مگه قیمتش چنده؟!
تو gsm که زده 500یورو مدل Max...
اس2 هم 370 یورو
سوتی دادیم که ...
مگه قیمتش چنده؟!
تو gsm که زده 500یورو مدل Max...
اس2 هم 370 یورو
سوتی دادیم که ...
سلام
مبارک باشه!
ایشالا سه بعدیش براتون همیشه ورقلمبه!
در مورد سه بعدی باید بهتون بگم که چه تلوزیون و چه این گوشی برای چندین بار اول احساس اذیت شدن چشم و سرگیجه و حتی حالت تهوع یه چیزه عادیه! چون چشم به این حالت عادت نداره! مثل زمانی که شما برای اولین بار عینک طبی به چشمتون میزارین!
حتی زمانی هم که وارد منو های سه بعدی میشن یه پیغام میده مبنی بر اینکه اگر چشمتون اذیت شد و حالت سرگیجه پیدا کردین تصاویر رو قطع کرده و از منو خارج شوید.
آپدیت 2.3.5 هم به دو صورت آفلاین و آنلاین میتونین انجام بدین. آنلاینش با استفاده از نرم افزار LGMobile update انجام میشه که میتونین ریزه کاری های دقیقش رو از بخش رامهای این گوشی در موبایلستان مشاهده کنید.
منظورتون مکس بوده پسفرق زیادی بین مدل اصلی و مکس نیست...
S II تو بازار 1150 ــه قیمتش و O3D هم 650 ، همون 500 تومن میشه...
برادر الان اونی که تو بازار گیر میاد کدوم مدل هست؟! مکس یا اون یکی؟!
فرق زیادی با هم دارن؟!
این سوال آخر
بحث مالی نباشه: شما اس2 رو پیشنهاد میدید یا اینو؟!
خِـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــلـاص!![]()
من فقط و فقط یک دلیل برای نخریدن ال جی سراغ دارم اونم ساپورت افتضاحش هست و این تنها دلیلی که فروختمش همین بود
اگر اهل رام زدن نیستید و با همون رام رسمی راحتید یکی از بهترین گزینه هاست با این قیمتهای فضایی
اصلشم که همین رام هاست!
با ویندوز 98 که نمیشه از کل برنامه های سیستم کار گرفت!![]()
بحث پول نباشه من S II رو ترجیح میدم...
اما حتی اگه شما پولش رو از تو جوب هم پیدا کرده باشینبه نظر من صرفه با این گوشیه ، اون 500 تومن باقی مونده هم ببرین بدین خیریه
اما ضعف این گوشی همونطور که دوستمون گفت ، Developing ــه ، چه واسه ال جی و چه Developer ها ، که یکی از مهم ترین نکات اندروید هم همینه :|
میشه یکم توضیح بدی؟: دیاما ضعف این گوشی همونطور که دوستمون گفت ، Developing ــه ، چه واسه ال جی و چه Developer ها ، که یکی از مهم ترین نکات اندروید هم همینه :|
کسی هست گوشیشو به طور رسمی (از طریق خود سایت LG) به 2.3 آپدیت کرده باشه ؟
زبان فارسیش میمونه یا می پره ؟ کلا دردسری که نداره مثل این کاستوم رام ها ؟
اگه آموزش تصویریشم کسی داشته باشه ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)