تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 99 اولاول ... 253132333435363738394585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

14 از چه راهی میشه تو نت کاسب شد،فروشگاه چطوره؟

سلام دوستان عزیز
    لطقا راه های کسب در امد از نتو بگین .
    فروشگاه اینترنتی بنظرتون خوبه؟
    یا سیستم همکاری در فروش.
    با 150 هزار سرمایه بنظرتون چه کاری میشه دستو پا کرد که نیاز به فعالیت زیادی هم نداشته باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نظرتون راجع به خدمات کامپیوتری چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض شغل اینترنتی

من یه شغل اینترنتی با درامد خوب سراغ دارم سرمایه اولیش تقریبا 500 هزار تومان هست
    کسی خواست پیغام خصوصی بده تا شرایطش رو بهش بگم

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

میزان سرمایه اولیه شما خیلی کمه برای زدن فروشگاه اینترنتی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه xmixx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اینطور که من شنیدم موفقیت توو فروشگاه بستگی به جنسی که میفروشی و هنر جلب مشتریت داره، برای یه فروشگاه ساده با 100 تومن هم میتونی شروع کنی ولی یکی شاید با یه تومن هم شروع کنه بستگی به مایع و عرضه ی خودته
    Last edited by xmixx; 29-08-2011 at 10:31.

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

بستگی به محصول و تبلیغاتت داره خواستی میتونم یه جا معرفی کنم که فروشگاه بزنی من خودم با 50 تومان زدم (البته سایتش رو داشتم این مبلغ و به شرکت ریختم که با پست قرارداد ببندم و بتونم خرید پستی (تحویل محصول در درب منزل و پرداخت وجه به پستچی ) رو راه بندازم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من سابقه کار ندارم.اما جدیدا یک کار تو نمایندگی بیمه ایران (کار دفتری) بهم پیشنهاد شده. قبولش کنم؟
    8ساعت کار و حقوق 150 تومن. گفت باید برا حقوق بالاتر پورسانتی کار کنم. چون من سابقه کار ندارم برام کار سخت پیدا میشه. به نظر شما کارو قبول کنم با توجه به حقوق کمش؟ممنون میشم راهنماییم کنین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

محصول = سافت - بازی - مستند یا اصلا محصولات سیستم های همکاری در فروش
    سرمایه = تا 300 قابل ارتقا هست
    فروشگاه اختصاصی بهتره یا وردپرسس؟!
    ایده جدیدی برای کسب درامد ندارید؟

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نظرتون راجع به خدمات کامپیوتری چیه؟
    خوبه.....

من یه شغل اینترنتی با درامد خوب سراغ دارم سرمایه اولیش تقریبا 500 هزار تومان هست
    کسی خواست پیغام خصوصی بده تا شرایطش رو بهش بگم
    ببخشيد عموما وقتي كمي مخفي كاري باشه يه جاي كار مي لنگه ! خوشحال مي شم اگه همين جا اعلام كنيد

من سابقه کار ندارم.اما جدیدا یک کار تو نمایندگی بیمه ایران (کار دفتری) بهم پیشنهاد شده. قبولش کنم؟
    8ساعت کار و حقوق 150 تومن. گفت باید برا حقوق بالاتر پورسانتی کار کنم. چون من سابقه کار ندارم برام کار سخت پیدا میشه. به نظر شما کارو قبول کنم با توجه به حقوق کمش؟ممنون میشم راهنماییم کنین.
    يكي از دوستان تو فروم تو كار بيمه بود (صفحات قبل رو ببينيد) مي تونيد ازش بپرسيد
    اما الان بازارياب كم پيدا ميشه راحت با خقوق 400 و بيمه و پورسانت تو تهران مي تونيد كار پيدا كنيد

10. 2 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام /

کار دفتری در نمایندگی ( به طور کل میشه صدور بیمه نامه ) سختی چندانی نداره و در اغلب نمایندگی ها حتی حداقل حقوق وزارت کار هم پرداخت نمیشه مگر به کارمندان صدور با تجربه و نه افراد مبتدی ، چون به اون صورت کاری وجود نداره ( البته بسته به اینکه لول نماینده چی باشه متفاوته ، ولی نمایندگی های سطح بالا و درجه یک معمولا کارمند صدور با تجربه استخدام می کنند ) /

بازاریابی بیمه درآمد خوبی داره ، به خصوص بیمه های آتش سوزی اصناف و علی الخصوص بیمه های مسئولیت ساختمانی ( ساخت و ساز و ... ) /

در صورتیکه بتونید همزمان علاوه بر کاردفتری بیمه بازاریابی هم انجام بدید میشه گفت که مسیر پیشرفت همواره در سرازیری خواهد بود ، البته بازاریابی بیمه چندان راحت نیست اما با تلاش مضاعف میشه یه کارایی کرد

12. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •