ابتدایی به گل رسیدم. همه چیز خیلی سریع پیش رفت.اصلا انتظار چنین فصل خوبی را نداشتم؛ فصلی رویایی را سپری کردم.»

ارناندس در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که با دو گلی که وارد دروازه استوک سیتی کرد، اعتماد به نفسش افزایش یافت و اعلام کرد که منچستریونایتد می تواند در آینده جامهای بیشتری را کسب کند:« به عنوان یک تیم، بسیار خوشحالم که قهرمان انگلیس شدیم. این افتخار بزرگی است، به ویژه بعد از کورس شانه به شانه و حساسی که داشتیم. چلسی،آرسنال و حتی منچسترسیتی تا آخرین نفس جنگیدند ولی ما هیچ وقت به قدرتمان شک نکردیم.

منچستریونایتد تیمی با روحیه و سخاوتمند است. موفقیت در «دی.ان.ای» این تیم نوشته شده و من در بهترین تیم دنیا هستم.همه چیر برای موفقیت و قهرمانی های بیشتر آماده است. تنها یک شکست در فینال لیگ قهرمامان اروپا ما را ناامید کرد. شخصا از عملکردم در این فصل خیلی راضی هستم ولی به همین اوضاع قناعت نمی کنم.می خواهم فصل بعد به مراتب بهتر شوم و به این تیم در کسب قهرمانی های بیشتر کمک کنم.»

کد:

9. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت churchil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام من علی هستم لطفا مارو هم به عنوان عضو جدید این کلوپ بپذیرید

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

فکر نکنم ، تو هیچ سایتی که چیزی ننوشته .
    اون اگه بخواد جایی هم بره به احتمال زیاد میره چلسی .

سلام من علی هستم لطفا مارو هم به عنوان عضو جدید این کلوپ بپذیرید
    خیلی خوش اومدی

12. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احتمال فروش پارك جي‌سونگ قوت گرفت
    به نقل از روزنامه چوسون، در شرايطي که تصور عامه حکايت از رضايت‌ سرآلکس فرگوسن از پارک‌جي‌سونگ دارد، ولي اين احتمال وجود دارد که در تابستان سال جاري، اين بازيکن به عضويت تيمي ديگر درآيد.
    اين گزارش حاکي است از زماني که مربي اسکاتلندي شياطين سرخ براي جذب حداقل دو هافبک تلاش خود را آغاز کرده، چنين گمانه‌زني بوجود آمده است.
    از طرفي بازي کاملا ناموفق پارک در فينال ليگ قهرمانان به شايعه فروش وي دامن زده است. همچنين مساله سن وي که وارد 30 سالگي شده از جمله فاکتورهاي است که فرگوسن براي معامله با ديگر رقبا، مدنظر قرارداده است.
    از اين رو حتي احتمال آن است که جي‌سونگ در فصل آينده به يکي از دو پيشنهاد کاملا جدي خود از لاليگا اسپانيا که سويا و آتلتيکو مادريد است، پاسخ مثبت دهد و با انتقالش تا حدي حساب باشگاه اولدترافوردي براي انجام خريدهاي تازه،‌ پر کند.
    پارک از شش فصل قبل در خدمت سرخ‌هاي اولدترافوردي است.

منبع

کد:
    [/FONT]

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

مودریچ نمیره سیتی .. اگه می خواست از لندن جدا بشه میومد یونایتد ، احتماله جداییش از تاتنهام به گفته ی گری لینه کر 100 در صده تقریبآ ، و به گفته ی خود مودریچ می خواد بره چلسی ! دیگه کاریش نمیشه کرد ،ولی بازیکن خیلی خوبی هست ... حیف !

احتمال فروش پارك جي‌سونگ قوت گرفت
    به نقل از روزنامه چوسون، در شرايطي که تصور عامه حکايت از رضايت‌ سرآلکس فرگوسن از پارک‌جي‌سونگ دارد، ولي اين احتمال وجود دارد که در تابستان سال جاري، اين بازيکن به عضويت تيمي ديگر درآيد.
    اين گزارش حاکي است از زماني که مربي اسکاتلندي شياطين سرخ براي جذب حداقل دو هافبک تلاش خود را آغاز کرده، چنين گمانه‌زني بوجود آمده است.
    از طرفي بازي کاملا ناموفق پارک در فينال ليگ قهرمانان به شايعه فروش وي دامن زده است. همچنين مساله سن وي که وارد 30 سالگي شده از جمله فاکتورهاي است که فرگوسن براي معامله با ديگر رقبا، مدنظر قرارداده است.
    از اين رو حتي احتمال آن است که جي‌سونگ در فصل آينده به يکي از دو پيشنهاد کاملا جدي خود از لاليگا اسپانيا که سويا و آتلتيکو مادريد است، پاسخ مثبت دهد و با انتقالش تا حدي حساب باشگاه اولدترافوردي براي انجام خريدهاي تازه،‌ پر کند.
    پارک از شش فصل قبل در خدمت سرخ‌هاي اولدترافوردي است.

منبع

کد:

فرگوسن پارک رو نمیفروشه ، و خود پارک هم دوست داره تو یونایتد بمونه ، این شایعات به خاطر احتمال خرید دیارا - هافبک دفاعی رئال - هست ، بازکن واقعآ خوبیه ، و قدرت بدنی بالایی داره ، و می تونه خرید خیلی خوبی باشه ، اما پارک هم نیازه .. .

-------------------------------------------------
    فعلآ از بین اشلی یانگ ، دخه آ ، فیل جونز ، نسری ، اشنایدر و مودریچ ، فقط فیل جونز با ینوایتد بسته ...
    سانچز هم به احتمال زیاد با رقمی حدود 56 میلیون دلار میره بارسا

15. 2 کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •