دوست عزيز اگه لپتاپ قويتر از ايسوس اس ان بخواي در حال حاضر فقط دل 502 هستش كه موقع خريد حتما برو تو دل سرويس تگ ادرسش رو گذاشتم اگه سفارش كانادا بود بي معطلي بخرش و اگه جاي ديگه اي به غير از اروپا بود نگير ايشالا فنش واست بچرخه![]()
دوست عزيز اگه لپتاپ قويتر از ايسوس اس ان بخواي در حال حاضر فقط دل 502 هستش كه موقع خريد حتما برو تو دل سرويس تگ ادرسش رو گذاشتم اگه سفارش كانادا بود بي معطلي بخرش و اگه جاي ديگه اي به غير از اروپا بود نگير ايشالا فنش واست بچرخه![]()
نه فقط dvd writer
usb هم فقط 2 و1
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
ممنون
1300
+30 تومان گارانتی شرکتی(یک ماه تعویض +11 ماه تعمیر!)
دوست عزیز اخه حیف نیست سیستمی با این کانفیگ و قترتمندی usb3 نداشته باشه
به هر حال اگه 10 برابر سرعت نداشته باشه از usb2 سرعتش بیشتره![]()
شما اون تفاوت را احساس نمی کنید.حداقل تا 2-3 سال دیگه.نوشته شده توسط faramarz_fireboy20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علت: در مورد فلشها و مموری کارد ها و ... که حتی نمتونند پهنای باند usb 2 را تامین کنند.
در مورد هارد اکسترنال هم سرعت رایت تفاوتی نمیکنه ولی توی هارد دوربالا سرعت رید بهبود پیدا میکنه اونهم حداکثر در حد 10 مگ در ثانیه. در مورد هارد ssd هم فعلا خیلی گرون در میاد که شما باید اینهم در نظر بگیرید که مثلا هارد اکسترنال ssd دارید ولی هارد لپ تابتون معمولیه پس اونم فرقی نمیکنه.فعلا تا فراگیر نشدن تولید هارد ssd .
usb3 چیزی نیست که جزو فاکتورهای تصمیم گیری به حساب بیاد کما اینکه تکنولوژی سال 2008 ساخته شده و تازه الان شروع به پیشرفت کرده.![]()
من خودم ام اس اي دارم 620 ، اما خيلي با سرعته پورت يو اس بي 3 فوق العاده هست اما اگه هم نبود به مشكلي بر نميخوردم اين بيشتر جز اپشن لپتاپه نه جز كانفيگي كه كارايي اونو زياد كنه
دوستان عزیز کسی از asus مدل دیگیی رو سراغ نداره
من کم کم داره صبرم تموم میشه(تا اخر هفته)
نظرتون راجع به y560 lenovo یا hp dv-6090 چیه؟(msi,dell نمیگیرم)
اگه مدل دیگه یی از asus باشه در حد n53sn-sv تا 1.600 هم میتونم بدم(ققط برای asus)
در حدش نيست نگرد ما گشتيم نبود!! اما از اون قويتر همين hp كه خودت گفتي هست
بهتر تا چند روز صبر کنیم تا ببینیم چه مدل های دیگه میاد
دوست عزيز چيزايى مثل نوع وبكم، usb3 و … انتخابى هستند و ممكنه باشن يا نباشن.نوشته شده توسط faramarz_fireboy20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اين مدلى كه اين فروشگاه داشت نبودن
n53sv new revision با گارانتی سازگار هست منتها usb3 نداره و full hd هم نیستنوشته شده توسط faramarz_fireboy20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)