هر چقدر روی پنل ، پشت پنل و روی کارتون تی وی ex520 40 را نگاه کردم چیزی از برچسب انرژی اون پیدا نکردم . می دونم که مصرفش حدود 100 وات هست ( دقیقا 99 وات ) و نمی دونم این چقدر واقعی است . کسی می دونه برچسب انرژی اون چیه؟
هر چقدر روی پنل ، پشت پنل و روی کارتون تی وی ex520 40 را نگاه کردم چیزی از برچسب انرژی اون پیدا نکردم . می دونم که مصرفش حدود 100 وات هست ( دقیقا 99 وات ) و نمی دونم این چقدر واقعی است . کسی می دونه برچسب انرژی اون چیه؟
پشت این دستگاه کلا یک برچسب داره که سمت راست- بالاش نوشته 100W (البته برای 46). پایینش هم که سریال نامبر و کشور سازنده نوشته شده
شاید یک راه برای تشخیص اصل بودن این دستگاه مقایسه سریال نامبر هستش. قبلا ها که موبایل میخریدیم، میگفتن باید سریال جعبه، پشت دستگاه و سریال ثبت شده در حافظه اش یکی باشه. این پنل هم پشت دستگاه دو جا سریال نامبر را نوشته، روی کارتونش هم هستش، و در داخل تنظیمات خود تلویزیون شما همین سریال نامبر را می توانید پیدا میکنید. مال من که هر چهارتاش یکی بود.
سلام بر همه دوستداران سونی
مشکل گرفتن اکانت برای ریجیستر دایویکس حل شد
تاپیک آموزش ریجیستر کردن divxدر Hdtv
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ex520 40 اینچ من هم که از بانه خریدم روی برچسب پشتش همین را نوشته . ولی آیا میشه به این برچسب ها اعتماد کرد؟ نوع بسته بندی کارتن که میگه همین نزدیکی ها مونتاژ شده ! چین که همه برچسب ها را میزنه! ما به همون چینی بودنش راضی هستیم. مال جای دیگه نباشه! آخه شنیدم توی ایران هم مونتاژ می کنند.
Last edited by arashp30world; 12-10-2011 at 11:25.
این رو هستم
واقعا اینا(...) گند میزنند به تکنولوژی
قبلا هم گفتم من خیلی شنیدم تو اراک و قم اسمبل میکنن میفرستن قشم
سلام من از ex520 خیلی راضیم.
لطفا بگید ببینیم می تونم برنامه های تلویزیون رو رو فلش ضبط کنم؟
عزیز چند تا از دوستان tv مدل مال شما رو خریداری کردن اما وبکم همراش نبوده؟ شما از بانه خرید کردن؟ جریانش چیه مدل اروپایی اسیایی داره؟؟؟؟ (HX925)
بودن یا نبودن مسئله این است!
مسئله: خاموش کردن تی وی از دگمه پشت پنل ( آخر شب) به مرور به این دگمه خیلی ظریف آسیب وارد نمیکنه؟ آیا بهتر نیست با همان دگمه کنترل تی وی را خاموش کنیم؟ فکر کنم بعد از چند ده باری که از دگمه پشت پنل تی وی رو خاموش کنیم مشکل (مثلا قطی) پیدا کنه. لطفا نظر بدهید.
به این سادگی هم نیست که خراب بشه ولی در کل خاموش کردن با کنترل یا همون حالت استندبای هم مصرف برق رو بالا میبره هم اینکه tv شما حدود 70 درصد سیستمش روشن مونده. بهتر اینه که واسه خاموشیهای بیشتر از 2 ساعت tv رو حتما از کلید پشت خاموش کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)