تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 77 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 762

نام تاپيک: تجربیات خرید از فروشگاه دیجی کالا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

فقط کافیه به عنوان مثال همین امروز قیمت یک هارد اکسترنال WD My Passport Ultra 1tb را در فروشگاه دیجی کالا با فروشگاه کیمیا آنلاین مقایسه کنید تا متوجه عمق فاجعه بشید... قیمت دیجی 255 و قیمت کیمیا 229 ، 26 هزار تومن اختلاف قیمت برای یک هارد...!!!
    تجربه خرید از کیمیا رو ندارم
    ولی چون سابقه ذهنی خوبی از دیجی دارم ترجیح میدم حتی یه کم گرونتر بخرم ولی از دیجی بخرم
    مگه اینکه خلافش بهم ثابت شه و روزی روزگاری کلاه برداریش برام اثبات شه
    در حال حاضر به نظر من مشکل این سایت همون قیمت گذاریه
    با توجه به رقابتی ام که بین سایتها وجود داره اگه قیمت این هارد پایین تر باشه مطمئنن کمترش میکنن چون میدونید که دیجی قبلا انقدر گسترده نبود یخچال و ماشین لباسشویی و اینا نداشت و فقط همون لوازم دیجیتال مخصوصا موبایل رو متمرکز بود بهش ولی الان که وارد زمینه های دیگه شده یه کم کنترلش از دستشون خارج شده به هر حال پر فروش ترین فروشگاه اینترنتیه ( طبق گفته تلویزیون) و مدیریتش هنوز نتونسته در حد عالی عمل کنه و هر لحظه به روز باشه به همین دلیل بعضی وقتا این قیمت گذاریاش اینور اونور میشه که ایشاالله اینم رفع شه
    فقط دوستان برای خرید عجله نکنن مخصوصا اگه کالایی موجود نبوده و یهو موجود شد فورا اقدام به خرید نکنن مگه اینکه از قیمتش مطمئن باشن

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فقط کافیه به عنوان مثال همین امروز قیمت یک هارد اکسترنال WD My Passport Ultra 1tb را در فروشگاه دیجی کالا با فروشگاه کیمیا آنلاین مقایسه کنید تا متوجه عمق فاجعه بشید... قیمت دیجی 255 و قیمت کیمیا 229 ، 26 هزار تومن اختلاف قیمت برای یک هارد...!!!

سیستم تضمین قیمت دیجیکالا را تا به حال کسی امتحان کرده؟

اینکه میگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . d igikala.com/Page/Best-Price-Guarantee

بعد حمل و نقل کیمیا آنلاین مجانی است؟

قبل از عید دیجیکالا همین هارد را در فروش ویژه اش 180 هزار تومان میفروخت!

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

دوستان اصلا تلویزیون از دیجی کالا نخرید گرون میده و تمام تی وی هاش ویترینی هستند در این شک نکنید./به گفته نمایندگی سامس.نگ دیجی کالا از شون تی وی های ویترینی را با قیمت پایین تر میخره و در نتیجه با قیمت کمتر هم میفروشه اما حالا نمایندگی های سامسونگ خوب یاد گرفتن چطور حال این سایت کلاهبردار بگیرن.

4. 2 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض

سیستم تضمین قیمت دیجیکالا را تا به حال کسی امتحان کرده؟

اینکه میگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . d igikala.com/Page/Best-Price-Guarantee

بعد حمل و نقل کیمیا آنلاین مجانی است؟

قبل از عید دیجیکالا همین هارد را در فروش ویژه اش 180 هزار تومان میفروخت!
    عزیز به جای سفسطه کردن یک جواب منطقی به من بده...

در بازاری که حتی 2-3 هزار تومن تفاوت قیمت هارد ، مشتری را فراری میدهد دیجی کالا به چه حقی این همه داره گرون میده ؟

این 180 که شما میفرمایید هم برای هاردهای Element این مدل بود نه هاردهای Ultra متاسفانه خیلی از کاربران فرق این دو مدل را نمیدانند و اکثرا با هم یکی تلقی میکنند در حالی که مدل Elements حدود 25 هزار ارزون تره...

