-- بر دهانی که بی موقع باز شود !الان داره بازی بارسا رو گزارش میکنه !
![]()
-- بر دهانی که بی موقع باز شود !الان داره بازی بارسا رو گزارش میکنه !
![]()
مرســــــی!!![]()
خدایا... ممنونم!!
![]()
معذرت میخوام حسین جان شوخی بود امیدوارم منو ببخشی !البته با اجازه مدیرهای محترم !
![]()
میگم قشنگ گزارش میکنه که؟!!
برای چی ازش بدت میاد؟
تا باشه از این شوخی ها!آقایی علی جون!
خوب که گزارش نمیکنه! من فقط نمیگم! بیشتر بچه این مساله رو قبود دارن! ولی خدا وکیلی از نظر شخصیتی 100 برابر ترجیحش می دم به امثال مجری هایی مثل جاودانی!![]()
ولی من از گزارش کردنش خوشم میاد
البته سلیقه ای هست ، اما گزارش های اغراق آمیز با چاشنی حماسه سازی از کوچکترین مسائل به مذاق بسیاری خوش نمیاد ، به خصوص وقتی سالهاست با کیفیت گزارش های فردوسی پور ( و با اختلاف زیاد میرزایی در رده ی دوم) سطح توقع مخاطب بالاتر از توان گزارشگری خیابانی قرار گرفته ( بی انصافی نیست بگیم بسیار بالاتر ) .میگم قشنگ گزارش میکنه که؟!!
البته احتمالا دوستان بارسایی لذت می برند از گزارش خیابانی ذوب در بارسا ( همونطور که رئالی ها سرهنگ رو بر بسیاری ترجیح میدن) .
سوال : کسی گزارش شاخصی از خیابانی ( منهای برگشت استرالیا) خاطرش هست ؟
البته از لحاظ کیفیت ، والا مسائلی مانند "تیم روستایی" کم و بیش بوده![]()
اینجوریام نیست...گزارش یکطرفه هیچوقت نمیچسبه حتی اگه بنفع بارسلون باشه. فقط خیابانی نیست..اکثر گزارشگرای ما دشمنی یا علاقشون رو نشون میدن در طول گزارش...بعضیا تابلوتر!
اینم سبک خودشو داره...گزارشاش زیادی پرشور و احساسیه! بعضیا از این مدل خوششون میاد, نمیشه ایراد گرفت! بهتر از اینه که آدم موقع تماشای فوتبال چرتش بگیره!!!![]()
به خدا همين بازي با آلمريا داشتم خفه ميشدم از دستش
ميگه « بازي بارسا به گره خورده»
به جاي اينكه بگه بازي گره خورده
من كه اصلا دوست ندارم بازي بارسا رو گزارش كنه
به نظر من گزارشگر بازي بارسا بايد لحظاتي از بازي رو سكوت كنه
جدي ميگم شكل بازي بارسا جوريه كه نيازي نيست گزارشگر اسم تك تك بازيكنا رو بگه
بايد به مخاطب فرصت داده بشه خودش به بازي نزديك بشه
دقیقا. تنها گزارشگری که تو ایران واقعاً قابل تحمل هست فردوسی پوره
من که خدا رو شکر از شبکه ۳ بازی هارو نمیبینم ولی جدی یک بار با گزارش راب پالمر بازی رو گوش کنید فردوسی پور هم غیر قابل تحمل میشه براتون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)