من دانلود کردم 6 ساعت طول کشید ولی ارزششو داشت
حداقل سیستم مورد نیاز بازی:
Intel Processor
-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AMD Processor
-
Nvidia Graphics Card
-
ATI Graphics Card
-
RAM (Memory)
-
4 GB
Hard Disk Space
-
11 GB
Direct X
-
11
فعلا زیاد جدی نگیر اینارو !!![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 20-04-2011 at 07:03.
جوک سال 2011 بود دیگه.اخه همچین سیستمی به راحتی میتونه Crysis 2 رو اجرا کنه اخه چه به برسه به این بازی درسته فیزیک قوی داره اما به هیچ وجه از لحاظ گرافیکی قابلقیاس نیستن
.و اما مهم تر از همه این 4 گیگ رم
.تاحالا هیچ بازی 2 گیگ بیشتر نخواسته این هم شوخی باحالی بود
.در کل تا خود DICE تاید نکرده همش چرنده
![]()
این چند روز سرعت اینترنتم خراب بود (8Kb/s دانلود) و نتونستم دمو 12 Min رو نگاه کنم... ولی امروز بالاخره دانلودش کردم!
خوب دمو که معلومه تکمیل شده ی تریلر های قبلی هست و به خاطر همین کمی تکراریه... ولی خوبه و میشه روش حساب کرد.
گرافیک بازی عالیه! ولی اون طور نیست که منتظر یک انقلاب یا تحول باشیم... مثل Crysis 2 هست که قویترین گرافیک رو داشت ولی آن چنان خارق العاده نبود! اما نسبت به عناوین دیگه شاهکاره! مخصوصا تخریب پذیری+ فیزیک+ نور و سایه ها...
البته شاید هنوز همون نسخه کامل نشده هست و شاید بعدا قویترم بشه!
گیم پلی هم خوبه و کاملا سری MW رو هدف گرفته!
جنگ ها سریع شروع میشن و روندی مناسب دارن.
سیستم تیر اندازی هم ظاهرا دلنشین هست (بر خلاف MoH) و حس تیراندازی رو به خوبی منتقل میکنه.
(او یارو "کثافت" هم عجب کتکی خورد!)
صداگذاری هم عالیه و مخصوصا افکت ها خوب کار شدن.
امیدوارم موزیک زیبایی هم داشته باشه... این جا که زیاد شنیده نمیشد.
چیزی که برای من (و مطمئنا بسیاری از دوستان) مهمه مرحله های تهران هست ...واقعا منتظرم ببینم تهران رو چه شکلی در آوردن!امیدوارم واقعا تهران باشه و مثل شهر های عراق و ... نساخته باشن!
موفق باشید.
حق با شماست , همچین حداقل سیستمی خیلی ها رو از خرید بازی نا امید میکنه , با همچین حداقلی به هیچ وجه نمیتونه با نفوذ و سایه سنگین cod مبارزه کنه , شما در نظر بگیر سری بازی های COD به راحتی روی سیستم های مختلف اجرا میشه و دقیقا بهمین دلیل مشتری زیادی داره .
یعنی چی؟
ati 4870 تازه اونم حداقلش است؟یعنی مثلا میشه با اون کارت گرافیک بازیو رو تنظیمات کم با فریم کم اجرا کرد.چون گفته حداقل سیستم مورد نیاز.اونوقت recommended هم باید احتمالا 5970 باشه
ایجوری میخواد با cod رقابت کنه![]()
از طرف سازنده ها هیچ صحبتی نشده... لطفا خبر رو درست بدین. یه ماه پیش هم همین قضیه تو این تاپیک بودش!!
چند تا سایت اومدن آنالیز کردن که چی میتونه باشه سیستم مورد نیاز بازی...حدسیاته!![]()
دوست عزیز این دوستمون که مشخصات گذاشته نه منبعی واسه سیستم مورد نیاز بازی داره نه با عقل و منطق جور در میاد این مشخصات!پس...کلآ پست ایشون رو جدی نگیرید تا اطلاعات دقیق از منابع معتبر ببینید که فکر نکنم تا ماه آینده مشخص بشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)