سیستم تضمین قیمت دیجیکالا چه نفعی برای مشتری داره وقتی این همه گرون تر از قیمت کف بازار داره میفروشه ؟

حمل و نقل دیجی هم فقط برای کالاهای بالاتر از 100 تومن رایگانه اونم فقط در تهران... برام جالبه آیا هزینه ارسال با پیک یک بسته کوچک همانند هارد اکسترنال در تهران باید 26 هزار تومن باشد ؟

این دو قیمت را مقایسه کنند کاربران محترم و خود نتیجه گیری کنند :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و

Last edited by amin fear; 17-04-2015 at 11:38.

6. 2 کاربر از amin fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

عزیز به جای سفسطه کردن یک جواب منطقی به من بده...

در بازاری که حتی 2-3 هزار تومن تفاوت قیمت هارد ، مشتری را فراری میدهد دیجی کالا به چه حقی این همه داره گرون میده ؟

این 180 که شما میفرمایید هم برای هاردهای Element این مدل بود نه هاردهای Ultra متاسفانه خیلی از کاربران فرق این دو مدل را نمیدانند و اکثرا با هم یکی تلقی میکنند در حالی که مدل Elements حدود 25 هزار ارزون تره...

سیستم تضمین قیمت دیجیکالا چه نفعی برای مشتری داره وقتی این همه گرون تر از قیمت کف بازار داره میفروشه ؟

حمل و نقل دیجی هم فقط برای کالاهای بالاتر از 100 تومن رایگانه اونم فقط در تهران... برام جالبه آیا هزینه ارسال با پیک یک بسته کوچک همانند هارد اکسترنال در تهران باید 26 هزار تومن باشد ؟

این دو قیمت را مقایسه کنند کاربران محترم و خود نتیجه گیری کنند :

و

چه جواب منطقی ای میخواهی؟! خب داره گران میفروشد. در این مورد که حرفی نداریم.

من دو تا سوال پرسیدم: سیستم تضمین قیمت دیجیکالا و اینکه کیمیا آنلاین حمل و نقل رایگان دارد یا نه. از شما هم نپرسیدم، از دوستانی پرسیدم که از این دو سایت خرید کردند.

اصلا شما سیستم تضمین قیمت را خواندی؟ چه ربطی به کف قیمت بازار داره. در سیستم تضمین قیمت، اگر شما ثابت کنی که جنسی را جای دیگر ارزانتر میدهد، میتوانی اضافه پول پرداختی را از دیجیکالا پس بگیری.
    من سوال پرسیدم که کسی این کار را کرده یا نه؟

ضمن اینکه خود من هم باشم حاضر نیستم چیزی را گرانتر بخرم. این هارد را الان دیجیکالا گران میفروشد و اگر بخواهم ازش نمیخرم، پایین تر از قیمت کیمیا آنلاین هم بگردی در بازار میتوانی این هارد را تهیه کنی.

حتی اگر 11 دیجی بن دیجیکالا هم در نظر بگیری که میشه 11 هزار تومان، باز هم گرانتر از بازار است.

اما تا حالا هم خیلی چیزها را در زمان تخفیف ویژه ارزانتر از بازار از دیجیکالا خریدم.
    مثلا همین امروز تبلت ASUS FE 375 را دیجیکالا 589 قیمت زده. در حالیکه کف قیمت بازار رضا و ایران 600 هزار تومان بود.

ضمنا قبل از عید، همین هارد WD My Passport را 180 هزار تومان میداد نه Element.
    ضمن اینکه شما همان element را هم هیچ جایی 180 هزار تومان پیدا نمیکنی.

در مورد پیک هم یک بار از میدان ولی عصر تا آزادی برایم یک بسته آوردند، 10 هزار تومان پول پیک دادم. بسته ی کوچکی هم بود. دیجیکالا بابت حمل زیر 100 هزار تومان، 4500 میگیره.
    دیجیکالا الان در چندین شهر ارسال رایگان برای کالاهای بالای 100 هزار تومان داره و فقط تهران نیست. کرج و اصفهان و رشت و ... هم ارسال رایگان دارد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان اصلا تلویزیون از دیجی کالا نخرید گرون میده و تمام تی وی هاش ویترینی هستند در این شک نکنید./به گفته نمایندگی سامس.نگ دیجی کالا از شون تی وی های ویترینی را با قیمت پایین تر میخره و در نتیجه با قیمت کمتر هم میفروشه اما حالا نمایندگی های سامسونگ خوب یاد گرفتن چطور حال این سایت کلاهبردار بگیرن.
    بالاخره گران میده یا ارزان میده؟!!!

