دوربین های سونی بیشتر این قابلیت رو دارند
همونطور که fokonishi گفت این دوربین و تا جایی که من میدونم دوربینهای کنون این قابلیت رو ندارند.
برای گرفتن عکسهای پانورامای با کیفیت 100% باید با همون روشی که گفتم کار کنید هر چند که روش دیگه ای وجود نداره
دوربین های سونی بیشتر این قابلیت رو دارند
همونطور که fokonishi گفت این دوربین و تا جایی که من میدونم دوربینهای کنون این قابلیت رو ندارند.
برای گرفتن عکسهای پانورامای با کیفیت 100% باید با همون روشی که گفتم کار کنید هر چند که روش دیگه ای وجود نداره
داره عزیز من ،خودم این مود رو دیدم
برین تو حالت SCN اونجا تو منوش حالت پانوراما داره،دوربین های سونی فقط 3 تا عکس رو میتونن ترکیب کنن ،اما این بی نهایت عکس رو
خوب ما دو روزه داریم میگیم منظورمون از اون حالت همین حالته دیگه
میدونی این حالت یه جور راهنماست صرفا
اصلا در دوربین های سونی فقط باید دوربینو بچرخونی و گویا فریمهای حالت فیلمبرداری رو کنار هم قرار میده
ولی مطمئن باش اون حالت فقط راهنماست
برای همین میگفتم این حالت رو بیخیال
منظورت از راهنما چیه ؟![]()
یعنی شما رو راهنمایی میکنه که عکس بعدی رو از کجا بگیرید و عکسها روی هم بیفتند
اقا از اين بحثه بیاین بیرون یکی بگه کدوم برندی جامع ترینه؟ من شنیدم کنون کاملتره اما با این بحسای شما ظاهرا اسیاب داره پشت و رو میشه! این حقیقت رو فراموش نکنید که کارایی های بیشتر با کیفیت خیلی فرق داره... قابلیتهای سونی رو باید نسبت به کیفیتش مورد برسی قرار داد و همینطور برندهای دیگه مثل نیکن و... اما نباید فراموش کرد که هیچ چیزی جای کیفیت رو پر نمیکنه حتی قیمت و قابلیتهای بیشتر...
اینو که میدونم بخدا
شما این رو به من بگو،یعنی نمیشه با استفاده از این حالت عکس پانوراما گرفت ؟؟؟؟؟
بدون استفاده از برنامه های ترکیب عکس نه
یعنی خود دوربین عکسها رو ترکیب نمیکنه
مگه میشه آخه ؟
موبایل من خودش عکس ها رو ترکیب میکنه،اونوقت این ... ؟
جان من اذیت نکنین
اینجا رو ببینین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)