ینی اشتب نوشته طرف؟
خو EFFECT میشه اثر ...MASS هم میشه جرم بعد MASS EFFECT میشه اثر جرم...
ینی اشتب نوشته طرف؟
خو EFFECT میشه اثر ...MASS هم میشه جرم بعد MASS EFFECT میشه اثر جرم...
نه بحث اشتباه نیست . اسم ها رو ترجمه نمیکنند. به مثال ما نمیگیم مرد خفاشی میگیم بتمن چنین اسم هایی در ترجمه ها تغییر نمیکنند چون یک علامت تجاری هستند![]()
البته به به نظر من اینجا mass معنی جرمو نمیده بلکه شاید به معنی انبوه یا بزرگ باشه.البته در mass relay شاید معنی جرم بده (آزاد کننده و یا پخش کننده جرم) ولی ترجمه مس افکت به اثر جرمی بی معنی خواهد بود.
آها آره درسه....
سلام
پست اول تاپیک رو حسین جان اپدیت کردن
اه ، چقدر بدم میاد از این council ، با این که یکبار جونشون رو نجات دادیم و چندبار بهشون لطف کردیم بازم با شپرد مخالفن
ای کاش توی ME1 نجاتشون نمی دادم ، حالا اگه اینجا هم تاثیر چندانی نداشته باشه بازم خوب بود ، دلم خنک میشد
+
آقا حامد خسته نباشی ، خیلی چیز ها رو من نمیدونستم الان فهمیدم ( چندتا اشکال هم داشت مثلا جای normal و veternal رو اشتباه نوشتی )
در کل
+
من به احتمال زیاد نسخه اورجینال بازی رو میخرم ( اولین بازی اورجینال این مای لایف )
واقعا حیفه ، ما که این همه طرفدار این بازی هستیم نسخه کپی رو بازی کنیم
کاش از نسخه ME1 به این فکر می افتادم
BioWare
Mass Effect
ب نظر من پیازداغشو زیاد کردن...Normal کجا veteran کجا! زمین تا آسمون با هم فرق میکنن...
من الان برا پایان بازی خیلی خیلی تو ذهنم برنامه و تیتراژو این جور چیزها ریختم : دی
مثلا فرض کنید ما بتونیم همه نژاد هارو با خودمون متحد کنیم یکی دو تاش مخالف باشن بعد اخر سر که به ریپرها حمله میکنیم مثلا فرض کنید
تو تنگنا موندیم و راه بازگشتی نیست و نا امیدی و مرگ د رانتظارمون هستش........... یهو مثلا یکی دو نژاد قوی از راه میرسن که ابراز مخالفت کرده بودن و جبهه ما روحیه میگیره جنگ شدت مییگره ......و پیروزی مال ما میشه
هر چه قدر به عمق این بازی میری بیشتر دیوانه میشی.....
Last edited by Layken; 01-01-2012 at 20:59.
تصور کنید چ آهنگ حماسی میخواد بین جنگ وجود داشه باشه.....!
از این کلیشه ها اگه تو بازی پیاده کنن واقعا نا امید میشم یه جورایی حالم بهم می خوره ازشمثلا فرض کنید ما بتونیم همه نژاد هارو با خودمون متحد کنیم یکی دو تاش مخالف باشن بعد اخر سر که به ریپرها حمله میکنیم مثلا فرض کنید
تو تنگنا موندیم و راه بازگشتی نیست و نا امیدی و مرگ د رانتظارمون هستش........... یهو مثلا یکی دو نژاد قوی از راه میرسن که ابراز مخالفت کرده بودن و جبهه ما روحیه میگیره جنگ شدت مییگره ......و پیروزی مال ما میشه
یه چیز جدید ... چیزی باشه که آخر بازی همه تا وقتی اسامی میاد بالا دهنشون باز بمونه و هنگ کنن
فقط دوست دارم شپرد بمیره چون زننده موندش می تونه ادامه بازی در سال های آینده رو خراب کنه : دی
+
هرچی هست این Illusive Man می تونه تعیین کننده باشه... من بهش خیلی اعتقاد دارم
مقر ریپر ها رو گفت لازم میشه و منم نابودش نکردم ..امیدوارم ازش در جهت پیشرفت بشر استفاده کرده باشه که بعید می دونم : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)