تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 36 اولاول ... 25313233343536 آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 357

نام تاپيک: Game Development [ UDK ] TesT

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

بابا یه فرهنگ ناجوری تو ایران افتاده که بازیساز یعنی همه کاره . تو خارج همین بازیسازی که ما تو یه کلمه بیانش میکنیم تازه مدلسازی رو هم میزاریم تنگش (!) اونوره اب 30 بخشش میکنن هر کسی هم فقط بخشه مورده نظره خودشو بلده مثلا Level Disigne هیچ وقت برنامه نویسی بلد نیست یا برنامه نویس Level Disign به صورت حرفه ای بلد نیست و ...

البته بگم من خودم مدلسازیم حرفه ایه و تو بازیم هم هیچ مدله اماده ای نیست . نگید داره از خودش دفاع میکنه .

تو ایران متاسفانه مثه 80 سال پیشه نگاه میشه به این قضیه . با تخصصی شدنه کارهاست که پیشرفت و کیفیت نشون داده میشه

2. 6 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بابا یه فرهنگ ناجوری تو ایران افتاده که بازیساز یعنی همه کاره . تو خارج همین بازیسازی که ما تو یه کلمه بیانش میکنیم تازه مدلسازی رو هم میزاریم تنگش (!) اونوره اب 30 بخشش میکنن هر کسی هم فقط بخشه مورده نظره خودشو بلده مثلا Level Disigne هیچ وقت برنامه نویسی بلد نیست یا برنامه نویس Level Disign به صورت حرفه ای بلد نیست و ...
    اخه ما بازیساز مستقلیم استدیوی بازی سازی که هر کدومومون نزدیم بازیمونو به 30 بخش تقسیم کنیم!این حرف شما در برای یک استدیوی بازیسازی هست نه بازیسازای مستقل.اگر هم میخواستیم استدیو یا گروه بزنیم خب معلومه هر بخش بازی رو میدادیم دست متخصص همون بخش.

4. 4 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

خوب منظوره منو متوجه نشدی دیگه !
    منظورم این بود ما باید تو یه بخش فوقه حرفه ای بشیم بعد بریم سراغه یه بخشه دیگه . نگفتم الان اگه میخوای یه بازی بسازی هر بخششو بدی دسته یکی !
    کلا" منظورم این بود باید به مبحثه بازیسازی تخصصی تر نگاه کنیم و مدلسازی رو اجبار برایه بازیسازی ندونیم ...

ولی خوب بهتره مدلسازی هم بلد باشه یه بازیساز در حدی که بتونه مدلایه ابتدایی رو که نیاز داره و جایی گیر نمیاد بسازه
    Last edited by Reza Azimy_RW; 15-05-2011 at 15:46.

6. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه M.Mehrazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آقا ول کنین این بحثو تاپیک به فنا رفت.فکرم نکنم آخرش به نتیجه ای برسه.
    آقا هادی یه محیط قدیمی هم طراحی می کنید هنرتونو تو این زمینه هم ببینیم.مثلا یه قلعه قدیمی؟

8. 2 کاربر از M.Mehrazin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب منظوره منو متوجه نشدی دیگه !
    منظورم این بود ما باید تو یه بخش فوقه حرفه ای بشیم بعد بریم سراغه یه بخشه دیگه . نگفتم الان اگه میخوای یه بازی بسازی هر بخششو بدی دسته یکی !
    کلا" منظورم این بود باید به مبحثه بازیسازی تخصصی تر نگاه کنیم و مدلسازی رو اجبار برایه بازیسازی ندونیم ...

ولی خوب بهتره مدلسازی هم بلد باشه یه بازیساز در حدی که بتونه مدلایه ابتدایی رو که نیاز داره و جایی گیر نمیاد بسازه
    درسته کاملا موافقم.

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

کسی منکر حرفه ای بودن هادی تو گرافیک و طراحی نیست ! من فقط حرفم اینه با اکسپورت و ایمپورت مدل آماده تو UDK این موتورو خز نکنید !
    گمونم شما فکر کردی من دارم برای سرگرمی میام توی این تاپیک و حرفایی که میزنم شوخیه !
    یه بار ازتون خواستم که توی این تاپیک نیاید و شما هم لطف کنید و اینکارو انجام بدید

جواب شما قبلا بار ها داده شده
    اگه قرار به استفاده نکردن از مدل ها و کد های آمادست ، پس تکسچر ها و صدا ها و حتی موتور های آماده هم مشکل سازه و ارزش کارتونو کم میکنه
    شما چون خودتون چهارتا باکسو اشیای ساده رو میتونید بسازید جو مدل سازی گرفتت ولشم نمیکنی ، در صورتی که از تکسچر های آماده استفاده میکنی و صداتم در نمیاد !!!!

طوری کارو زیره سوال میبرید که انگار نه انگار بنده کل محیطمو توی مکس مدل زدم و اینهمه سعی کردم مدل ها پر جزئیات باشه !
    یه طوری میگی نه حالا من منظورم با هادی نیست که انگار شاخص بازی ساز بودن یا نبودن من با نظره شما تعیین میشه !!!!!!!!!

یه باره دیگه ازتون میخوام که پستی توی این تاپیک ندید و بزارید من و دوستان مسیر کجوماوعج پس رفتو سریع طی کنیم و با استفاده از چند تا باکس و بشکه و اینا محکوم به آماتور بودن ،بشیم

آقا ول کنین این بحثو تاپیک به فنا رفت.فکرم نکنم آخرش به نتیجه ای برسه.
    آقا هادی یه محیط قدیمی هم طراحی می کنید هنرتونو تو این زمینه هم ببینیم.مثلا یه قلعه قدیمی؟
    راستش دوست من ، زیاد به این محیط ها علاقه ندارم
    کلا بازی هایی که توی محیط های شهری هستو بیشتر میپسندم
    و سعی میکنم محیط های این شکلی رو تجربه کنم

ممنون

11. 3 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

دقیقا باهات موافقم . مدل سازی در حقیقت یه زیر مجموعه است دلیلی نداره که من برنامه نویس . من طراح صحنه . من نویسنده مدل ساز باشم. می تونم مدل اماده استفاده کنم . احسان ناراحت نباش من خودم سر مردی و نامردیش می ایستم .تازه یه بازیکن مثلا از کجا می خواد بفهمه مدل من امادست؟ مگه شکل در و تخته و سطل اشغال و اینچیزا فرقی باهم دارن خب من که یه مدل ساز نیستم ولی مثلا هادی خب این بیچاره ببینه این کار می تونه سرعتش رو بیشتر کنه خب استفاده می کنه ازش چرا باید بشینه از نو این چیزها رو بسازه ؟
    اصلا تفكرتو دوست ندرام
    بازي كن نمي فهمه
    خدا كه تو آسمون ميفهمه

آخ جون احسان جون اومد :d

اگه قرار باشه از یه موتوری مثل UDK استفاده کنیم و از مدلهای آماده پس هنر بازی ساز چی میشه ؟
    اینطوری که همه بازی ها شبیه هم میشن !

خو حسن جان قرار نیست که یه شخصی به تنهایی بازی بسازه و هم مدلساز باشه هم برنامه نویسی و ... ! واسه یه بازی باید یه سری تخصص مختلف باهم همکاری کنن . مخصوصا تو بازی های 3 بعدی . میشه به جای استفاده از مدل آماده با چندتا مدلساز همکاری کرد ( مثلا گرشاسب از مدل آماده استفاده نکرد اما به جاش چندتا طراح آورد )

درکل بازم میگم استفاده از مدل آماده جرم نیست اما حداقل باید قبول کرد که استفاده از مدل آماده یه نقص خیلی فجیع تو بازی به حساب میاد ...

محتوای مخفی: ! 
    اینها رو خطاب به هادی نمیگم ها چون هادی بیشتر محیط و مدلهاشو خودش میزنه
    من با آنتي جان كاملا موافقم

اینجا من فقط خطاب به گرافیک بازی گفتم ( چندبار هم اشاره کردم که منظورم فقط تو قسمت گرافیک بازیه )
    من با آنتي جان كاملا موافقم

البته بگم من خودم مدلسازیم حرفه ایه و تو بازیم هم هیچ مدله اماده ای نیست . نگید داره از خودش دفاع میکنه .

تو ایران متاسفانه مثه 80 سال پیشه نگاه میشه به این قضیه . با تخصصی شدنه کارهاست که پیشرفت و کیفیت نشون داده میشه

رضا من با شما و آنتي جان موافقم

ببينيد منظور من اصلا هادي يا گرافيك نيست بار كيفيتي كاراي داخلي به اين علت پايينه كه علمشون بدون پايه است
    يه ذرب گذاشتنشون رو پله آخري

نمونشو نگا كنيد
    طرف ميخاد بازي استراتژي بسازه بعد يه اسكريپت ساده دوربينو نمي شينه بسازه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ehsan_wwe; 15-05-2011 at 17:24.

13. 3 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

Anti Military ... تو که میای توی تاپیک های مختلف با گفتن یه کلمه ی « مدل آماده » تمام کار و زحمت یه نفر رو میبری زیر سؤال تا حالا یه صحنه ( فقط یه صحنه ... یه چیزی فقط برای رندر ) ساختی که همه ی مدل هاش کار خودت باشه ؟! __ پیشنهاد میکنم صحنه ای که واسه مسابقه ساختی رو به من نده چون توش مدل آماده داره __

الانم که یه کمپانی و بهترین انجین دنیا رو زیر سؤال بردی UDK روند آماده توی گرافیک داره ؟! این جمله یعنی چی ؟!
    یعنی قابلیت ساخت متریال و شیدر و اینجور چیزا روند گرافیکی UDK رو آماده کرده ؟!

نمیدونم چند وقته مدل ساز شدی ( اگه باشی ! ) ولی 100 % یه لول با مدل های خودت نساختی ببینی چقدر طول میکشه

پ.ن : الان Anti هرچی جواب بده احسان تأیید میکنه ... دقت کنید

15. 4 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

دعوا بسه من هرچي تاپيك دادم دعوايي بوده يا پاك ميكنم يا اديت
    اونايي كه مي خوان پستاشون پاك شه آدرس پستاشونو برام بفرستن

احساس ميكنم به هادي جان كه استاد اساتيد مدل سازيه بي احترامي ميشه

من با آنتي موافقم

17. 3 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اصلا تفكرتو دوست ندرام
    طرف ميخاد بازي استراتژي بسازه بعد يه اسكريپت ساده دوربينو نمي شينه بسازه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تازه این جوابش باحاله {{{{خودم حوصله نداشتم گفتم شاید اماده باشه}}}}}}}

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •