ولی اونطوری که من خبردارم به علت مشکلات مالی بوده(افت سود شرکت Take-two به علت جریانات بازی سن آندریاس که هنوز هم که هنوزه دامنگیرشه و همچنین بن شدن من هانت در چند تا کشور از جمله انگلیس حالا صحت و سقمشو شما بگین که بیشتر اطلاعات دارین)!!!!!!!![]()
ولی اونطوری که من خبردارم به علت مشکلات مالی بوده(افت سود شرکت Take-two به علت جریانات بازی سن آندریاس که هنوز هم که هنوزه دامنگیرشه و همچنین بن شدن من هانت در چند تا کشور از جمله انگلیس حالا صحت و سقمشو شما بگین که بیشتر اطلاعات دارین)!!!!!!!![]()
Last edited by Inter; 04-08-2007 at 23:22.
با سلام
با این سیستمی که تو گفتی سن اندریاس به راحتی اجرا نمیشه حالا چه برسه به IV
به نظر من تو یه دفعه ی دیگه برو اون عکس های IV رو نگاه کن بعد بیا بگو با این سیستم اجرا میشه.
وقتی یه بازی قرار نیست برای pc بیاد براچی براش سیستم مورد نظر مینویسید؟
برای دلخوشی؟ برای رو کمکنی؟ برای امیدوار شدن؟ برای.....؟
تازه این بازی به سال 2008 موکول شد![]()
من در یه مغازه دیدم که بازیGTAIV رامیفروشه 6cdهم بود البته گول این شرکت های ایرانی را نخورید.
بچه ها مطمئنید که تاریخ عرضش به تاخیر افتاده؟
مسشه سایتی که توش این موضوع اعلام شده رو بگین
مزده مزده بلاخره gta iv برای pc تایید شد.
باور ندارین این عکسو ببینین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرتضی جان حالت خوبه؟
اینهم منبع:
شاید میخوان PS3 و X360 با هم بیان.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميدوني اين عكس مال كي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مال زمان بوق الدين دومه...مزده مزده بلاخره gta iv برای pc تایید شد.
اون FAKEي رو كه توي آدرس تصويير نوشته شوده را نميبيني؟ خودش همه چيز رو مشخص ميكنه.
اصلآ گرافيكش رو ببين چقدر زاغارته. بعد اصلآ نشانه اي مبني بر اومدن اين بازي براي PC در اين عكس نيست!
بعد منبعت هم كه اصلآ معتبر نيست.
بازي افتاده براي كوارتر اول سال 2008.بچه ها مطمئنید که تاریخ عرضش به تاخیر افتاده؟
مسشه سایتی که توش این موضوع اعلام شده رو بگی
(از زير مجموعه هاي گيم اسپات هست سايت بالا و بسيار معتبر)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلاممزده مزده بلاخره gta iv برای pc تایید شد.
حرف الکی نزنید. درسته که برای P C میآد ولی این که شما یک عکس کهنه را دستکاری کنید(حداقل انگلیسی مینوشتین اگه کار شماست) اصلا جالب نیست.
اگه یکم انگلیسی یاد دارید حتما فیلم زیر را ببینید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)