من با همین ورژن انجام دادم نشد ارور میده میگه شما قادر به اضافه کردن volume بیشتر نیستید چون که قبلا 4 تا پارتیشن اصلی داشتید.
همون طور که تو عکس هم میبینید دکمه ok غیرفعاله!!!
![]()
من با همین ورژن انجام دادم نشد ارور میده میگه شما قادر به اضافه کردن volume بیشتر نیستید چون که قبلا 4 تا پارتیشن اصلی داشتید.
همون طور که تو عکس هم میبینید دکمه ok غیرفعاله!!!
![]()
Last edited by amin750; 18-05-2011 at 22:02.
دوست عزیز شما باید درایو جدید رو رو حالت liogical بسازید چون به شما اجازه نمیده که همزمان بیش از 4 تا درایو primary داشته باشید.
![]()
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين لپ تاپ رنگ ديگه اي هم داره
مال من مدلش se هست و رنگش با ee يكم فرق ميكنه
مال se ها رنگش تيره تره . در نور بعضي چراغ ها مشكي براق ديده ميشه . در بعضي نورها قهوه اي سوخته . تو بعضي نورها برنزي . اوايل صبح رنگش قهوه اي تر ديده ميشه و... خيلي باحاله
در ضمن يك مشخصه اي هم داره نميدونم تو ee ها هست يا نه . اينكه در انتهاي مانيتور از طرف بيرون يك قوس يه طرف بيرون دار . من تو ee ها از دور اين قوس رو نميبينم .
پرنسس جان اونجا هم بگم میگن اینجا نپرس!
چون یه سری از دوستان و خودت تجربه کار با یه لپ تاپ دیگه رو داشتین اینجا پرسیدم
502 رو نمی خوام بگیرم...
یه لپ تاپی که خوب کار کنه با اون کانفیگی که گفتم میخوام... ممنون میشم راهنماییم کنید
راسی دکمه تشکرمم سرو کلش پیدا شده. هر کی زودتر بگه 2تا تشکر میگیره![]()
دوست عزیز se و ee هر دوشون هم رنگ هستن و طرح هاشون هم مثل همه .ذقیقا تمام مواردی که شما یرای رنگ و طرح se گفتید برای ee هم صدق میکنه.
![]()
من هم اول همين فكر رو ميكردم . چون تو خود سايت اچ پي هم رنگ هاشون رو يكي زده .
ولي شنيدن كي بود مانند ديدن .
من هر دو شو از نزديك ديدم . خودم هم اس اي دارم
دوست عزیز راستی این مطلب رو هم بخون - بد نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by d.b23; 19-05-2011 at 11:29.
به نظرم دقيقا درست نوشته و هيچگونه ابهامي نداره ولي خب بازهم براتون تشريح ميكنم دوست عزيز:
نوشته ((تركيبي از سريال نامبر و ديوايس منيجر... ))اين جمله از نوع منطقيه اكثر بچه هايي كه رياضي يا كامپيوتر و برق ميخونن با اين نوع جمله ها اشنا هستن البته منم دانشجو برقم و به اندازه دوستان طبيعتا تبحر ندارم اما اگه در اين جمله بجاي and از or استفاده ميكرد حق با شما بود كه معناش ميشد يكي از اين دوتا اگه مورد داشته باشه اين عيب براش متصوره ولي اين جمله ميگه اين دو با هم توام اگه اتفاق بيافته آنگاه ميشه واسش مشكل ياد شده رو متصور بود...در ضمن مگه سايت اچ پي خودش قدم به قدم موضوع رو بررسي نكرده؟ 1- اگه سريال نامبر بزرگتر از 108 بود آنگاه مشكلي نيست در غير اينصورت برو به 2
2- اگه تو ديوايس منيجر C200 نيست لپتاپ مشكلي نداره در غير اينصورت برو به 3
3-لپتاپتون مشكل داره و بايد به نمايندگي بديد تا مشكل رو رفع كنن
معنايو تو جمله بالا اينه كه هر دوتا شرط رو داشته باشه پس همون يكي دو نفر درست گفتن كه سريال نامبر به تنهايي كافيه براي تشخيص دادن اين مشكل در ضمن مگه اچ پي خودش نگفته كه از مارچ 2011 به بعد توليد لپتاپهاي معيوب رو متوقف كرده؟ قبلا هم گفتم اگه مشكلي داشته باشه با دي وي ديش به مشكل بر ميخوريم خب اون موقع ميتوني يه دي وي ديه اكسترنال واسش بخري البته من احتمال مشكل رو بعيد ميدونم ايشالا موفق باشي
دوست عزيز تمام چيزايي كه گفتي عينا مربوط به 6090ee ميشه
هم رنگ و هم انحناي روي در لپ تاپ
حالا به قول شما اگه تفاوت دارن يه لطفي كن و 2-3 تا عكس ازش بزار ما هم زيارت كنيم
![]()
Last edited by arashkhan56; 19-05-2011 at 12:03.
این لامصب بد جوری چشمو گرفته اما گارانتی نداشتنش اذیتم میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)