تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 36 اولاول ... 25313233343536 آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 353

نام تاپيک: ****عشق من (شورلت ایمپالا 1973)****

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

توی این سایت عضو شو.هیچ وقت عکس هات هم پاک نمیشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام.
    عکسهای داشبورد:

4. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب حجازي، از رادياتور بخاري عكس گرفتين؟ اصليه يا ايراني؟
    خيلي دوست دارم بدونم دليل سرد بودن بخاري چي بوده؟ چون بدجوري دنبال راه حل براي بخاري نوا هستم كه با اينهمه دردسر كه براش داشتم و راديات ايراني گرفتم، اصلا گرم نيست و فقط اسم بخاري رو داره.
    البته ميدونم مشكل مال من از همون راديات ايرانيه و تا اصلي نباشه درست نميشه اما ممكنه اين تعميركار ترفند يا راه حل خوبي بلد باشه و منم استفاده بكنم.

6. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام کامارو جان راستش هنوز رادیاتور بخاری رو باز نکردم ولی تو همین چند روزه این کار رو انجام میدم.
    راستی باطری سازه گفت اگه رادیاتورت سوراخ باشه باید یه دونه ایرانی بگیری بندازی روش بعد بهش گفتم گرماش کمتر میشه ؟گفت نه فرقی نمیکنه.
    حالا منتظر خبر باشید من این آزمایش رو انجام میدم.!

8. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب حجازي فكر نكنم از راديات ايراني جواب بگيرين.
    من همه تستها رو انجام دادم و فقط به اين نتيجه رسيدم كه طراحي راديات ايراني اشتباهه و نميتونه مثل آمريكايي هوا رو گرم بكنه.
    به تعميركار بگيد كه چنين تجربه اي بوده و الان راديات با وجود داغ بودن و البته سالم بودن همه دريچه ها، باز هوا گرم نيست و اصلا كارايي نداره.
    فكر كنم وقتي دوتا راديات رو كنار هم بگذاريد و ببينه متوجه داستان بشه، و البته ازش بپرسيد تا حالا بوده كه با راديات ايراني واقعا گرم بكنه و جواب بده؟ و اگر بله خودتون شخصا بريد و اون ماشين رو چك كنين و مطمئن بشيد چون اگر بستيد و جواب نگرفتين، يه باز و بستن و هزينه اون و كلي اتلاف هزينه و وقت و انرژي روي دستتون ميمونه.

10. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

حق با شماست.
    من هم رادیاتور ایرانی نمیندازم.
    فوقش گه رادیاتور سوراخ بود و نیاز به تعویض داشت یه دونه اصلی سراغ دارم میرم اون رو میخرم.

12. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

رادياتور بخاري رو باز كرديد؟
    اگر امكانش هست قضيه بخاري نوا من رو براي اون تعميركار بگيد، شايد اون بدونه مشكل چيه؟
    منظورم اينكه راه حلي مناسب بدون بازكردن رادياتور و دردسرهاي دوباره، چون راديات ايراني هرچقدر هم كه گرم و داغ باشه بازم اين حرارت رو به هواي عبوري از خودش منتقل نميكنه، يعني فرصت اين انتقال رو پيدا نميكنه.
    اگر بشه در مورد ماشينهاي آمريكايي ديگه كه از راديات ايراني استفاده كردن سوال كنين و ببينين نتيجه گرفتن يا نه، بهتر باشه و اينجوري راحتتر بشه تصميم گرفت نوع ايراني كارآمده يا نه؟

14. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    جناب کامارو به احتمال زیاد فردا رادیات رو باز میکنم.
    امروز رفتم سراغ رادیاتور ساز و ازش در مورد کیفیت رادیاتور بخاری ایرانی پرسیدم.
    گفت رادیاتور اصلی ها عمر زیادی دارن ساختارشون هم فرق داره ولی در نهایت گفت گرماشون با هم فرقی نداره.
    قیمت رادیاتور ایرانی هم بین 70 تا 80 گفت.

کامارو جان شما 2 تا شلنگهای بخاری که به رادیاتور بخاری میرن تست کردید؟منظورم اینه که هر دو داغ میشن؟
    الان از من یکیش داغه و یکی دیگریش کمی داغه.

16. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من بارها تمام سيستم بخاري رو چك كردم.
    امروز هم دوباره همه چيز رو چك كردم و حتي براي اطمينان از اينكه احيانا دريچه هواي بيرون مشكل نداشته باشه، اون رو باز كردم و ديدم كاملا سالمه و با فرمان از داخل اتاق بوسيله وكيوم خودش راحت باز و بسته ميشه.

اون رو در آوردم و تميز كردم، و با استفاده از اين موقعيت ، با دستم دريچه دوم داخل كانال هوا رو هم چك كردم كه اونهم به راحتي توسط ويكوم خودش باز و بسته ميشد.

لوله هاي آب رفت و برگشت به بخاري هم كاملا گرم بود و كاملا بصورت نرم و ارتجاعي درآمده بودن كه نشون ميداد حرارت آب داخل اونها بالا است.حتي قفيس يكي از لوله ها رو كمي شل كردم تا مقداري آب بيرون بياد و مطمئن بشم آب داخل اونها جريان داره كه درست بود و البته حرارت آب خيلي بالا بود و نميشد به اون دست زد.
    ترموستات ماشين 74 درجه است كه دماي موتور رو به حدود نزديك به 80 درجه نگه ميداره.
    باد فن بخوبي به داخل اتاق ميرسيد و از زانويي هوا سمت شاگرد كه باز كردم بازهم همون مقدار هواي ورودي رو ميشد متوجه شد كه داره توسط فن دميده ميشه، و دريچه تنظيم مسير حركت باد از سمت كولر به بخاري هم كاملا سالم بود و كار ميكرد( تمام اينها رو زمان باز بودن يونيت بخاري چند بار چك كردم)زماني كه روي حالت كولر ميگذاشتم باد از سمت راديات بخاري عبور نميكرد و سرد بود، اما وقتي به روي درجه گرم ميگذاشتم بلافاصله كمي هوا گرمتر ميشد و اين نشون ميداد كه دريچه كاملا سالمه و عمل ميكنه( قبلا هم كه باز بود اون رو چك كردم و خيلي خوب كار ميداد و با يه سيم به اهرم دريچه متصل هست.)
    اما در نهايت هواي بخاري اصلا گرماي چنداني نداشت و در بهترين شرايط به حدود 22 درجه ميرسيد كه خيلي كمه، در حاليكه توي كامارو با رادياتور فابريك آمريكايي بخاري اون، خيلي راحت دماي باد بخاري تا حدود 50 درجه و بيشتر هم ميرسيد.
    ماشين چه توي حركت يا در حال توقف هميشه بخاري سرده و اين نشون ميده مشكلي از نظر ورود هواي بيرون به اتاق نيست.
    وقتي به محل نصب رادياتور بخاري توي يونيت دست ميزنم، گرماي اون كاملا مشخصه، اما اصلا نميتونه اين حرارت رو به هواي عبوري از ميان شبكه هاي خودش منتقل بكنه و در نهايت هرجور حساب ميكنم ميبينم مشكل اصلي همين راديات ايراني با طراحي اشتباه اون است.
    كم كم دارم به اين فكر ميافتم كه يه بخاري برقي از يه مدل ماشين ديگه پيدا بكنم و براي اون بگذارم چون ديگه راهي نيست جز تعويض راديات كه در شرايط كنوني با وضعيتي كه هست اصلا به صرفه و منطقي نيست، بخصوص كه بازكردن تمام وسائلي كه بستم كلي دردسر و مشكل داره.
    از تعميركار خودتون بپرسيد الان ماشين امريكايي سراغ داره كه راديات بخاري ايراني نصب كرده باشه و از نظر حرارت واقعا كار بكنه؟
    چون اونها عادتا فقط ميگن بله كار ميده اما هيچوقت به صورت علمي و منطقي كار نميكنن و فقط ميخوان پول بگيرن و يه چندتا پيچ و مهره باز كنن و ببندن و بگن كار كرديم!!
    من مطمئن هستم مشكل اصلي طراحي رادياتور هست و بازهم اگر به عكسهاي اين دو رادياتور دقت كنين كاملا تفاوت اونها رو ميتونين متوجه بشيد.
    نمونه اصلي آمريكايي:

نمونه ايراني ساخت شركت رادياتور ايران:

18. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اتفاقا رادیات بخاری نوای قبلی من هم سوراخ شد (فابریک بود و داخل ماشین رو سریع داغ میکرد) خلاصه وقتی بازش کردیم و خواستیم تعمیرش کنیم رادیاتور ساز گفت قابل تعمیر نیست و ناچارا نمونه ایرانی خریدیم(اون موقع 30 تومان بود سال 86) و تعویض کردیم البته بماند که لوله هاش میزون نبود و در نصب اول نشتی پیدا کرد و دوباره لحیم شد ولی بالاخره نصب شد. جواب کارو میداد ولی یادمه دیرتر گرم میشد و گرمای قوی قبلی رو نداشت ولی اینطور نبود که جواب نده.در کل فکر کنم بشه از اوراقیها سالمش رو خرید حتی شاید بشه با نهایتا 100 تومان یه بخاری کامل با رادیات و دریچه ها پیدا کرد.نوای جدید هم بخاریش رو سرویس کردم ولی تا جایی که یادمه رادیاتور فابریک روشه ولی مشکلش اینه که باد بالا نمیاد (فن هم سرویس شده و داخل محفظه گلگیر و خود بخاری کاملا تمیز و شسته شدش) ولی باد بالا نمیاد و پاشش باد شدیدا کمه!!!

20. 2 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •