سلام.
كسي سيو از مستر ليگ نداره؟! منتظر جوابم!
با تشكر.
سلام.
با تشكر.
سلام من عضو جديدم
يه سوال از شما عزيزان داشتم . من تازه بازي pes6 رو گرفتم ولي نميدونم چطوري بايد دو نفري بازي كرد يعني اصلا دسته دوم
game pad رو نميشناسه بچه ها خيلي توش گيرم لطفا يكي كمك كنه.
توی درایوی که بازی رو نصب کردی برو بعد برو تو فولدرش بعد یه فایل هست به اسم settings
روی اون کلیک میکنی بعد دیگه همه چیز مشخصه و باید از اونجا دسته ها رو بشناسونی به بازی
با سلام
خواهشا یکی از دوستان لطف کنه و طریقه ایمپورت ورزشگاهها رو بگه چون بعضی ها پسوند bin دارند و با dkz ایمپورت نمیشن رو
بگه من واقعا مشکل دارم یکی از اعضا لطف کنه و راهنمایی کنه ممنون میشم
به عنوان مثال من ورزشگاه arena رو دانلود کردم که با dkz ایمپورت نمیشه
با تشکر
سلام ممنونمنوشته شده توسط Amin
اما این آموزشه کار نمیکنه سایتش یه پیغامی میده.
با سلام
لطفا یکی از دوستان به سوالات من توضیح بده
چي شد؟!سلام.
با تشكر.
واسه این pes6 تنظیم کردن کیبورد هم شده یه مشکل
من میرم تو setting ولی اونجا هر کلید رو که انتخاب میکنم میگه یه کلید دیگه رو انتخاب کنید
اعصاب نزاشته واسم
راستی اگه امکانش هست یه توضیح جامع بدین که چطوری تنظیماتو مثل تنظیم فیفا درست کنم
به نظر من اينبار كونامي اينقدر بازي رو خواسته واقعي كنه كه از عقب افتاده و به غير واقعي تبديل شده
سرعت شوتها در اين بازي واقعا كند هست در حالي كه در فوتبال واقعي وضعيت خيلي فرق ميكنه
بازيكنان خوب خيلي الكي و راحت (مثل تمامي فوتبالهاي كونامي) از بازيكنان ضعيف توپ رو ميگيرند !! جالبترين زمان زماني هست كه ميخواهي ضربه سر بزني بازيكن شما آماده سر زدن هست و بهترين موقيعت رو داره بازيكن حريف مياد خيلي راحت با يك تنه تورو به جلو هل ميده و سر رو ميزنه !!
ضربات سر بازيكنان به سمت دروازه واقعا غيري واقعي و خيلي خيلي آهسته هست شما در حالت تمريني هم كه بريد بازي كنيد ضربات سر در حالي كه هيچ مدافعي نيست به شكل قوس دار معمولا به اوت ميروند ! در حالي كه در فوتبال واقعي چنين حالتي 5% هم اتفاق نمي افته در اين بازي 90% اتفاق مي افته !
داوري بازي هم كه واقعا مثل هميشه افتضاحه !! البته خيلي از پس5 بهتر شده
نكته جالب كه هنوز هم وجود داري خنگ بودن بيش از حد دروازبان هست به نظر من ويننيگ الون 5 كه روي پلي استيشن 1 بازي ميكرديم دروازبانيش واقعا به واقعيت نزديك بود و حركات اون خيلي بهتر و باهوش تر از اين دروازباني كه روي پلي استيشن 2 قرار دادن بوده
حركات بازيكنان خيلي خيلي كند هست و اصلا به واقعيت شبيه نيست ! ضربات ايستگاهي كه ميگين سخت شده شما با جونينو كه قدرتش در اين ضربات 99 هست امتحان كنيد اصلا نميشه گل زد !! من خودم استاد ضربات ايستگاهي بودم!!! اما واقعا ضرباتي كه در اين فوتبال به توپ آدم ميزنه خيلي كند هست شوت ها فقط ارتفاع ميگيرند و اصلا قدرت شود به سمت جلو نيست بلكه به سمت بالاست !! به همين خاطر شما با مهارت خودتون وقتي توپ رو از روي سر دفاع رد ميكنيد خيلي راحت دروازبان بدون شيرجه به توپ ميرسه و ميگيره توپ رو!!
اما در فوتبال واقعا شما ديدين وقتي توپ از روي سر دفاع رد بشه از 10 تا حتما 5 تاش گل ميشه اونها هم كه گل نميشه دروازبان شيرجه ميزنه ميفرسته توي اوت نه اينكه راحت بگيره توي بغلش!!
جالب اينجاست كه بازيكنان حتي اگر شما 1 ميليمتر قدرت شوت رو پر كنيد گاهي توپ رو با فاصله 100 متر از رو دروازه به اوت ميزنند !!! اين كجاش حقيقي هست؟
بعضي دوستان ديدم نوشتند در واقعيت هم همينطور هست توپ بايد خوشكل و آماده بدون اينكه بالا پايين بره جلوي پاي بازيكنت بافته تا بازيكنت بتونه راحت به توپ ضربه بزنه و گل بشه !!!
والا من كه خودم فوتبال واقعي بازي ميكنم گاهي اوقات بهترين حالت براي شوت زدن زماني هست كه از روي زمين حدود 5 تا 10 سانتيمتر فاصله گرفته اون موقع ميشه با بيشترين قدرت و خيلي راحت هر زاويه اي رو هدف گرفت ! اما در اين فوتبال رونالدينهو باشه يا علي دايي فرق نداره مثل يك مدافع ميزنه زير توپ و توپ ميره خارج از استاديوم!!
اما با تمامي اين تفاسير من به فيفا ميدم 5!
به كونامي ميدم 20 (در قياس با فيفا!!)
چقدر من حرف زدم !
آقا محسن در بازی Pes6 بر خلاف باقی بازی های فوتبال زمان بندی زدن ضربه دست خودته
که برای اولین بار است که شاهد این چنین روشی برای شوت زدن هستیم و می شه گفت
که کونامی ریسک بزرگی کرده که از این روش استفاده کرده اگه کمی رو زمان بندیت تمرین کنی
ضربات سرت خیلی بهتر میشه
در مورد قدرت شوت باید بگم که خودت میگی شوت . شوت یعنی چی؟ یعنی شوت
منظور از شوت که پاس نیست وقتی از دکمه شوت استفاده میکنی یعنی می خوای
شوت بزنی نمی خوای که با کلید شوت پاس بدی این حرف منو وقتی بهتر درک می کنی
که خودت تو زمین چمن بازی کرده باشی و وقتی بخوای شوت بزنی حتی با کمترین قدرت
می بینی که توپ تا چه بردی میره!!!!!
بسه دیگه می خوام برم بازی منچستر و چلسی رو ببینم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)