شما اول گفتی گران میدهد، بعد میگی پشت ویترینی است و ارزان میفروشه.

بعد دقیقا میره داخل نمایندگی و میگه من از دیجیکالا آمدم تلویزیون های پشت ویترینی شما را بخرم؟!!!

رفیق خودم نمایندگی سام سرویس کرج را دارد. هیچوقت چنین حرفی ازش نشنیدم.

معلومه که کاسبی برخی نمایندگان کساد شده!

یک مورد هم بگویم که قبل از عید یکی از دوستان تلویزیون LG از دیجی گرفت. پشت ویترینی هم نبود و کاملا نو و سلفون پیچی شده بود. اتفاقا در خود سایت گلدیران یک قسمت مخصوص برای ثبت اطلاعات خریداران تلویزیون از دیجیکالا و هایپر استار گذاشته بودند برای دریافت مبلغ جایزه خریدشان که مربوط به جشنواره تمام عیار lg میشد.

یعنی خود LG دیجیکالا را بعنوان یکی از توزیع کنندگان اصلی اش میشناسد.

یک سوال دیگر، الان همان نمایندگی ها دقیقا چطوری حال این سایت را گرفتند؟ ارزانتر میفروشند؟!

9. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اتفاقا ماه پیش یه تی وی خریدم ازش ولی به نظر نمیومد ویترینی باشه
    فقط رو کارتن تی وی آرم هواپیمایی ماهان و شهر مشهد و این چیزا بود که جالب بود برام ولی کارتن تک چسب و پلمپ بود

11. 2 کاربر از boose_bar_khoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

بالاخره گران میده یا ارزان میده؟!!!

شما اول گفتی گران میدهد، بعد میگی پشت ویترینی است و ارزان میفروشه.

بعد دقیقا میره داخل نمایندگی و میگه من از دیجیکالا آمدم تلویزیون های پشت ویترینی شما را بخرم؟!!!

رفیق خودم نمایندگی سام سرویس کرج را دارد. هیچوقت چنین حرفی ازش نشنیدم.

معلومه که کاسبی برخی نمایندگان کساد شده!

یک مورد هم بگویم که قبل از عید یکی از دوستان تلویزیون LG از دیجی گرفت. پشت ویترینی هم نبود و کاملا نو و سلفون پیچی شده بود. اتفاقا در خود سایت گلدیران یک قسمت مخصوص برای ثبت اطلاعات خریداران تلویزیون از دیجیکالا و هایپر استار گذاشته بودند برای دریافت مبلغ جایزه خریدشان که مربوط به جشنواره تمام عیار lg میشد.

یعنی خود LG دیجیکالا را بعنوان یکی از توزیع کنندگان اصلی اش میشناسد.

یک سوال دیگر، الان همان نمایندگی ها دقیقا چطوری حال این سایت را گرفتند؟ ارزانتر میفروشند؟!
    دقت نکردی من چی گفتم!قبل از عید میخواستم یه تی وی سامسونگ بگیرم قیمت دیجی 2800 بود ولی نمایندگی سامسونگ 2550میداد یعنی 250 تومن اختلاف قیمت!قبلانا دیجی کالا قیمت را ارزانتر از نمایندگی ها میداد اونم با دوز کلک .همیشه واسه خودم جای سوال بود چطور میشه نمایندگی یه شرکت معتبر مثل سامسونگ قیمتش از یه سایت فروشگاهی بیشتر باشه!احمق نیستن بازار خودشون را به یه سایت فروشگاهی بدن.
    درمورد هارد هم با دوستان موافقم دوستم سه شنبه یه هارد وسترن دیجتال الترا از بازار به قیمت 240 تومن تهیه کرد ولی دیجی کالا همونو 265 میداد!!!حالا بازم بیا دفاع کن .نمیدونم چرا تعصب داری به این سایت؟در ضمن من در مورد سامسونگ گفتم نه ال جی پس قاطی نکن.
    خودم در گذشته اعتقادم این بود خرید از سایتا فروشگاهی به منفعته اما حالا میبنم نه منفعته بلکه باعث ضرره و کلفت شدن همیچن سایتایی میشه .در کل خرید از بازار بهتر از همیچین سایتایی است چون کالایی را بخوای بگیری مطمینن قیمتش کمتر از سایت دیجی کالا خواهد بود.این سایت بیشتر به درد روستایی ها و شهرهای کوچیک است البته اگه هزینه پست به صرفه رفتن به شهرهای بزرگ.

13. 2 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من از این سایت دفاع نکردم، نظراتم را گفتم. در مقابل صحبتی که از نمایندگان نقل کردی هم موضع گرفتم، چون حرف بی منطقی بود.

بعضی وقت ها چیزهایی از یه سری فروشنده دیده میشود که آدم را مجبور میکند بدون روبرو شدن با فروشنده ها خرید کند.
    از جمله همین دروغ هایی که سر هم میکنند و مثلا میگویند که فلانی جنس تقلبی میفروشد و فقط من هستم که جنس واقعی میفروشم!
    یک زمان برای موبایل این حرف را میزدند و یکی از دوستان گفته بود که موبایل فروش ها میگویند که دیجیکالا، موبایل های دست دوم و ... میفروشد، الان هم سر تلویزیون، پس فردا هم سر چیز دیگر.
    بنظرت این حرفها عجیب نیست؟

همانطور که گفتم دوستم نمایندگی سام سرویس دارد. نمایندگی ها یک کف قیمت دارند که نمیتوانند از آن کمتر بفروشند. بعد بنا به انصاف فروشنده مقداری اضافه میکنند و میفروشند. از یه قیمتی هم نمیتوانند بالاتر بدهند.

خودم و دوستانم بارها از این دوستم خرید داشتیم و هر بار هم بنا به مدل تلویزیون حدود 100 الی 250 هزار تومان ارزانتر از قیمت برچسب، تلویزیون خریدیم.
    پس نمایندگی ها هم آنچنان که میگویی معتبر نیستند. شما در همین خیابان جمهوری بگرد، ببین با چه قیمتی میتوانی جنسی را تهیه کنی. یک رنج قیمت داره که به انصاف فروشنده بستگی دارد و چانه زنی شما.

برای سام سرویس فروش کالایش مهم است نه اینکه نمایندگی اش بفروشد و یا سایت.
    همانطور که بعضی واردکنندگان، رسما سایتهای اینترنتی را جز فروشندگانش قبول کردند و در سایتشان هم این موضوع را اعلام کردند.

یک نکته دیگر هم بدانی بد نیست و آن اینکه نمایندگی ها بابت فروششان یه جورایی پورسانت میگیرند، یعنی نمایندگی ای که بیشتر بفروشد اعتبارش بیشتر میشود.
    در زمان راکد شدن بازار، نمایندگی ها حتی به همدیگه جنس میفروختند تا فروششان صفر نباشد! بهمین خاطر ناچارند که خیلی چیزها بگویند تا بالاخره مشتری را راضی به خرید کنند. مثلا اینکه اگر در فلان سایت ارزانتر است، بخاطر این است که کالایش دست دوم است.

ولی چرا باید این حرف ها را باور کنیم؟

ضمنا، دیجیکالا ارتباط مستقیم با برخی واردکنندگان و نمایندگان دارد. از جمله نمایندگی سازگار ارقام، سام سرویس و گلدیران و ... .
    بهمین خاطر جنس را مستقیم از نمایندگان خریداری میکند.

---------

هارد را هم که گفتم دیجی گران میفروشد.
    دیجیکالا فقط در زمان فروش ویژه بعضی کالاهایش قیمتش از بازار کمتر است.

همین الان سایت بامیلو هم داره این هارد را ارزانتر میفروشد.

------------

تمام تی وی هاش ویترینی هستند در این شک نکنید
    شما هم کلی صحبت کردی. گفتی تمام تلویزیون هایش پشت ویترینی است! من هم کلی گفتم و مثال از LG زدم.
    تا حالا خودم و دوستانم سامسونگ از این سایت نخریدند، چون همه را به همان دوستم که نمایندگی دارد معرفی میکنم که از همه جا ارزانتر جنسشان را تهیه کنند.

بهمین خاطر از LG مثال زدم.

15. 2 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

همین تی وی که من بالا گفتم و 400 تومن از نمایندگی ارزونتر داد دیجی
    ضمنا من فکر میکنم نمایندگی قیمتاش معمولا بیشتره
    در مورد گوشی که اینجوریه
    مثلا نمایندگیه مایکروتل میری میبینی یه گوشی رو از فلان مغازه با همون گارانتی و مشخصات گرونتر میده
    به نظر من نمایندگی قیمتاش از همه جا کمتر نیست و معمولا بیشتره

17. این کاربر از boose_bar_khoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •