من که بازی کردم گرافیک که به دلم چنگ نزد
میشه لطف کنی اون ماد 600 کیلوبایت گفتی گرافیک بهتر میکنه بدی خوشحال میشم میخوام ببینم چطوری میشه
ممنون
من که بازی کردم گرافیک که به دلم چنگ نزد
میشه لطف کنی اون ماد 600 کیلوبایت گفتی گرافیک بهتر میکنه بدی خوشحال میشم میخوام ببینم چطوری میشه
ممنون
اگه بدنبال گرافیک هستی تو این بازی گرافیک زیادی نداره تعریفای این بازی بخاطر سختی و گیم پلی(وداستان بازی)
خیلی ممنون لطف کردی میرم امتحان کنم![]()
استادای بازی این کاراکتر ما کلش شده مثل گلابی هی بزرگتر میشه تو مرداب سمی اینطور شد چه جوری خوب میشه چون هر کیو میکشی نصف امتیاز میده..
سلام.
پچی چیزی نیست بریزیم دکمه های بازی رو درست نشون بده ؟ (برا من دکمه های xbox نشون میده ، گیج میشم)
میخوام بدونم این با چه امیدی اصن جلو میره!![]()
یه مدت بود خیلی از این بازی مینالیدم اگه یادتون باشه . به شدت میکوبوندم تو سر این بازی . تریلر نسخه دوم رو که دیدم گفتم یه بار دیگه بهش یه شانس بدم و دوباره نصبش کردم . اما الان باید بگم به یکی از بهترین بازی های عمرم تبدیل شده و به شدت این روزا داره دیوونم میکنه .
سه تا سوال داشتم اگه کسی هست جواب بده :
1.نسخه پی سی رو میشه انلاین زد ؟ یادمه رزیدنت 5 هم تحت GFWL بود و یه سریال مجانی پیدا کردم و شد انلاین بزنی . اینم میشه ؟
2.توی بازی یه سری چیزایی هست که نمیدونم قضیه اش چیه ؟ چون مربوط به بحث انلاینه اما توی بازی افلاین هم دیده میشه . مثل summon phantom یا invading . برای مثال یه دفعه وسط بازی یه پیغام اومد که فلان بازیکن invade ات کرد و یه یارو قرمز رنگی حمله کرد و کشتمش . قضیه این چیه ؟
3.یه فایل مربوط به گرافیک بود که مارمولک جان گذاشته بود واسه بهتر شدن گرافیک پی سی . کسی داره واسم اپ کنه ؟
یکی از اونانیی که رو پشتشون تخم حمل می کنن با کرمایی که از پشتشون در میارن نیشت زده باید بری پیش یکی از همونا که کنار daughter of chaos هست که بهت یک egg vermifag میده که اگه بخوریش تخم ها از رو سرت میرن و اگرم خودت داری بازم پبش این بری بهتره چون بعدش میتونی ازش یه جادوی جدید بخری
1منم دنبال آنلاینشم برایpc ولی نفهمیدم میشه یا نه
2تو خود سیر اصلی بازی چند تا lnvader هست که ربطی به آنلاین بودن یا نبودن نداره و اگه در حالت human باشی میان البته فقط یک بار.لیست جاهایی کهinvader هست اینه
depth جای اون قورباغه ها
blithtown تو سم ها
demon ruins
painted world of ariamis جای قبرسون
oolacia township روی پل باریک اول
tomb of the giants
lost lzalth قبل از باس آخر
و چند تا دیگه هم هست فکر کنم
Last edited by aminkhoob; 22-08-2013 at 01:28.
برای برگشت به undead asylum باید تو firelink shrine سوار آسان سور بشی بعد سریع بپری بالای سقف اونجا بعد بری سمت راست و بعد باید یه پرش بزرگ انجام بدی روی یک ستون که یه راهی به بالا داره بعد از پله ها بری بالا یکمی که بری بالا میتونی یه ایتم رو روی یه سقف بزرگ ببینی که همون کلید در قفل توی undead asylum هست که به سمت اون انگشتر ه میره بعد بپری پایین و دوباره بری تو آسان سور و همین راه رو تکرار کنی ولی این دفعه ا ز پله ها بالاتر بری که به لانه ی کلاغه برسی بعد اونجا یه گزینه داره که اگه بزنی ادای تخم مرغ رو در میاری بعد باید یکمی صبر کنی البته یکمی طولانیه و بعد کلاغه می برت
Last edited by aminkhoob; 19-07-2013 at 16:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)