تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 96 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 953

نام تاپيک: Sensation & Sensation XE | گوشي هاي HTC با پردازنده هاي دوهسته اي 1.2 و 1.5 گيگاهرتزي

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من فردا (اگر پیدا نکردم پس فردا ) میرم که گوشی رو ببینم اگر تو دست اذیتم نکرد ( گوشی بزرگ زیاد حال نمیکنم ) میگیرمش ، فقط میترسم بعدش پشیمون بشم ، نظری ندارین ؟ بگیرم پشیمون نمیشم که انقدر پولشو دادم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من گوشی مو از یاس گرفتم و گفت که ورژن خاورمیانه هست، ولی وقتی ورژن رامشو نیگا کردم دیدم واسه اروپاس!!!!!
    حالا چجوری باید آپدیت کنم؟؟ آخه تا حالا آندروید نداشتم
    ببر بده خودشون برات اپدیت میکنن فارسی درست میشه.بازار موبایل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزان من رفتم یاس ، با گوشی کار کردم اینکریدیبل رو هم گرفتم دستم ، اولا که صفحه ی سنسیشن خیلی خیلی مات بود ( در مقایسه با اینکریدیبلی که دستم بود ) فک کنم ال سی دیش ازین ورژنای غیر شارپ بود ، بعدم اصلا تو دستم واینمیستاد ، ینی باهاش راحت نبودم اینکریدیبل خیلی خوش فرم تر بود.
    رفتم بدون گارنتی پیدا کنم نبود ، فقط یکی پیدا کردم علایدین 690 میداد کامتل ( که میدونین گارانتی نبود ) تازه حتما بعدشم میخواست 50 تومن پول نرم افزار بگیره .
    رفتم اینکریدیبل بگیرم 580 ، یارو برام آورد باز کرد و اینا بعد که تموم شد ، گفت آشنا هستی دیگه با اندروید باید برات برنامه بریزم تا از گارانتی در نیاد ! منم گفتم نمیدونم اگر پول لازم داری بیشتر بهت میدم اگر نه فک میکنی راست میگی و اینا یه برگه از شرکت نشون بده که نوشته باشه باید فلان برنامه ها رو روی این گوشی ... جملم تموم نشده بود یارو سیمو بهم داد گفت بفرمایید.
    علائدینیای نکبت.

خلاصه احتمالا از گوشی شاپ بگیرم سنسیشن رو، در ضمن تایپ گوشی روی برچسب جعبه زده شده ، من دو. تا اینکریدیبل گرفتم (جعبه هاشونو ) یکیش خیلی کیفیت جعبش پایین بود ... یکیش جعبش تمیز بود و روش کشورهای برای فروشش رو زده بود ، fr - uk & ... ینی از رو جعبه میشه فهمید ورژن گوشی چیه.

4. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها این لینک gsmarena هست که قسمت دوم بررسی قطع سیگنال سنسیشن رو بررسسی کرده که بهش کار نداریم .
    ولی توش عکس دو مدل رو گذاشته ، یکی با 3کانکتور پشت در قاب قسمت بالا ، یکی با 2 کانکتور .
    برای شما چجوری هست و برای کدوم ناحیه عرضه شده گوشیتون ؟

در آغاز فعالیت :(('s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    +9821

پيش فرض

بچه ها این لینک gsmarena هست که قسمت دوم بررسی قطع سیگنال سنسیشن رو بررسسی کرده که بهش کار نداریم .
    ولی توش عکس دو مدل رو گذاشته ، یکی با 3کانکتور پشت در قاب قسمت بالا ، یکی با 2 کانکتور .
    برای شما چجوری هست و برای کدوم ناحیه عرضه شده گوشیتون ؟

برا من 3تا داره، از یاس گرفتم، طرف گفت واسه خاورمیانه هست ولی رام اروپا روش نصب بود!!!

7. این کاربر از :(( بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یه فرق دیگه هم تو عکس ها هست تو قسمت پایین

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------

یه سوال دوستان یه هفته کرکرده گوشی چه قدر فی میخوره؟
    ببخشید اگه جاش اینجا نیست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها منم رفتم گرفتم ، بدون گارانتی از دفتر گوشی شاپ توی جمهوری. خیلی کارشون درسته .
    فقط چند تا مشکل دارم :
    1- این اسمس فارسی رو جدا نشون میده ، و ازونجایی هم که گوشی قاچاقه ، توی قسمت لنگویج فقط کیبورد انگلیسی و تایی ( برای ویتنام هست ) من چطور میتونم کیبورد اضافه کنم و مشکل اسمسامو حل کنم ؟
    2- توی فیلمهای یو توب دیدم که یارو دستشو توی هوم اسکرین سریع میچرخونه بعد هوم اسکرین همین جوری چرخ میزنهه، من هر کاری کردم نشد، یکی دوبارم لگ داشت ، توی جابجا شدن بین عکسایی هم که گرفتم بصورت تغریبا نا محسوسی لگ داره، بنظرتون مشکلی هست ؟
    3- هر موقع میرم هوم اسکرین این یه صدای بلند ( هومم) میده و اون ابرا و اینا تکون میخورن، چجوری خاموشش کنم ؟

پیشاپیش ممنون . راستی برای من 2تا پین پشت گوشی داره، و اسکرین خیلی خیلی شفاف تر از اونی هست که توی دفتر یاس دیدم. باید ببینم مارک ال سی دیش چیه .

---
    راستی من 24 ساعت مهلت تست دارم ، تو این 24 ساعت چیکار کنم پدر گوشی درآد ؟
    یارو گفت اگر تی اس آی روش باشه ، ریست میشه ، من حوصله ندارم برم ام سی آی کنم ، کسی هست مشکلی اشته باشه با تی سی آی ؟
    Last edited by e.khafan!; 09-07-2011 at 19:47.

10. 2 کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

مبارکت باشه عرفان جان چند گرفتی ؟ گوشی چطوره به نظرت ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارکت باشه عرفان جان چند گرفتی ؟ گوشی چطوره به نظرت ؟
    عزیزجان ما منی؟ من عرفان نیستم، بالا هم کسی عرفان نبود، فک کنم با من بودی پس . ابراهیم هستم .
    675 . ممنون .
    -
    این جدا نشون دادن روف خیلی اذیتم میکنه، راه حلی نیست براش؟ + اگر میدونستم این قطع سیگنال انقدر جدیه یه فکر دیگه میکردم برای این گوشی ... خیلی وضع خرابه !

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها دیروز این گوشی با گالکسی اس و دیزایر اچ دی دستم بود و همه را مقایسه کردم و در تاپیکی در موبایلستان گذاشتم .
    میتونید از اینجا ببنید :

مقایسه کیفیت صفحه نمایش Galaxy S و HTC Desire HD و HTC Sensation

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 6 کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •