سلام دوستان عزیز
لطقا راه های کسب در امد از نتو بگین .
فروشگاه اینترنتی بنظرتون خوبه؟
یا سیستم همکاری در فروش.
با 150 هزار سرمایه بنظرتون چه کاری میشه دستو پا کرد که نیاز به فعالیت زیادی هم نداشته باشه
سلام دوستان عزیز
لطقا راه های کسب در امد از نتو بگین .
فروشگاه اینترنتی بنظرتون خوبه؟
یا سیستم همکاری در فروش.
با 150 هزار سرمایه بنظرتون چه کاری میشه دستو پا کرد که نیاز به فعالیت زیادی هم نداشته باشه
نظرتون راجع به خدمات کامپیوتری چیه؟
من یه شغل اینترنتی با درامد خوب سراغ دارم سرمایه اولیش تقریبا 500 هزار تومان هست
کسی خواست پیغام خصوصی بده تا شرایطش رو بهش بگم
میزان سرمایه اولیه شما خیلی کمه برای زدن فروشگاه اینترنتی .
اینطور که من شنیدم موفقیت توو فروشگاه بستگی به جنسی که میفروشی و هنر جلب مشتریت داره، برای یه فروشگاه ساده با 100 تومن هم میتونی شروع کنی ولی یکی شاید با یه تومن هم شروع کنه بستگی به مایع و عرضه ی خودته
Last edited by xmixx; 29-08-2011 at 10:31.
بستگی به محصول و تبلیغاتت داره خواستی میتونم یه جا معرفی کنم که فروشگاه بزنی من خودم با 50 تومان زدم (البته سایتش رو داشتم این مبلغ و به شرکت ریختم که با پست قرارداد ببندم و بتونم خرید پستی (تحویل محصول در درب منزل و پرداخت وجه به پستچی ) رو راه بندازم
من سابقه کار ندارم.اما جدیدا یک کار تو نمایندگی بیمه ایران (کار دفتری) بهم پیشنهاد شده. قبولش کنم؟
8ساعت کار و حقوق 150 تومن. گفت باید برا حقوق بالاتر پورسانتی کار کنم. چون من سابقه کار ندارم برام کار سخت پیدا میشه. به نظر شما کارو قبول کنم با توجه به حقوق کمش؟ممنون میشم راهنماییم کنین.
محصول = سافت - بازی - مستند یا اصلا محصولات سیستم های همکاری در فروش
سرمایه = تا 300 قابل ارتقا هست
فروشگاه اختصاصی بهتره یا وردپرسس؟!
ایده جدیدی برای کسب درامد ندارید؟
خوبه.....
ببخشيد عموما وقتي كمي مخفي كاري باشه يه جاي كار مي لنگه ! خوشحال مي شم اگه همين جا اعلام كنيد
يكي از دوستان تو فروم تو كار بيمه بود (صفحات قبل رو ببينيد) مي تونيد ازش بپرسيد
اما الان بازارياب كم پيدا ميشه راحت با خقوق 400 و بيمه و پورسانت تو تهران مي تونيد كار پيدا كنيد
سلام /
کار دفتری در نمایندگی ( به طور کل میشه صدور بیمه نامه ) سختی چندانی نداره و در اغلب نمایندگی ها حتی حداقل حقوق وزارت کار هم پرداخت نمیشه مگر به کارمندان صدور با تجربه و نه افراد مبتدی ، چون به اون صورت کاری وجود نداره ( البته بسته به اینکه لول نماینده چی باشه متفاوته ، ولی نمایندگی های سطح بالا و درجه یک معمولا کارمند صدور با تجربه استخدام می کنند ) /
بازاریابی بیمه درآمد خوبی داره ، به خصوص بیمه های آتش سوزی اصناف و علی الخصوص بیمه های مسئولیت ساختمانی ( ساخت و ساز و ... ) /
در صورتیکه بتونید همزمان علاوه بر کاردفتری بیمه بازاریابی هم انجام بدید میشه گفت که مسیر پیشرفت همواره در سرازیری خواهد بود ، البته بازاریابی بیمه چندان راحت نیست اما با تلاش مضاعف میشه یه کارایی کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)