دوست عزیز از کجا خریدید چقدر خریدی؟
من نمیدونم m مال کدوم کشوره ولی اصولا بیشتر تلویزیون های پاناdvb-t دارند البته به جز سری R
در مورد وای فای هم وای فای داره ولی فکر کنم برای استفاده ازش باید دانگل داشته باشی
دوست عزیز از کجا خریدید چقدر خریدی؟
من نمیدونم m مال کدوم کشوره ولی اصولا بیشتر تلویزیون های پاناdvb-t دارند البته به جز سری R
در مورد وای فای هم وای فای داره ولی فکر کنم برای استفاده ازش باید دانگل داشته باشی
من از بانه گرفتم 1700 با بلوری سه بعدی پاناسونیک + 2 عینک
من توش چیزی به اسم ----t ندیدم
میتونی راهنمایی کنید کجاست؟
زیرنویس فارسی چطور؟
در مورد ----t چون با منو پاناسونیک 3d زیاد اشنا نیستم نمیتونم کمک کنم اما اینجا دوستانی هستن که بتونن کمکتون کنن
در مورد زیر نویس فارسی شما از usb استفاده می کنید یا از بلوری پلیر نکته بعدی این که اصلا نشون نمیده یا ناخوانا نشون میده؟
هم از usb و هم از بلوری .نشون میده ولی فونتش فارسی نیست.یعنی توش حروف فارسی نیست.
اگه فایل زیر نویس و فیلم جدا باشه که فکر کنم طبیعی باشه چون من خودم این مشکل را با dvd player پاناسونیک دارم وقتی که یک فیلم و فایل زیر نویس جدا باشه یا اصلا زیر نویس را نشون نمیده اگه هم نشون بده حروفش به قول معروف خرچنگ قورباغس و خوانا نیست اگه مشکلتون این باشه من میتونم یه نرم افزار معرفی کنم که زیرنویس را به فیلم میچسبونه و قابل پخش در dvd player میشه
مطمعنی ST30 پلاسما پاناسونیک گرفتی ؟ سایز 43 که نداره .من دیروز تلویزیون Panasonic 43ST30M خریدم.
Last edited by kambiz11000; 27-08-2011 at 19:41.
اشتباه نوشتم
42ST30M
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
اگه لطف کنی برنامه رو بگی ممنون میشم
بد رفته رو مخم این زیرنویسه
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
در مورد فعالسازی ----t کسی اطلاعی نداره؟!!!!!!!!!
بیا این تاپیک کل بحثهای ST30 اومد اینجادر مورد فعالسازی ----t کسی اطلاعی نداره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kambiz11000; 28-08-2011 at 02:15.
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
اگه لطف کنی برنامه رو بگی ممنون میشم
بد رفته رو مخم این زیرنویسه
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
در مورد فعالسازی ----t کسی اطلاعی نداره؟!!!!!!!!![/QUOTE]
این جا میتونی دانلود کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز
میشه یه توضیحی در مورد نحوه استفاده از این برنامه بدی؟
گویا فقط فایل srt رو به sub تبدیل میکنه؟!!!
چطوری میشه زیرنویس رو روی فیلم حک کرد؟
Last edited by nhajis; 28-08-2011 at 13:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)