آنچلوتی: هیچ فشار مضاعفی برای شکست دادن کپنهاگن حس نمی کنم
مربی ایتالیایی به تمجید از تاتنهام و آرسنال برای بازیهایشان در اروپا پرداخته
سایت گل- کارلو آنچلوتی مربی چلسی در صحبتهایی اعلام کرد که هیچ فشار مضاعفی برای کسب نتیجه ایده آل در دیدار مقابل کپنهاگن در لیگ قهرمانان اروپا حس نمی کند.این در حالی است که چلسی شنبه شب در دیداری خانگی مقابل اورتون تن به شکست داد و از گردونه رقابتهای جام حذفی انگلیس حذف شد.
چلسی روز سه شنبه در رقابتهای دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، مقابل اف سی کپنهاگن قرار خواهد گرفت و آنچلوتی در صحبتهایی به رغم حذف تیمش در جام حذفی احساس نگرانی نمی کند.
آنچلوتی به اسکای سپورت گفت: «هیچ فشار مضاعفی حس نمی کنیم، ولی تیم کپنهاگن را به خوبی می شناسیم. آنها تیم خوبی هستند که کاملا منسجم و قوی هستند. کپنهاگن تیمی با دینامیک است که با سرعت بالایی بازی می کند. مهم است که خود را برای این بازی به خوبی آماده کنیم و شجاعت بازی کردن داشته باشیم.»
این درحالی است که تاتنهام و آرسنال هفته گذشته نمایشی خیره کننده را در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به اجرا گذاشتند و توانستند میلان و بارسلونا را از پیش رو بردارند. همین موضوع سبب شد تا آنچلوتی زبان به تمجید از حریفانش در لیگ برتر بگشاید: «تاتنهام و آرسنال بازیهای فوق العاده ای را به نمایش گذاشتند. آنها به نتیجه فوق العاده ای مقابل بارسلونا و مقابل میلان دست یافتند. رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا رقابتهای سختی است و هر تیمی این فرصت را دارد تا نهایت تلاشش را به کار گرفته و به پیروزی برسد.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/2/20
خواسته آنچلوتی و ونگر از یوفا: کاهش قیمت بلیط فینال لیگ قهرمانان اروپا
اتحادیه فوتبال انگلیس پای خود را از تصمیم گیری در مورد قیمت بلیط فینال کنار کشید
سایت گل- کارلو آنچلوتی، مربی ایتالیایی چلسی و آرسن ونگر مربی فرانسوی آرسنال هر دو در مورد قیمت بالای بلیط فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا که در ومبلی برگزار می شود صحبت کرده اند.
طبق گزارش منتشره در گاردین، این صحبتها فشاربیشتری را برروی یوفا که با همکاری اتحادیه فوتبال انگلیس قیمت بلیطها را تعیین کرده وارد خواهد آورد.
این در حالی است که مایکل برونسکیل، سخنگوی فدراسیون هواداران فوتبال در صحبتهایی اعلام کرد که قیمت های بلیط فینال« واقعا عصبانی کننده است.»
آنچلوتی درواکنش به تصمیم یوفا گفت:« این خیلی گران است. یوفا می خواهد پول دربیاورد ولی این دیگر بیش از حد است و امیدوارم که یوفا قیمت بلیط را کاهش دهد ولی فکر نمی کنم که این اتفاق صورت پذیرد.»
ونگر هم در واکنش مشابهی گفت:« من شخصا موافق بلیطهای ارزان قیمت برای چنین سبک فینالهایی هستم.چون نباید انتخابی از میان درآمدزایی های مختلف در شرایط ویژه ای در ورزشی به این محبوبی داشته باشیم.دست کم باید بلیط های بخش عمده ای از ورزشگاه را با قیمتهای قابل دسترس به فروش برسانید.»
این در حالی است که مسئولان اتحادیه فوتبال انگلیس پای خود را از این بازی کنار کشیده اند و اعلام کرده اند که مسئولان یوفا حرف نهایی را در مورد قیمت این بلیط زده اند.
ارزان ترین بلیط برای دیدار فینال این دوره رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه ومبلی 176 پوند است و گران ترین بلیط 326 پوند می باشد و اکنون صحبتهایی به گوش می رسد که ممکن است سران یوفا تصمیماتی برای تغییر ساختار قیمت گذاری انجام دهند.
سران یوفا سعی در آن دارند که از انتقادات بکاهند و اعلام کرده اند که قیمت بلیط ها از فینال سال گذشته ورزشگاه سانتیاگو برنابئو افزایش یافته است.
کد:
By Ghazal Ziari
2011/2/19
کریس رونالدو: اکنون باید روی بازی مقابل لیون تمرکز کنیم
ستاره پرتغالی رئال بعد از پیروزی شب گذشته تیمش مقابل لوانته اعلام کرد اکنون باید روی بازی مقابل لیون تمرکز کنند
سایت گل- کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال، بعد از پیروزی شب گذشته تیمش مقابل لوانته اعلام کرد اکنون باید روی بازی مقابل لیون تمرکز کنند.
شاگردان مورینیو با گل های بنزما و کاروالیو از سد لوانته گذشتند و به این ترتیب اختلاف شان با بارسا در صدر جدول را به دو امتیاز کاهش دادند. رئالی ها این هفته در لیگ قهرمانان اروپلا باید مقابل لیون قرار بگیرند.
رونالدو در مصاحبه با خبرنگاران گفت: "ما نمی توانستیم گل های بیشتری به ثمر برسانیم زیرا آنها با نفرات زیادی دفاع می کردند. بازی دشواری بود اما همه چیز خوب پیش رفت. اکنون به بازی روز سه شنبه که دیدار مهمی است، فکر می کنیم. اما فکر می کنم همه چیز خوب پیش خواهد رفت. لیون تیم پیچیده ای است. آنها در لیگ فرانسه خوب نتیجه نگرفته اند اما همیشه به یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ می رسند.
من مطمئنم که می توانیم بازی خوبی مقابل آنها ارائه دهیم. "
دو تیم فصل گذشته نیز در همین مرحله از رقابت های لیگ قهرمانان مقابل هم قرار گرفتند که تیم فرانسوی موفق شد در مجموع دو دیدار 2-1 به پیروزی برسد و راهی مرحله بعد شود.
کد:
By Behnam Jafarzade
2011/2/20
IRIB TV3
سهشنبه 03/12/1389 ساعت 23:15
ليگ قهرمانان اروپا يک هشتم نهايي
لیون - رئال مادريد
کپنهاگن - چلسي
چهارشنبه 04/12/1389 ساعت 23:15
ليگ قهرمانان اروپا يک هشتم نهايي
اينتر ميلان - بايرن مونيخ