ببین از همونجا که تیر میزنه باید بزنی به همونجاش
بعدش که سپرش نابود شد با تفنگ خوشگل که برداشتی بزنش
ببین از همونجا که تیر میزنه باید بزنی به همونجاش
بعدش که سپرش نابود شد با تفنگ خوشگل که برداشتی بزنش
ببین این یکمی سخته .
اول باید به اون قسمت هایی که تیر می اندازه تیر بزنی که اون سفینه ی شما بتونه بره جلو .
بعد که سفینه شما رفت جلو 2 ، 3 تا از این جک و جونور ها میاد که باید بزنیشون .
بعد که اونا رو زدی باید با Tac Gun اون یه طرفی که دیگه Sheild نداره رو بزنی .
واسه اون طرفش هم همینطور .
خوب اوراکل جان هم که تمومش کرد دیگه کی تموم کرده.
بروبچ من بازي رو تا اونجايي كه همي چي ييهو يخ ميزنه رفتم ولي ويندوزم مشكل داشت مجبور شدم عوضش كنم قبلشم تو My Document سيو بازي هام رو برداشتم ولي سيو اين بازي رو نديدم گفتم حتمآ تو خوده بازيه الان كه ويندوز عوض كردم سيوام پريده ميخواستم ببينم واقعآ تو درايو C بوده اگه بوده كه لطف كنيد Save بازي رو تا اون مرحله واسم بزاريد.ممنون ميشم
این هم سیو گیم کامل کرایسیس تقدیم به شما
کد:
http://rapidshare.com/files/75355487/arnold_ab.exe
پسورد:arnold_ab
دوستاني كه بازي را تمام كردند لطف كنن منو راهنمايي كنن.من تو مرحله يخبندان جنگل گير كردم جايي كه بايد از پرافيت محافظت كنم تا يخ نزنه اونجا منابع حرارتي ميخواد تا پرافيت گرم بشه اين منابع چي هستند و از كجا پيداش كنم .ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
روي نقشه يك دايره سبز هست ولي اونجا چيزي نيست . ماشين يا هواپيما يا چيزي هم كه آتيش گرفته باشه وجود نداره . چيكار كنم ؟
دوست من ( متن زیر رو با دقت بخون )
روي نقشه يك دايره سبز هست ولي اونجا چيزي نيست . ماشين يا هواپيما يا چيزي هم كه آتيش گرفته باشه وجود نداره . چيكار كنم ؟
درسته که علامت سبز زده ولی شما باید حواست به Prophet باشه که درجه ی گرمای بدنش صفر نشه .
شما به طرف علامت سبز رنگ حرکت کن . هروقت دیدی دمای بدنش داره میاد زیر 40 و 30 دنبال یه منبع گرما بگرد .
حتما هست . یا ماشین آتیش گرفته . یا چیز دیگه ای .
باید اون مسیر رو ادامه بدید تا یک لاشه سوخته ماشین یا ....... پیدا کنید ...
به احتماله زیاد شما میرید زیره اون پله به جای اینکه برید بالا .... برید از پیشه هلوکپتره دست چپ که جاده هست جاده رو ادامه بده به پل که رسیدی ... رد شو و مرحله تمومه ...
به خدا چيزي نيست كه آتيش گرفته باشه مثل اينكه كسي اين مرحله تمام نكرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)