دقیقا . . .
اگر بازی مکس پین 2 رو انجام داده باشید . . . در پایان . . . اسم یک نفر ایرانی رو خواهید دید . . .![]()
دقیقا . . .
اگر بازی مکس پین 2 رو انجام داده باشید . . . در پایان . . . اسم یک نفر ایرانی رو خواهید دید . . .![]()
دقیقا . . .
توی Fear و Nfsmw هم ایرانی هست .
بعدشم فکر نکنم بحث اصلی تاپیک این باشه .
توی این قسمت فری راید یه زن هست که در کنار دریا روی یه چوب بسته شده و یه چیزی از آسمون میاد و میزنتش! اونجا رو باید چیکار کنم؟ اگه میشه راهنمایی کنید.
خودتو سریع برسون تا اون موجود بادیه نبرش.سریع برو باید بری اون قفلی که دستشو بسته با تیر بزنی.فکر کنم من رفتم بالا اون تپه سمت چپ.واسه سریعتر رفتنم با ماشیم رفتم دم ساحل.(شدنیه)
از این که جواب دادی ممنون. امروز میرم ببینم میتونم انجامش بدم یا نه.
کمک!!!!!!کمک!!!!!!
من تو مرحله بیستم توی موزه همون مرحله ای که باید سام رو بکشی گیر کردم. همه رو میکشم ولی هر چی میگردم سام رو پیدا نمیکنم
کمک!!!!!!!!کمک!!!!!!!
دوست من لطفا مشخص کیند کدوم بعد از اون مرحله ست. اگه اولشه، برید بالای پله ها، همونجایی که توی کات سین میبینید.
دوست عزیز! در صورتی که طبقه اول باشید و بخواهید از پله ها بالا برید و خودتون رو به طبقه بالایی برسونید. اگه سام ظاهر نشه متاسفانه با یه Bug طرفید ...
این پچ که آدرسش رو میذارم آخرین پچ رسمی این بازی هست که سال 2003 منتشر شده و ایرادات و مشکلات بازی رو برطرف میکنه.
Mafia v1.2 Patch
Size: 17.8MB
Mafia v1.2 Patch Crackکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Size: 848KB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دست شما درد نکنه.از توجهتون ممنونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)