تاپیک درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها در این آدرس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپیک درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها در این آدرس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من در مراحل اوليه مشكلي پيدا كردم. اونجايي كه با اون زنه يه جا ميريم اون يه جا ايستادست كه يه دري پيشمون هست كه با برق (نميدونم) بسته هست و يه قسمت ديگه شيشه داره و اونطرفش چند تا آدم فضايي ايستادن و اون طرف تر يه آسانسور بالا و پايين ميكنه
حال نميدونم چي كار كنم هركاري كردم نميشه ؟ لطف كنيد كمكم كنيد
^مرسي^
من اونجایی گیر کردم که از کانال کولر وارد یه قسمتی میشی ! بعد از نردبان پایین میری ! توی اب .بشکه ها رو رو هم میچینی !وارد اون دریچه گرد میشی .که اونطرفش هم ابه . باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ چون نمی تونم از طرف دیوار به اونطرف بپرم که از در خارج بشم!!!
لطفا یه عکس بذارین، چون این بازی اکثر جاهاش شبیه به همه و مراحلش خیلی کمه و من یه هفته بعد ازاومدن بازی تمومش کردم
مگر ما پيغمبريم
معجزه نيز نمي توانيم بكنيم
عكس بازي را بگذاريد
طريقه ي گذاشتن عكس اينژا:
1- تكمه ي Print Scrn بالاي اون 6 تا تكمه ي كنار هم رو بزنين تا عكستون بره حافظه
2- حالا برين برنامه ي Paint رو اجرا كنين. از سر برگ Edit گرينه ي Paste رو بزنين و عكس رو ذخيره كنين
3- حالا به Tinypic.com برين و آدرس عكس ذخيره شده رو وارد كنين
4- حالا آدرسي كه بهتون داده رو اينجا قرار بدين. تو نوار ابزار اينجا رو عكسه كليك كنيد و آدرس رو بگذاريد اونجا
این دکمه کار نکرد و با اون میشینه.لازم به ذکر است که من half life2 رو بازی میکنم
ینی چی کار نکرد یه عکس از داخل بازی بذار تا راهنماییت کنیم، سوال روهم باید تو تا پیک hilf life 2 میپرسیدی
من تو بازی هالف لایف 2 گیر کردم اونجایی که از نردبون باید بری بالا و لباسشوئیه فک کنم از اون بالا بندازیش تو بالابر بعد بالابره می ره پایین بعد اهرم رو می کشی و یه طرف سکو می یاد بالا بعدش باید چی کار کنم؟
دوست عزیز باید با همون قایقی که داشتی و سوارش بودی از این سکو بپری اونور.
شما مطمئنی؟!
آخه من قایقه رو از کجا بیارم کمی قبل ترشم هلی کوپتره انداخته بود دنبالم پی چوندمش بعد از لوله های گنده انداختم تا به اینجا رسیدم!!!
قایقه هم خیلی وقت پیش تو یه مرحله جا گذاشتم همون جایی که یه سکویی بودش که نصفش داخل آب بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)