دوستان تو مرحله ما قبل آخر اونجایی که توی اتاق یه در هست و یه دریچه بزرگ که وقتی بازش میکنی یه قفس بزرگ میاد بیرون بعد باید با طناب بکشیش تا بخوره به صخره ها هر چی میکشم کشیده نمیشه اصلا طناب زورش نمیرسه
دوستان تو مرحله ما قبل آخر اونجایی که توی اتاق یه در هست و یه دریچه بزرگ که وقتی بازش میکنی یه قفس بزرگ میاد بیرون بعد باید با طناب بکشیش تا بخوره به صخره ها هر چی میکشم کشیده نمیشه اصلا طناب زورش نمیرسه
سلام
ببخشید من اونجا که توی یک ساختمان هست و باد میاد و پنجره رو باید ببندی و یک اهرم رو باید بکشی که یک چوب بره بالا گیر کردم
دقیقا باید جکار کرد؟!
فکر کنم اینجا رو میگی...
اونجا باید اول تک به تک دریچه ها رو باز کنی و با طناب اون گوی رو بکشی که بخوره به ستون ها و بعد هر دو رو باز کنی تا بخوره به ناقوس
نه اصلا گوی نداره
ی اهرم داره که 2تا پنجره بسته میشه و زود بعدش باز میشه
وسط ساختمان هم یک چیزی مثل آسانسورولی از نوع قدیمی هست که با اهرم میره بالا
سلام . بچه ها یه مرحله مخفی هست که میره زیر زمین
4 تا گالن هست باید گالن ها رو پرت بکنی روی یه بالایر آهنی بیاد پایین و بری روش
اونجا موندم . میشه بگین باید چیکار بکنم خودمو برسونم بالا ؟
اول پنجره رو باز کن بعد زود بدو اهرم پیش بالابر رو بچرخون . بعد زود بپر روی سکو بعد بپر روی بالابر
وقتی بالابر رفت جلو بپر روی تکه چوب روی دیوار و ...
دکمه Q رو بزنی نشون میده
Last edited by peyman-yasi; 24-03-2013 at 15:32.
4 تا گالن رو میزارید رو انتها صفحه شیب داری و میرید همونجا گالن ها می ایستید که سطح دیگه بره بالا, سریع میدوید و می پرید و دیوار روبرتون رو با اچار دستی میگیرید
اونجایی که شما گفتین رو رد کردم . اینجا یجای دیگست
عکسشم گذاشتم
وقتی بالابر میاد پایین Q رو میزنم میگه :
Right ... Need to catch it as its rising
دوستان اگر لطف کنند و متن ها و عکس هایی که به هر گونه ای داستان بازی رو لو میده را در اسپویلر بزارند ممنون میشم! خیلی از دوستان هنوز بازی نکردن
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان بازی
Last edited by gap; 24-03-2013 at 16:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)