تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 212 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 2120

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 3

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

امیدوارم دوباره شاهد گیم پلی تکراری این بازی یعنی فقط بکش و برو جلو نباشیم و تنوع بیشتری در بازی ببینیم.

فعلا battlefield 3 با امکاناتی مثل جت جنگنده و انجام بازی تاکتیکی و گروهی جدی ترین رقیبش محسوب میشه. به

نظرم امسال هر کدوم از این دو بازی فروش خیلی خوبی خواهند داشت ولی هر کدوم که از المنت های سبک RPG

بیشتر استفاده کنند موفق تر خواهند بود.
    سلام
    دوست عزیز میشه منظورتو از این حرفتون بازتر بیان کنید..؟
    گیم پلی تکراری منظورت سری MW هستش یا کل سری COD رو میگید..؟

مگه قراره در battlefield 3 کار دیگه ای هم بکنیم..؟
    که بکش برو جلوش در درجه های بعدی قرار بگیره..؟
    یا این که با جت جنگنده قراره فقط شناسایی بکنیم و کسی رو نکشیم..؟
    تا اینجایی که من یادمه و تجربه هایی که از بازی کردن تمامی سری قسمت های این بازی ها از گذشته تا حالا این COD بوده که داستان پردازی درست و حسابی داشت و یک محور بازی هم داستان بود. نه بتلفیلد...

2. 10 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

تا اینجایی که من یادمه و تجربه هایی که از بازی کردن تمامی سری قسمت های این بازی ها از گذشته تا حالا این COD بوده که داستان پردازی درست و حسابی داشت و یک محور بازی هم داستان بود. نه بتلفیلد...
    حامد جان حرفت در ظاهر قابل قبوله اما همه ما میدونیم منظور ایشون از اون حرف چی بوده...حداقل من منظور ایشون رو اینطور فهمیدم که این نسخه هیچ نوآوری نداشته باشه و مثلا صرفاً شبیه یک DLC باشه برای MW2. همونطور که ما دیدیم MW2 نسبت به MW تفاوتی در حد 2 سال نداشت جز کمی بهتر شدن و زیباتر شدن انفجارها و آتیش ها ! منظور از بکش برو جلو هم اینه که بازی با روند تکراری پیش بره و Surprising نداشته باشه.

وگرنه دیگه هرکسی میدونه که وقتی سبک یک بازی FPS هست دیگه قرار نیست توش سوار BMW بشیم ریس بدیم !

4. 9 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

حامد جان حرفت در ظاهر قابل قبوله اما همه ما میدونیم منظور ایشون از اون حرف چی بوده...حداقل من منظور ایشون رو اینطور فهمیدم که این نسخه هیچ نوآوری نداشته باشه و مثلا صرفاً شبیه یک DLC باشه برای MW2. همونطور که ما دیدیم MW2 نسبت به MW تفاوتی در حد 2 سال نداشت جز کمی بهتر شدن و زیباتر شدن انفجارها و آتیش ها ! منظور از بکش برو جلو هم اینه که بازی با روند تکراری پیش بره و Surprising نداشته باشه.

وگرنه دیگه هرکسی میدونه که وقتی سبک یک بازی FPS هست دیگه قرار نیست توش سوار BMW بشیم ریس بدیم !
    خوب شد مصطفی حرف ایشون رو برام تجزیه تحلیل کردی
    به نظر من که فعلا تا بازی منتشر نشده به هیچ وجه نمیشه نظر داد پس این جور حرف ها به نظر من صحیح نیست
    من صرفا تجربم رو نسبت به بازی های قبلی این سری بیان میکنم و برداشتم هم اینطوریه که فعلا از همه جهات COD برتره
    حالا این که در نسخه های جدید بتلفیلد تونسته با ارائه گرافیک برتر و امکانات جدید بخواد امسال خودی نشون بده بحثش جداست کاری با اون ندارم
    MW2 در قیاس با بتلفیلد 2 بسیار بسیار برتر بود از همه لحاظ قبول دارید..؟
    مقایسه کنیم بین دو نسخه بازی بتلفیلد 2 و 1 میتونیم به وضوح ببینیم که COD برتر بوده.
    میگم مصطفی جان من که تو نسخه های قبلی بتلفیلد اصلا Surprising گی ندیدم باز این MW بوده که همچین سیستمی رو به خوبی ارائه کرده.

پس موافققی که صبر کنیم ببینیم امسال کدوم یکی موفق میشه ..؟ (البته خودم که طرفدار COD هستم برا همین امیدوارم COD موفق بشه
    Last edited by Layken; 23-09-2011 at 12:38.

6. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

cod 7 كه افتضاح بود ببينيم اين چي ميشه
    فکر نکنم بازی که از لحاظ امتیاز،فروش و کامنت های گیمرها یکی از برترین های تاریخ بازیسازی بوده رو بشه بهش صفت افتضاح داد...............

8. 13 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام

من کل سری COD رو دارم راجبش صحبت میکنم. توی بتلفید 3 شما نمیتونید فقط بکشدید و برید جلو بلکه باید با

استفاده از تاکتیکهای مختلفی که بازی سازان طراحی کردند و امکانات مختلفی که برای شما قرار دارن اینکارو

انجام بدید و بازی رو از این لحاظ سخت تر شده و باعث میشه شما از فکرت در هنگام بازی کردن استفاده کنی که

بازی رو لذت بخش تر میکنه و از حالت یکنواختی در میاره.ولی در سری COD شما انتخاب زیادی نداری فقط باید

اسلحه برداری و هرچی مانع سر راهت قرار میگیره از بین ببری بدون اینکه فکر کنی. من خودم اصلا عادت ندارم

ایراد و اشکال بگیرم اما دیگه تقش در اومده. شما فکر میکنی بازی سازان COD وقتی که گیمرها میگن بازی شما

باگ داره و اونها میگن همینه که هست اگه نمیخواید بیارید بازی رو پس بدید حالا بیان به این اهمیت بدند که

بازیشون یکنواخت شده و صدای اعتراض همه دراومده و دیگه جذابیت قدیم رو نداره؟ آیا بهتر نیست به جای اینکه

هر سال یک عنوان از COD رو ببینیم و اون رو در بالای لیست فروش نگاه کنیم ایندفعه بیان دو سال وقت بذارن

بلکه بازیشون رو از این حالت در بیارن و یه تغییر و تحولات اساسی درونش انجام بدن؟ اینکه من یکسال موفق بودم

حالا هر سال بیام همون بازی سال قبل رو با تغییر داستان و چهار تا دیالوگ جدید منتشر کنم دیگه اسمش نمیشه

بازی سازی بلکه بهش میگن توهین به شعور مخاطب. gta هم خیلی موفقه ولی چرا هر سال یه بازی ازش

منتشر نمیشه؟ الان سه ساله منتظریم gta بعدی بیاد.
    Last edited by aristocrat; 23-09-2011 at 18:36.

10. 7 کاربر از aristocrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دقیقا موضوع همینه پس برداشت مصطفی غلط بود
    خب بعد از COD 4 دیگه اون سازنده ها عوض شدن پس دقیقا نمیشه گفت هر سال یدونه میدن بیرون بلکه دو سال یه بار
    COD 3 برا تری اچ بود و سری MW برا IN پس این موضوع حله از هر سال یدونه در میاد
    بعد من COD 3 رو خودم شخصا تو این سری از همش ضعیفتر میدونم حتی امتیازاتش هم ضعیف بود همه سایت ها هم بر ضعیف بودنش تاکید داشتن بعد اومد تو COD 4 تحول ایجاد کرد بعدش داستان میره جنگ جهانی این بار تو ژاپن بعد دوباره ادامه داستان MW1 و در نسخه اخری هم که BO یکی از بهترین داستان های تاریخ رو داشت الان من نمیدونم چطور تغییری قراره مگه حاصل بشه که نتیجه بده
    میگید باگ..؟ خب اگه به باگه که اونو قبول دارم چون ایراد از طرف سازنده بود ولی این که توهین به شعور مخاطب باشه نه ندارم
    چون همچین چیزی نیست اصلا
    فقط ادامه میدیم بحثو به حاشیه نکشونیم همینطور مثبت بریم جلو خیلی لذت بخش تر هم خواهد شد

12. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

فکر نکنم بازی که از لحاظ امتیاز،فروش و کامنت های گیمرها یکی از برترین های تاریخ بازیسازی بوده رو بشه بهش صفت افتضاح داد...............
    مگه اين بازي بود؟؟ بيشتر بهش مياد فيلم سينمايي باشه چون بيشتر انيميشنهاي بين بازي و اتاق عمل و شكنجه بود اسحه درست و حسابي هم كه توش نبود من شخصا از cod4 خيلي خوشم اومد يه تيربار با گنجايش خشاب بالا ميگرفتي دستت همينطور بي هدف بطرف دشمنها شليك ميكردي تا بميرن و سريع ميرفتي جلو چيزي كه نوي cod 6 هم نديدم

14. 2 کاربر از FOURTH RETURN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب شد مصطفی حرف ایشون رو برام تجزیه تحلیل کردی
    به نظر من که فعلا تا بازی منتشر نشده به هیچ وجه نمیشه نظر داد پس این جور حرف ها به نظر من صحیح نیست
    من صرفا تجربم رو نسبت به بازی های قبلی این سری بیان میکنم و برداشتم هم اینطوریه که فعلا از همه جهات COD برتره
    حالا این که در نسخه های جدید بتلفیلد تونسته با ارائه گرافیک برتر و امکانات جدید بخواد امسال خودی نشون بده بحثش جداست کاری با اون ندارم
    MW2 در قیاس با بتلفیلد 2 بسیار بسیار برتر بود از همه لحاظ قبول دارید..؟
    مقایسه کنیم بین دو نسخه بازی بتلفیلد 2 و 1 میتونیم به وضوح ببینیم که COD برتر بوده.
    میگم مصطفی جان من که تو نسخه های قبلی بتلفیلد اصلا Surprising گی ندیدم باز این MW بوده که همچین سیستمی رو به خوبی ارائه کرده.

پس موافققی که صبر کنیم ببینیم امسال کدوم یکی موفق میشه ..؟ (البته خودم که طرفدار COD هستم برا همین امیدوارم COD موفق بشه
    - دقیقا چون بازی هنو ز منتشر نشده این جور بحث ها لذت بخشه وگرنه که باید همه سکوت کنیم تا ریلیز بازی

- نه نه نه MW2 از همه ی جهات بهتر نبود، فقط از لحاظ مد های آفلاین و سینگل پلایر به نظر من یک سر و گردن بالاتر بود اما مولتی دیگه نه.
    الان اصلاً بحث ما سر ه مقایسه ی MW2 با سری BF نیست، من فقط یک مثال از پیشرفت نکردنه 2تا نسخه از MW نسبت به زمان 2سال زدم.

- آره خب منم آنچنان Surprising ی ندیدم اما به جز بخش مولتی.

- صبر میکنیمممممم... یک نگاه به امضام بنداز متوجه هم نظر بودنم باهات در این مورد میشی

دقیقا موضوع همینه پس برداشت مصطفی غلط بود
    خب بعد از COD 4 دیگه اون سازنده ها عوض شدن پس دقیقا نمیشه گفت هر سال یدونه میدن بیرون بلکه دو سال یه بار
    COD 3 برا تری اچ بود و سری MW برا IN پس این موضوع حله از هر سال یدونه در میاد
    بعد من COD 3 رو خودم شخصا تو این سری از همش ضعیفتر میدونم حتی امتیازاتش هم ضعیف بود همه سایت ها هم بر ضعیف بودنش تاکید داشتن بعد اومد تو COD 4 تحول ایجاد کرد بعدش داستان میره جنگ جهانی این بار تو ژاپن بعد دوباره ادامه داستان MW1 و در نسخه اخری هم که BO یکی از بهترین داستان های تاریخ رو داشت الان من نمیدونم چطور تغییری قراره مگه حاصل بشه که نتیجه بده
    میگید باگ..؟ خب اگه به باگه که اونو قبول دارم چون ایراد از طرف سازنده بود ولی این که توهین به شعور مخاطب باشه نه ندارم
    چون همچین چیزی نیست اصلا
    فقط ادامه میدیم بحثو به حاشیه نکشونیم همینطور مثبت بریم جلو خیلی لذت بخش تر هم خواهد شد
    خب حامد منم که 80% همونو گفتم . هر نسخه به نسخه ی دیگه پیشرفت آنچنانی نداره و فقط داستان بازی و زمانش رو تغییر میدند.

اینم قسمتی از حرف بنده:
    حداقل من منظور ایشون رو اینطور فهمیدم که این نسخه هیچ نوآوری نداشته باشه و مثلا صرفاً شبیه یک DLC باشه برای MW2. همونطور که ما دیدیم MW2 نسبت به MW تفاوتی در حد 2 سال نداشت

16. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

مصطفی اواتارت هم که رفیق خودمونه...موافقم منتظر میمونیم
    و البته در کنار لذت بردن از بازی که اون مهمتره....

18. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مصطفی اواتارت هم که رفیق خودمونه...موافقم منتظر میمونیم
    و البته در کنار لذت بردن از بازی که اون مهمتره....
    بابا حامد جان بحثو ادامه میدادی دیگه اه ه ه ه ه

اره آوارتارم Ghost ه عزیزه فداش بشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •