تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 167 اولاول ... 253132333435363738394585135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 1662

نام تاپيک: پرسش و پاسخهای متداول در مورد HDTV ـها (پست اول را مطالعه کنید)

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان تلتکست شبکه سه شماره صفحه 462 مطالبی درمورد تلویزیون شارپ نوشته. فکر کنم براتون مفید باشه

2. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ما رفتيم بازار پاناسونيك 50 vt30. ديديم ول چشمون sony hx925 گرفته كه از شانس ما به علت كمبود بودنش قيمتش خيلي رفته بالا و حالا حالاها بايد منتظر باشيم تا قيمت متعادل بشه

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز من این مدل 5540 رو اصلا توصیه نمیکنم چون کیفیت تصویرش واقعا افتضاحه
    چند وقت پیش(حدود یک ماه و نیم) یکی از اقوام که این تلویزیون رو به قیمت 1080000 تومن(با گارانتی سام سرویس) خریده بود ازم خواست که براش نصبش کنم.
    بعد از اینکه نصب کردم ، متوجه شدم کیفیت کانال های تلویزیون ، فوق العاده پایینه و یه حالت شطرنجی داره که همون دوستمون هم علتش رو پرسید(با توجه به اینکه قبلا کیفیت بالای تلویریون خودم رو دیده بود و انتظار کیفیتی در حد اون رو داشت)
    من هم که تنها علتش رو کیفیت پایین شبکه های صدا و سیما میدونستم ، یک فیلم HD با کیفیت بالا که روی فلشم بود رو گذاشتم و پخش کردم(قابل توجه اون دوستمون که فرموده بودند:مدل 5540 فقط عکس رو می تونه نمایش بده - البته من هم با اطلاعاتی که از قبل داشتم همین فکر رو میکردم اما دیدم فیلم Divx رو میخونه!!! ولی به زحمت!)
    بگذریم ؛ کلا کیفیت این پنل خیلی پایین بود و حتی فیلم HD رو هم انگار با رزولوشن SD پخش میکرد و با اینکه زرزولوشن پنل Full HD بود ، اصلا در حد انتظار نبود و از پلاسمای من که HD یـــــه خیلی پایین تر بود و حتی بعد از کلی دستکاری و تنظیمات هم تغییری نکرد(البته تنظیمات آنچنانی برای تغییر در کیفیت تصویر نداره)

ضمنا" من مدل 6960 رو ندیدم اما مدل 6920 رو میدونم که کیفیت قابل قبولی داره و قیمت مناسب تری هم نسبت به 6960 داره(در مورد 3 بعدی بودن هم توصیه میکنم 3 بعدی بگیرید هر چند الان براتون بلااستفاده باشه ، در آینده پشیمون نمیشید)

دوست عزیز ، پس ملاک اسمارت بودن چیه؟
    بله از نظر کیفیت هم فرق می کنند. اولی فرکانس انطباقش 100 هست ولی دومی 400 هست بنابراین توی صحنه های فیلم با سرعت حرکت بالا دومی قوی تره.
    ضمن اینکه دومی می تونه فایل های تصویری، موزیک و عکس رو با فرمت های مختلف از روی فلش خض کنه ولی مدل 5540 فقط عکس رو می تونه نمایش بده.
    6960 وایرلس داخلی، وب براوزر و بقیه قابلیت های اسمارت رو داره ولی اولی اصلا اسمارت نیست.
    شما اگر هم خواستی سامسونگ غیر سه بعدی بخری مدل 5550 رو بگیر که لااقل بتونی با فلش باهاش فیلم ببینی.
    منظورم از مدل اولی 5540 هست که اسمارت نیست وگرنه 6960 که آخر اسمارته! منم به نظرم 5540 خریدش فایده ای نداره و لااقل 5550 بهتره و همه فرمت های تصویری رو پشتیبانی می کنه.
    Last edited by smhsh121; 24-04-2012 at 12:48.

5. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ما رفتيم بازار پاناسونيك 50 vt30. ديديم ول چشمون sony hx925 گرفته كه از شانس ما به علت كمبود بودنش قيمتش خيلي رفته بالا و حالا حالاها بايد منتظر باشيم تا قيمت متعادل بشه
    55st30 پاناسونیک رو هم فراموش نکن. ساخت ژاپنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بین hx925 و Nx720 فقط موتور پیشرفته و سر عت عمل فرق می کنه چون دیگه تو بازار hx925 نیست می خواهم برم nx720 بخرم

راستی تلویزیون های 2012 سونی کی میان بازار ایران؟؟؟
    Last edited by karbar200; 25-04-2012 at 19:16.

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

nx720 هم عالیه.
    سال گذشته که اوایل تابستون توزیع شدن.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا نظرتون در مورد تلويزيون 40 سوني مدل EX720 چيه ؟؟؟؟ 3D هست اين تلويزيون ؟؟؟ و آيا LED ؟؟؟؟ كسي از دوستان داره اين تلويزيون رو ؟؟؟ كيفيت تصويرش خوبه ؟؟؟؟ بين اين و ال جي مدل W57000‎ كه 42 و هوشمند است كدوم گزينه رو انتخاب كنم ؟؟؟؟ قيمتها تقريبا نزديك بهم هستن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام.
    موقع پخش برنامه های ورزشی مثل فوتبال که دوربین دائما حرکت میکند , احساس میکنم روی تصویر هاله های نور عمودی هستش. بار اول که به این موضوع دقت کردم فکر کردم دوربینی که باهاش فیلمبرداری شده کثیفه!
    ولی موقع تماشای تصاویر ثابت همچین مشکلی به چشم نمیاد. این مشکل بدجوری تو ذوقم زده و قبلا با lcd bravia sony این مشکل نبود! تلویزیون lg98000 و با آخرین برنامه آپگرید شده است.
    شما هم این مشکل رو دارین ؟ چه قسمتی رو باید تنظیم کنم بهتر بشه؟

ضمنا چطوری میتونم نوی مخفی رو بیارم.
    ممنون ...

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    دوستان نظرتون در مورد اسمات تی وی sumsung d6920 چیه ؟ کسی از دوستان استفاده کرده و یا با امکاناتش اشنا هست ؟
    با تشکر

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آقا نظرتون در مورد تلويزيون 40 سوني مدل EX720 چيه ؟؟؟؟ 3D هست اين تلويزيون ؟؟؟ و آيا LED ؟؟؟؟ كسي از دوستان داره اين تلويزيون رو ؟؟؟ كيفيت تصويرش خوبه ؟؟؟؟ بين اين و ال جي مدل W57000‎ كه 42 و هوشمند است كدوم گزينه رو انتخاب كنم ؟؟؟؟ قيمتها تقريبا نزديك بهم هستن .
    اگر علاقه مند هستید که فیلم ها و فایل های تصویری با فرمت های مختلف و زیرنویس فارسی رو از طریق USB ببینید و نمی خواید هزینه سینمای خانگی کنید سونی اصلا توصیه نمیشه چون فقط فایل های MP4 رو می تونه نمایش بده به علاوه اینکه فرمت NTFS هم توسط سونی پشتیبانی نمیشه. در عوض ال جی و سامسونگ توی این زمینه خیلی قوی هستند و معایب سونی رو ندارند. اگر تحقیقاتتون رو انجام دادید همون مدل 57000 ال جی توصیه میشه.

با سلام
    دوستان نظرتون در مورد اسمات تی وی sumsung d6920 چیه ؟ کسی از دوستان استفاده کرده و یا با امکاناتش اشنا هست ؟
    با تشکر
    اسمارت بودنش فقط در حد نصب بازی و برنامه های کاربردی هست ولی نمیشه باهاش صفحه اینترنت باز کرد. اگر بخواید باهاش رو اینترنت هم برید باید مدل 6960 به بالا رو تهیه کنید. شما هم یک بررسی از نزدیک روی ال جی مدل 57000 داشته باشید ضرر نداره.

13. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •