تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 43 اولاول ... 25313233343536373839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 430

نام تاپيک: Dark Souls

داره خودمونی میشه msf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بازی رو با تاخیر بسیار زیاد، تازه الان شروع کردم!
    یکی از فوق العاده ترین، یونیک ترین و چالش برانگیزترین بازی هایی هست که تا به حال انجام دادم و به نظرم واقعآً بازی بی نقصی هست.

تا الان تمام Knightـهایی که بهشون برخوردم رو کشتم، شمشیر Drake رو گرفتم، Red Dragon رو کشتم و سعی کردم تمام سوراخ سمبه های بازی رو بگردم...
    تقریباً فکر میکنم اوایل بازی هستم(بعد از مینی باس ـه One legged Demon) و بازی شدیداً داره بهم کیف میده.

گرافیک بازی به لطف یه مادـه 600 کیلوبایتی از این رو به اون رو میشه و تقریباً ایرادی بهش وارد نیست.
    صداگذاری بازی هم خیلی عالیه و یه جو خاصی رو بازی حاکم کرده، حالت حرف زدن شخصیت ها هم خیلی باحاله! یه جور خاصی هست کلاً !!
    سیستم آنلاین بازی هم واقعاً جالبه، حتی موقعی که داری تک نفره بازی میکنی، با دیدن پیغام های روی زمین حس خوبی بهت دست میده و یه جورایی انگار آدم اونقدر هم تنهای تنها نیست D:
    Invade شدن ها هم لذت خاصی داره :| :| :| !!
    کو-آپ ـش هم که ما بازی کردیم کیف داد و خوب بود.
    در مورد داستان بازی چیزی نمیتونم فعلاً بگم! یه حالت گنگ ـی داره که حداقل من یکی دارم ازش لذت میبرم : )
    این هم یه عکس همینجوری D:

من که بازی کردم گرافیک که به دلم چنگ نزد
    میشه لطف کنی اون ماد 600 کیلوبایت گفتی گرافیک بهتر میکنه بدی خوشحال میشم میخوام ببینم چطوری میشه
    ممنون

داره خودمونی میشه azaramir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه بدنبال گرافیک هستی تو این بازی گرافیک زیادی نداره تعریفای این بازی بخاطر سختی و گیم پلی(وداستان بازی)

3. 2 کاربر از azaramir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

من که بازی کردم گرافیک که به دلم چنگ نزد
    میشه لطف کنی اون ماد 600 کیلوبایت گفتی گرافیک بهتر میکنه بدی خوشحال میشم میخوام ببینم چطوری میشه
    ممنون
    بفرمایید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 4 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه msf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

استادای بازی این کاراکتر ما کلش شده مثل گلابی هی بزرگتر میشه تو مرداب سمی اینطور شد چه جوری خوب میشه چون هر کیو میکشی نصف امتیاز میده..

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام.

پچی چیزی نیست بریزیم دکمه های بازی رو درست نشون بده ؟ (برا من دکمه های xbox نشون میده ، گیج میشم)

داره خودمونی میشه S.Windrunner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

میخوام بدونم این با چه امیدی اصن جلو میره!

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یه مدت بود خیلی از این بازی مینالیدم اگه یادتون باشه . به شدت میکوبوندم تو سر این بازی . تریلر نسخه دوم رو که دیدم گفتم یه بار دیگه بهش یه شانس بدم و دوباره نصبش کردم . اما الان باید بگم به یکی از بهترین بازی های عمرم تبدیل شده و به شدت این روزا داره دیوونم میکنه .

سه تا سوال داشتم اگه کسی هست جواب بده :
    1.نسخه پی سی رو میشه انلاین زد ؟ یادمه رزیدنت 5 هم تحت GFWL بود و یه سریال مجانی پیدا کردم و شد انلاین بزنی . اینم میشه ؟
    2.توی بازی یه سری چیزایی هست که نمیدونم قضیه اش چیه ؟ چون مربوط به بحث انلاینه اما توی بازی افلاین هم دیده میشه . مثل summon phantom یا invading . برای مثال یه دفعه وسط بازی یه پیغام اومد که فلان بازیکن invade ات کرد و یه یارو قرمز رنگی حمله کرد و کشتمش . قضیه این چیه ؟
    3.یه فایل مربوط به گرافیک بود که مارمولک جان گذاشته بود واسه بهتر شدن گرافیک پی سی . کسی داره واسم اپ کنه ؟

11. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aminkhoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

استادای بازی این کاراکتر ما کلش شده مثل گلابی هی بزرگتر میشه تو مرداب سمی اینطور شد چه جوری خوب میشه چون هر کیو میکشی نصف امتیاز میده..
    یکی از اونانیی که رو پشتشون تخم حمل می کنن با کرمایی که از پشتشون در میارن نیشت زده باید بری پیش یکی از همونا که کنار daughter of chaos هست که بهت یک egg vermifag میده که اگه بخوریش تخم ها از رو سرت میرن و اگرم خودت داری بازم پبش این بری بهتره چون بعدش میتونی ازش یه جادوی جدید بخری
    یه مدت بود خیلی از این بازی مینالیدم اگه یادتون باشه . به شدت میکوبوندم تو سر این بازی . تریلر نسخه دوم رو که دیدم گفتم یه بار دیگه بهش یه شانس بدم و دوباره نصبش کردم . اما الان باید بگم به یکی از بهترین بازی های عمرم تبدیل شده و به شدت این روزا داره دیوونم میکنه .

سه تا سوال داشتم اگه کسی هست جواب بده :
    1.نسخه پی سی رو میشه انلاین زد ؟ یادمه رزیدنت 5 هم تحت GFWL بود و یه سریال مجانی پیدا کردم و شد انلاین بزنی . اینم میشه ؟
    2.توی بازی یه سری چیزایی هست که نمیدونم قضیه اش چیه ؟ چون مربوط به بحث انلاینه اما توی بازی افلاین هم دیده میشه . مثل summon phantom یا invading . برای مثال یه دفعه وسط بازی یه پیغام اومد که فلان بازیکن invade ات کرد و یه یارو قرمز رنگی حمله کرد و کشتمش . قضیه این چیه ؟
    3.یه فایل مربوط به گرافیک بود که مارمولک جان گذاشته بود واسه بهتر شدن گرافیک پی سی . کسی داره واسم اپ کنه ؟
    1منم دنبال آنلاینشم برایpc ولی نفهمیدم میشه یا نه
    2تو خود سیر اصلی بازی چند تا lnvader هست که ربطی به آنلاین بودن یا نبودن نداره و اگه در حالت human باشی میان البته فقط یک بار.لیست جاهایی کهinvader هست اینه

depth جای اون قورباغه ها
    blithtown تو سم ها
    demon ruins
    painted world of ariamis جای قبرسون
    oolacia township روی پل باریک اول
    tomb of the giants
    lost lzalth قبل از باس آخر
    و چند تا دیگه هم هست فکر کنم
    Last edited by aminkhoob; 22-08-2013 at 01:28.

13. 2 کاربر از aminkhoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aminkhoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

سلام داداش چه جوری میشه برگشت undead asylumمیخوام اون انگشتر که رو اب میشه راه رفتو بردارم
    برای برگشت به undead asylum باید تو firelink shrine سوار آسان سور بشی بعد سریع بپری بالای سقف اونجا بعد بری سمت راست و بعد باید یه پرش بزرگ انجام بدی روی یک ستون که یه راهی به بالا داره بعد از پله ها بری بالا یکمی که بری بالا میتونی یه ایتم رو روی یه سقف بزرگ ببینی که همون کلید در قفل توی undead asylum هست که به سمت اون انگشتر ه میره بعد بپری پایین و دوباره بری تو آسان سور و همین راه رو تکرار کنی ولی این دفعه ا ز پله ها بالاتر بری که به لانه ی کلاغه برسی بعد اونجا یه گزینه داره که اگه بزنی ادای تخم مرغ رو در میاری بعد باید یکمی صبر کنی البته یکمی طولانیه و بعد کلاغه می برت
    Last edited by aminkhoob; 19-07-2013 at 16:40.

15. 2 کاربر از aminkhoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •